naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εχει και ζόμπι όντως; Ο,τι είχα δει από τα αρχικά βίντεο δεν έδειχνε τίποτα τέτοιο. Ολες οι συμπλοκές με ανθρώπους ήταν. Θα έχει και μεταλλαγμένους τύπου I Am Legend αν κατάλαβα καλά. Αλλά πολεμάς και με ανθρώπους για επιβίωση. Γενικά θα έχει ποικιλία από εχθρούς. Δες εδώ:
Vole Maulder Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μάλιστα. Για να δούμε. Από τη μία βλέπω πολύ θετικά στοιχεία σε αυτό το βίντεο (ατμόσφαιρα, λίγες σφαίρες, ποικιλία προσέγγισης), από την άλλη φοβάμαι μήπως "χαζέψει" η ιστορία από κάποιο σημείο και μετά όταν έχει τέτοιους εχθρούς. Ελπίζω πως όχι. Το I Am Legend το διάβασα αρχικά I Am Alive και προσπαθούσα να θυμηθώ πού είχε μεταλλεγμένους σε αυτό. Μετά πήρα μπροστά. Με αφορμή αυτή την παρομοίωσή σου, λοιπόν, σου προτείνω να διαβάσεις κάποια στιγμή το I Am Legend. Είναι σύντομο, δε θα σου πάρει πάνω από ένα ή δύο απογεύματα. Είναι πολύ καλό και δεν έχει καμία σχέση με την ταινία.
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μάλιστα. Για να δούμε. Από τη μία βλέπω πολύ θετικά στοιχεία σε αυτό το βίντεο (ατμόσφαιρα, λίγες σφαίρες, ποικιλία προσέγγισης), από την άλλη φοβάμαι μήπως "χαζέψει" η ιστορία από κάποιο σημείο και μετά όταν έχει τέτοιους εχθρούς. Ελπίζω πως όχι. Το I Am Legend το διάβασα αρχικά I Am Alive και προσπαθούσα να θυμηθώ πού είχε μεταλλεγμένους σε αυτό. Μετά πήρα μπροστά. Με αφορμή αυτή την παρομοίωσή σου, λοιπόν, σου προτείνω να διαβάσεις κάποια στιγμή το I Am Legend. Είναι σύντομο, δε θα σου πάρει πάνω από ένα ή δύο απογεύματα. Είναι πολύ καλό και δεν έχει καμία σχέση με την ταινία. To I Am Legend έχει βγει σε βιβλίο? Δεν το ήξερα. Πάντως έχω δει την ταινία, έχω παίξει το I Am Alive και τώρα περιμένω πως και πως το The Last of Us που είναι όλα στο ιδιο στυλ. (I Am Alive spoiler) Και το I Am Legend είχε μεταλλαγμένους σε κάποια στιγμή αν θυμάσαι. Εδειξε κάπου κάτι χοντρούς σωματαράδες αλλά δεν τους πλησιάσαμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι
Vole Maulder Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μεταφορά από το βιβλίο ήταν η ταινία. Κάκιστη μεταφορά κιόλας.
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μεταφορά από το βιβλίο ήταν η ταινία. Κάκιστη μεταφορά κιόλας. Δεν ξέρω πόσο καλή ή κακή ήταν η μεταφορά αλλά η ταινία ηταν φοβερή. Γενικά μου αρέσει αυτό το "survival" θέμα και για αυτό είμαι τόσο hype-αρισμένος με το The Last of Us. Αλλά φτάνει με αυτό γιατί βγαίνουμε off-topic
panther_512 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 To I Am Legend έχει βγει σε βιβλίο? To I am Legend δεν είναι απλώς ένα βιβλίο. Βγήκε το 1954 και ήταν απίστευτα πρωτοποριακό για την εποχή του. Στο Wikipedia αναφέρει ότι το βιβλίο αυτό έδωσε τις βάσεις για τη θεματολογία των ζόμπι και τις παγκόσμιες καταστροφές λόγω επιδημιών. Στα ελληνικά θα το βρείς ως "Ζωντανός Θρύλος" Η ταινία ήταν πολύ λίγη μπροστά του.... 1
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πότε μία ταινία είναι "περισσότερη" από ένα βιβλίο; :-P
Millennium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Σχεδόν ποτέ νομίζω. Το βιβλίο είναι γνωστό,σε αυτούς που διαβάζουν horror ειδικά.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το Fight Club είναι μάλλον η μόνη περίπτωση που γνωρίζω όπου η ταινία ίσως να είναι "περισσότερη" από το βιβλίο. Το I Am Legend έκανε τρομερό πάντρεμα horror με sci-fi.
Udontneed2know Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Digital Foundry vs. The Last of Us demo http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-the-last-of-us-demo Η αναλυση απο το digital foundry για το demo Υ.Γ. το greeklish φιλτο θελει λιγο δουλιτσα μαλλον 1
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ενθαρρυντικό άρθρο. Ενδιαφέρον, επίσης, πώς όλοι εδώ συμφωνείτε πως έχει χειρότερα γραφικά από το UC 3, ενώ το DF φαίνεται να λέει το αντίθετο.
Udontneed2know Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ακριβως!!!! εγω πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο οτι το demo ειναι νυχτα, οταν θα δουμε και τα υπολοιπα levels ισως μερικοι να αλλαξουν γνωμη.
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Gameplay από το Multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Φαίνεται εδώ το survival στοιχείο είναι η έλλειψη σφαιρών, πράγμα ασυνήθιστο για multiplayer. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα κρατήσει τον κόσμο. Σίγουρα όμως η ουσία του παιχνιδιού θα κρύβεται στο single player campaign. http://www.youtube.com/watch?v=ejL44YihoU8&feature=player_embedded
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μάπα το καρπούζι OPM UK : 10/10Empire : 5/5Edge : 10/10
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μάπα το καρπούζι κ οι κονσολες... sony... Του edge δεν ειναι επιβεβαιωμενο μην το δενεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα