Darthvader Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Επιβεβαιώνω και εγω για τους υπότιτλους στο UC3 ότι είναι άψογοι και μπορώ να πω ότι σου δίνει ακόμα περισσότερο την αισθηση ότι βλέπεις ταινία!!!
Vole Maulder Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αν θέλω να δω ταινία υπάρχουν πολλές ταινίες να δω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι το λέτε αυτό για παιχνίδια σαν να είναι ατού. Τέλος πάντων, θα το παίξω σύντομα το Uncharted 3 και θα δω. Από ερασιτεχνικά srt χρειάζεται προσπάθεια από επαγγελματία να κάνει χειρότερη δουλειά, δε μου λέει κάτι η σύγκριση, Ναρούτο Ερώτηση: οι ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν σε όλες τις PAL εκδόσεις ή είναι συγκεκριμένη ελληνική που τους έχει μόνο; Αν το πάρω από Βρετανία θα τους έχει δηλαδή;
Darthvader Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν το λέμε για όλα τα παιχνίδια , το λέμε για το uncharted και είναι κάτι που το επιδιώκει και η ίδια η naughty dog. Η αγγλική έκδοση εχω την εντυπωση ότι δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Πάντως εν έτη 2013 το να μην έχουν τα παιχνίδια ελληνικους υπότιτλους είναι απλά γελοίο. (η μεταγλώττιση είναι κάτι που δέχομαι ότι είναι δύσκολο και δαπανηρό).
drake. Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 'Η το ένα θα είναι ή το άλλο. Μεταγλωττισμένο σημαίνει να έχουν ηχογραφήσει ελληνικές φωνές, όχι να έχει "έστω" υπότιτλους. Οπως και να έχει, δεν έχω δει την ποιότητα του υποτιτλισμού στο U 3, οπότε δεν έχω γνώμη για το αν είναι πολύ καλό. Αν είναι να ρίχνουν 4 σειρές υπότιτλους (όπως στο youtube video παραπάνω) επιτρέψτε μου να διατηρώ αμφιβολίες. Νομίζω δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι σημαίνει μεταγλωτισμένο,ξέρω τι πάει να πει μεταγλωτισμένο απλά ήθελα να πω,πως και με τους υπότιτλους μια χαρά είναι,όσο για το Uncharted η υπότιτλοι είναι καλύτεροι και από ταινία
Vole Maulder Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν το λέμε για όλα τα παιχνίδια , το λέμε για το uncharted και είναι κάτι που το επιδιώκει και η ίδια η naughty dog. Η αγγλική έκδοση εχω την εντυπωση ότι δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Πάντως εν έτη 2013 το να μην έχουν τα παιχνίδια ελληνικους υπότιτλους είναι απλά γελοίο. (η μεταγλώττιση είναι κάτι που δέχομαι ότι είναι δύσκολο και δαπανηρό). Χμφ, θα δω μήπως υπάρχει επιλογή να κατεβάσω patch με αυτούς. Οταν κατέβασα το multiplayer του 3 που δίνουν free είχε και καμιά 10αριά αρχεία με έξτρα γλώσσες, αλλά δεν πρόσεξα τι ήταν. Με το bold συμφωνώ 100%, αλλά δεν ξέρω μήπως είναι θέμα της Sony Hellas αυτό. Επίσης, ξέροντας από μέσα το χώρο του υποτιτλισμού και το πόσο προτιμούν ορισμένοι ξεπέτες δουλειές σε ό,τι φτηνότερο στούντιο βρουν να τις αναθέσουν, πολύ φοβάμαι πως αν οι υπότιτλοι του Uncharted είναι όντως καλοί θα αποτελούσαν εξαίρεση. Ωστόσο, καλύτερα θα ήταν να υπήρχαν και να συζητούσαμε τότε την ποιότητά τους, παρά να κάνουμε υποθετικές συζητήσεις.
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lSkrzzqkII4
naruto14 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το κατέβασαν το βίντεο. Το φαντάστηκα. Προφανώς θα ήταν από τον preview κώδικα που δέχτηκαν κάποιοι συντάκτες.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ναι 14/6/2013 επισης εχουμε και αλλα καλα νεα... Tο The Last of Us με Ελληνικούς υπότιτλους
Millennium Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 The Last of Us 'an easy contender for best game of the generation', says first review
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα