Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Demo για τους υπόλοιπους ή για όσους έχουν plus θα βγεί και εάν ναι πότε μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου ξαναλεω,αν νομιζεις οτι δεν ειναι γραμμικο,θα απογοητευτεις.

Στο λεω απο τωρα. :P

Στην καλυτερη λενε οτι υπαρχει η ψευδαισθηση οτι δεν ειναι γραμμικο.

Ρε συ σου λέω τα previews όλα λένε πως δεν είναι ακριβώς open world αλλά έχει πολύ χώρο για εξερεύνηση. Εσύ αυτό που λες το βασίζεις κάπου ή είναι δικές σου θεωρίες? :P

Demo για τους υπόλοιπους ή για όσους έχουν plus θα βγεί και εάν ναι πότε μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού;

Όχι φίλε μου μόνο για όσους πήραν το Ascension. Εξαλλου σε 2 βδομάδες κυκλοφορεί το παιχνίδι.

Δημοσ.

Οταν λέτε γραμμικό ή μη γραμμικό τι εννοείτε; Campaign only vs main quest+side missions; Μήπως λέτε, δηλαδή, το ίδιο κι απλώς παίζει miscommunication; Εγώ, από αυτά που λέτε, καταλαβαίνω ότι είναι γραμμικό, από την άποψη ότι δεν είναι sandboxy άλα Fallout, ας πούμε, αλλά δεν είναι και διάδρομοι απλώς, όπως το Uncharted.

Δημοσ.

Οταν λέτε γραμμικό ή μη γραμμικό τι εννοείτε; Campaign only vs main quest+side missions; Μήπως λέτε, δηλαδή, το ίδιο κι απλώς παίζει miscommunication; Εγώ, από αυτά που λέτε, καταλαβαίνω ότι είναι γραμμικό, από την άποψη ότι δεν είναι sandboxy άλα Fallout, ας πούμε, αλλά δεν είναι και διάδρομοι απλώς, όπως το Uncharted.

Ναι open world δεν είναι. Αλλά ένα free roam μέσα στις πίστες το έχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε συ σου λέω τα previews όλα λένε πως δεν είναι ακριβώς open world αλλά έχει πολύ χώρο για εξερεύνηση. Εσύ αυτό που λες το βασίζεις κάπου ή είναι δικές σου θεωρίες? :P

To oτι επιτρεπει την εξερευνηση δεν εχει να κανει με τον χωρο που παιζεται το παιχνιδι,αλλα με το ειδος του παιχνιδιου.

Θα μπορουσε να ειχε περισσοτερη εξερευνηση και το uncharted

Οι χωροι θα ειναι και παλι περιορισμενοι.Το παιχνιδι παραμενει γραμμικο.

Εσυ μου λες οτι θα μπορεις να μπεις σε καθε κτηριο της πολης.Οχι,το μονο που θα μπορεις να κανεις ειναι να σε αφηνει να μπαινεις στα κτηρια που ειναι στον δρομο σου και αυτα φανταζομαι οχι ολα.Καπως θα σου μπλοκαρει τα υπολοιπα.

Λιγοτερο γραμμικο απο τα uncharted μπορει να ειναι ή να φαινεται λιγοτερο γραμμικο,αλλα ανοιχτο game δεν ειναι.

Δημοσ.

To oτι επιτρεπει την εξερευνηση δεν εχει να κανει με τον χωρο που παιζεται το παιχνιδι,αλλα με το ειδος του παιχνιδιου.

Θα μπορουσε να ειχε περισσοτερη εξερευνηση και το uncharted

Οι χωροι θα ειναι και παλι περιορισμενοι.Το παιχνιδι παραμενει γραμμικο.

Εσυ μου λες οτι θα μπορεις να μπεις σε καθε κτηριο της πολης.Οχι,το μονο που θα μπορεις να κανεις ειναι να σε αφηνει να μπαινεις στα κτηρια που ειναι στον δρομο σου και αυτα φανταζομαι οχι ολα.Καπως θα σου μπλοκαρει τα υπολοιπα.

Λιγοτερο γραμμικο απο τα uncharted μπορει να ειναι ή να φαινεται λιγοτερο γραμμικο,αλλα ανοιχτο game δεν ειναι.

Θα είναι σαν το Tomb Raider με την διαφορά ότι δεν θα μπορείς να επισκέπτεσαι τις προηγούμενες περιοχές. Ίσως οι περιοχές του The Last of Us να είναι και λίγο πιο μεγάλες. Κάπως έτσι φαντάσου το πάντως.

Δημοσ.

Λογικά θα είναι πιο ανοιχτό απ' το Uncharted, γι' αυτό και τα λίγο downgraded γραφικά σε σχέση με U2/U3. Αποκλείεται να είναι τόσο κλειστό όσο το Uncharted.

Δημοσ.

