Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kjtzemis συμφωνω μαζί σου και  όντως το χόμπυ μας είναι ακριβό σπόρ!

Οσο για τα κινέζικα μόλις τα είδα λέω... αυτός έχει αφηνιάσει τώρα , θα γίνει χαμός... :P

χαχαχα ασε, εκει που ειχα γραψει το κειμενο μπαινω να κανω edit να προσθεσω κατι ακομα και βλεπω μετα ολα κοιταζικα...ελεος wtf.

ειχε περασει ολες τις λεξει γραμμα γραμμα πχ το "εχω" εγραφε "epsilon & chi & omega".Ειπα μηπως καθομουν να ξεχωρισω τα αρχικα γραμματα αλλα ηταν τεραστιο και μεχρι τωρα ακομα θα ξεχωριζα...οποτε εκατσα και το ξαναεγραψα. :D :P

Παντως προσωπικα δεν νομιζω να υπαχει αλλος ή καλυτερος τροπος ετσι ωστε να μπορουμε ακομα να παιζουμε.Φυσικα ειναι και τα πειρατικα για οσους θελουν αλλα οσο μπορω να αγοραζω ακομα παιχνιδια θα το κανω.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις είδα και το δικό μου username λεω τι είδε τώρα και σπάστηκε.... και έχει γράψει και πολλά ρε γμτ... :P  χαχαχαχα

Τελος παντων και εγώ έτσι κάνω . Δε μου περισσεύουν ... τώρα αν βάλω κάτι στο ματι (π.χ. signature edition) κάνω τη καρδιά πέτρα , παραμιλάω για λίγες εβδομάδες και μετα επανέρχομαι. :) 

Πριν έγραψα ότι όποιος έχει τα δίνει εννοώντας ταυτόχρονα ότι ο καθένας κρίνει διαφορετικά την αξία του προιόντος που θα αγοράσει. Εσύ που ηθελες τη collectors του last of us εχεις τους λόγους σου που τη διάλεξες και σου αρέσει και δεν μπορώ να σε κρίνω ορθολογικά ως προς το ποσό που δαπάνησες.

Ξερεις σε παλαιότερες εποχες τα περισσότερα παιχνίδια ερχονταν σε συσκευασίες τύπου collectors και δίναμε με χαρά τα λιγοστα χρήματα που είχαμε και ευχαριστίομασταν το παιχνίδι δίχως να ασχολούμαστε με fps , αναλύσεις κτλ . Απλά τωρα μου φάινονται πολλά τα 70 ευρώ για ενα δισκακι , προτιμώ αν μου αρέσει ενα παιχνίδι να ζοριστώ και να δώσω παραπάνω να πάρω την collectors ή αλλιώς να περιμένω και να το πάρω με discount.

Δημοσ.

Εννοειτε πως αν δεν μου αρεσει η συλλεκτικη ενως παιχνιδιου δεν το παιρνω σε καμια full price.

full price περνω πλεον μονο τα ποδοσφαιρακια και ειδικα το fifa μιας και ξερω οτι ναι θα το πληρωσω οσο κανει αλλα θα κατσω και θα λιωσω ατελειωτες ωρες στο online του και γενικα με την παρεα, δεν ξερω αν το καταλαβες (δυσκολο δλδ) αλλα δωσε μου ποδοσφαιρακι και παρε μου την ψυχη, μπορ ωα καθομαι να παιζω μονο ποδοσφαιρακι.Αφου εχω πει οτι αν παω να παρω τωρα το fifa13 (εκανα μακακια φετος και δεν το πηρα για ps3) τα παιχνιδια που με περιμενουν στο ραφι θα με χασουν. :D

πχ για το gow ascension δεν υπηρχε περιπτωση να παω να σκασω 70Ε για να το παρω, με εχει κουρασει το gow και δεν εχει κατι αλλο να μου προσφερει οποτε θα περιμενω να το παρω σε εξεφτελιστικη τιμη (20Ε απο 2ο χερι) ετσι ωστε να το παιξω, και αν δεν τυχει να το παιξω δεν θα με πηραξει μιας και δεν καιγομε κιολας.

