Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

14 δεκαρια εχει δωσει μεχρι τωρα.

Δημοσ.

5/5 και από τον Πάτρικ του Giantbomb.

http://www.giantbomb.com/reviews/the-last-of-us-review/1900-580/

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση: Κάτι λέει για τη σιγουριά ενός στούντιο για το παιχνίδι του όταν το εμπάργκο για κριτικές λήγει μιάμιση βδομάδα πριν την κυκλοφορία. Σε αντίθεση με κάτι άλλα...

Δημοσ.

Χαμός από 10άρια. Έχει σαρώσει τα πάντα. Μπράβο στην Naughty Dog. Το αξίζει σαν studio. Τώρα μένει να κάνει και πολλές πωλήσεις για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι.

Δημοσ.

8 απο το gamespot ,γελάει ο κόσμος , θα παίξω το παιχνίδι και μετά θα κρινω αλλα είναι Naughty dog δεν με έχει απογοητέυσει αυτή τη γενιά περιμένω στάνταρ 9 για μένα 

Δημοσ.

Ελα τώρα, υπερβολές. Λες και το 8 είναι κακός βαθμός. Εχει ξεφτυλιστεί τελείως η κλίμακα του 10, νομίζω. Διαβάζεις σε άλλες περιπτώσεις σε διάφορα σάιτ κριτικές που είναι για 6, ξέρω 'γώ, και βλέπεις 8 ή 9 ως βαθμολογία για να μην γκρινιάζουν τα fanboys...

• Like 1
Δημοσ.

Ελα τώρα, υπερβολές. Λες και το 8 είναι κακός βαθμός. Εχει ξεφτυλιστεί τελείως η κλίμακα του 10, νομίζω. Διαβάζεις σε άλλες περιπτώσεις σε διάφορα σάιτ κριτικές που είναι για 6, ξέρω 'γώ, και βλέπεις 8 ή 9 ως βαθμολογία για να μην γκρινιάζουν τα fanboys...

Όταν βλέπεις σε τόσα sites καθαρά 10άκια ναι το 8 είναι κακός βαθμός... Δηλαδή στα άλλα sites ήταν fanboys και πήγαν και του έβαλαν 10? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...