Λογικά θα είναι πιο ανοιχτό απ' το Uncharted, γι' αυτό και τα λίγο downgraded γραφικά σε σχέση με U2/U3. Αποκλείεται να είναι τόσο κλειστό όσο το Uncharted.

Αυτό έγραφα και εγώ σε τόσα posts :P. Είναι η φύση του παιχνιδιού έτσι που δεν μπορεί να το κάνει τόσο κλειστό όσο το Uncharted.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι εγραψες οτι θα ειναι free roam. :P

Το οτι θα ειναι λιγοτερο γραμμικο δεν σημαινει οτι δεν εξακολουθει να ειναι γραμμικο.

Τα γραφικα δεν πιστευω οτι εχουν επηρεαστει τοσο απο αυτο, οσο απο αλλες προτεραιοτητες που εχει αυτο το παιχνιδι(ΑΙ κ.α).

Αλλωστε στα uncharted 2-3 ειχε καποια αρκετα ανοιχτα επιπεδα.Οσο ανοιχτα θα ειναι και αυτα του last of us.Aπλα εκει μαλλον θα ειναι ο κανονας αυτα.

Εμενα μου αρκει να σου δινει την ψευδαισθηση του ανοιχτου παιχνιδιου.

Δημοσ.

Οχι εγραψες οτι θα ειναι free roam. :P

Το οτι θα ειναι λιγοτερο γραμμικο δεν σημαινει οτι δεν εξακολουθει να ειναι γραμμικο.

Τα γραφικα δεν πιστευω οτι εχουν επηρεαστει τοσο απο αυτο, οσο απο αλλες προτεραιοτητες που εχει αυτο το παιχνιδι(ΑΙ κ.α).

Αλλωστε στα uncharted 2-3 ειχε καποια αρκετα ανοιχτα επιπεδα.Οσο ανοιχτα θα ειναι και αυτα του last of us.Aπλα εκει μαλλον θα ειναι ο κανονας αυτα.

Εμενα μου αρκει να σου δινει την ψευδαισθηση του ανοιχτου παιχνιδιου.

Όταν λέμε ανοιχτά επίπεδα εννοούμε να μπορείς να τα εξερευνήσεις. Όχι όπως στο Uncharted να κοιτάς από ένα γκρεμό να βλέπεις απέναντι βουνά, πεδιάδες και ποτάμια.

Εγώ δεν λέω πως το free roam είναι το ίδιο με το open world. Open world θεωρώ τα GTA, τα AC, το Sleeping Dogs. Free roam θεωρώ πως έχει το Tomb Raider. Κάτι σαν το τελευταίο θα έχει και το The Last of Us με τον περιορισμό ότι δεν θα σε αφήνει να επισκεπτείς προηγούμενες περιοχές (που εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί).

Γενικά όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς. Στις 5 Ιουνίου θα βγουν και τα πρώτα reviews να πάρουμε μια άποψη. Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να μάθουμε!

Δημοσ.

Προτιμώ να εστιάσουν στο Α.Ι και να ρίξουν λίγο τα γραφικά. Γιατί στο UC το Α.Ι των εχθρών ήταν άστα να πάνε.

Δημοσ.

Προτιμώ να εστιάσουν στο Α.Ι και να ρίξουν λίγο τα γραφικά. Γιατί στο UC το Α.Ι των εχθρών ήταν άστα να πάνε.

Συμφωνώ μαζί σου. Ωστόσο στο πως θα χειριστεί τη δύναμη της κονσόλας η ND γνωρίζει και την εμπιστεύομαι απόλυτα. Σκοπός των Uncharted παιχνιδιών ήταν να προσφέρουν μια κινηματογραφική εμπειρία με πανέμορφα γραφικά. Στο The Last of Us ο στόχος τους δείχνει να έχει αλλάξει εντελώς. Στοχεύουν για ενα ατμοσφαιρικό παιχνίδι με βαρύ κλίμα και πολύ βία.

Δημοσ.

τι ΑΙ ? τα ζομπι με τα οποια θα προσπαθεις να σκοτωσεις , θα κανουν αουαεαρργκκκκκκκκκκκ, αντι για σκετο αργκκκκκκκκ?

Δημοσ.

Αν δώσουν βάση στο gameplay, και περιορίσουν τα scripted events και τα QTE's, αυτομάτως θα μιλάμε για ανώτερο παιχνίδι απ' τα UC.

Δημοσ.

τι ΑΙ ? τα ζομπι με τα οποια θα προσπαθεις να σκοτωσεις , θα κανουν αουαεαρργκκκκκκκκκκκ, αντι για σκετο αργκκκκκκκκ?

Εχει και ζόμπι όντως; Ο,τι είχα δει από τα αρχικά βίντεο δεν έδειχνε τίποτα τέτοιο. Ολες οι συμπλοκές με ανθρώπους ήταν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...