Δημοσ.

Γιατι ΕΤΣΙ θελει!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχει να κανει με το αν εγω εχω και εσυ δεν εχεις (σιγουρα παιζει ρολο αν αγοραζω καθε νεα κυκλοφορια full price..τοτε πρωφανος και εχω αλλα μπορουμε να παιζουμε και με αλλον τροπο πιο φθηνο).

Τα εχουμε πει αυτα, το χομπυ μας ειναι ακριβο σπορ.Υπαρχουν ατομα που εχουν να αγορασουν παιχνιδι εδω και μισο ή και ενα χρονο και να ηθελαν το συγκεκριμενο ή καποιο αλλο που τους αρεσε να σκασουν τα 70Ε μια φορα και να το παιξουν απτην πρωτη μερα, δεν το βρισκω κακο.

Πχ εγω αγοραζω παιχνιδια, αγοραζω γυρω στα 2-3 παιχνιδια τον μηνα αλλα σε καμια περιπτωση δεν παιρνω νεες κυκλοφοριες και ποτε δεν περνω full price (πολυ σπανια, εκτος και αν προκειτε για κανα ποδοσφαιρακι ή για καμια συλλεκτικη) τα παιχνιδια ομως που αγοραζω θα κανουν απο 15Ε εως 20Ε και συνηθως περιμενω προσφορες ή κοιταζω και τα μεταχειρισμενα.Φυσικα δεν γινετε να παιζουμε ολες τις νεες κυκλοφοριες μιας και σχεδον καθε μερα βγαινουν νεα παιχνιδια, αλοιμονο αν τα περναμε ολα (μακαρι δλδ) αλλα δυστηχως δεν γινετε.Υπαρχουν τροποι να παιζουμε παιχνιδια...οπως ειπα δεν ειναι αναγκη να παιζουμε παντα τα παιχνιδια στην ωρα τους λογο της τιμης που εχουν...δοξα τον θεο ομως η βιβλιοθηκη ειναι τεραστια και υπαρχουν πολλες παιχνιδαρες που εχουμε περασει και δεν τους εχουμε ριξει καμια ματια, ακομη και παιχνιδια πριν λιγων μηνων πλεον και ζελατινατα τα βρισκουμε σε ξεφτιλα τιμη (πχ hitman absolution για το pc 20E ζελατινατο).

Εγω λιγο μετα τα χριστουγεννα εκανα pre order την συλλεκτικη του last of us (ellie edition) στα 80Ε, την περιμενω να μου ερθει τον Ιουνιο (τοτε δλδ που θα κυκλοφορησει αυτο το παιχνιδι)..ε εκεινον τον μηνα δεν θα παρω αλλο παιχνιδι μιας και θα εχω κανει μια ακριβη αγορα.

Υπαρχουν λυσεις να παιζουμε βιντεο παιχνιδια αρκει να το θελουμε και να μην γκρινιαζουμε συνεχεια.

Υ.Γ.ειχα γραψει ολη την παραπανω απαντηση μου πριν 5 λεπτα αλλα την εκανα μια επεξεργασια και μου τα πεταξε ολα κινεζικα, αναγκαστηκα να κατσω να την ξαναγραψω οποτε συγχωρεστε μου τυχων λαθη.

Ε όχι και ξεφτίλα τιμή το hitman absolution στα 20 ευρώ. Στο steam βγήκε στα 8,75Ε και στο εξωτερικό κοστίζει γύρω στο 10ευρω. και η συλλεκτική ήταν σε προσφορά στις 15 λίρες. :P

Δημοσ.

Ε όχι και ξεφτίλα τιμή το hitman absolution στα 20 ευρώ. Στο steam βγήκε στα 8,75Ε και στο εξωτερικό κοστίζει γύρω στο 10ευρω. και η συλλεκτική ήταν σε προσφορά στις 15 λίρες. :P

Αν αγοραζες παιχνιδια Διονυση θα καταλαβαινες αν ειναι ή αν δεν ειναι ξεφτιλα η τιμη του στα 20Ε για retail παιχνιδι που βγηκε πριν λιγους μηνες, και μιλαμε για hitman οχι για κατι αλλα παιχνιδακια.

Το steam ειναι αλλα φαση.

Δημοσ.

Αν αγοραζες παιχνιδια Διονυση θα καταλαβαινες αν ειναι ή αν δεν ειναι ξεφτιλα η τιμη του στα 20Ε για retail παιχνιδι που βγηκε πριν λιγους μηνες, και μιλαμε για hitman οχι για κατι αλλα παιχνιδακια.

Το steam ειναι αλλα φαση.

Μα σου μιλάω και για retail στα 10 ευρώ από καταστήματα του εξωτερικού. Αυτό ναι το θεωρώ ξεφτίλα. Όμως βλέποντας αυτές τις τιμές, τα 20 μου φαίνονται ακριβά πλέον.

Δημοσ.

Σε τόσο λίγο καιρό να πέσει σε αυτό το ποσό στο ελλάντα, είναι ξεφτίλα.

Όπως ξεφτίλα είναι τα 60αρια+ που ζητάνε για τα παιχνίδια του PS3 και τα CoD.

Δημοσ.

Μα σου μιλάω και για retail στα 10 ευρώ από καταστήματα του εξωτερικού. Αυτό ναι το θεωρώ ξεφτίλα. Όμως βλέποντας αυτές τις τιμές, τα 20 μου φαίνονται ακριβά πλέον.

Το εχω πει και το ξαναλεω, τις τιμες που γραφω στα ποστ μου ειναι ΠΑΝΤΑ απο ελληνικα καταστηματα.Δεν με ενδιαφερουν τι κανουν τα ebay,zavvi,amazon και χιλια δυο αλλα γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ απο εκει.

Και οπως και να το κανουμε η τιμη του ειναι ξεφτιλα.

Δημοσ.

Το εχω πει και το ξαναλεω, τις τιμες που γραφω στα ποστ μου ειναι ΠΑΝΤΑ απο ελληνικα καταστηματα.Δεν με ενδιαφερουν τι κανουν τα ebay,zavvi,amazon και χιλια δυο αλλα γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ απο εκει.

Και οπως και να το κανουμε η τιμη του ειναι ξεφτιλα.

Για κάποιον που αγοράζει όμως και από εξωτερικό το 20άρι εδώ μόνο τιμή ξεφτίλα δεν του φαίνεται όταν μπορεί να προμηθευτεί το ίδιο παιχνίδι στα 10 ευρώ από το εξωτερικό. Εκεί ήταν το σχόλιο μου :)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mάθαμε μήπως αν θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο στα ελληνικά;;;

Είχαμε ένα developer diary με υποτίτλους από την Sony Hellas αλλά δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω με το αν θα είναι τελικά μεταγλωττισμένο ή έστω με ελληνικούς υπότιτλους.

Δημοσ.

Είχαμε ένα developer diary με υποτίτλους από την Sony Hellas αλλά δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω με το αν θα είναι τελικά μεταγλωττισμένο ή έστω με ελληνικούς υπότιτλους.

Eυχαριστώ,από ότι φαίνεται μάλλον θα είναι μεταγλωτισμένο έστω και με υπότιτλους

Δημοσ.

Eυχαριστώ,από ότι φαίνεται μάλλον θα είναι μεταγλωτισμένο έστω και με υπότιτλους

'Η το ένα θα είναι ή το άλλο. Μεταγλωττισμένο σημαίνει να έχουν ηχογραφήσει ελληνικές φωνές, όχι να έχει "έστω" υπότιτλους. Οπως και να έχει, δεν έχω δει την ποιότητα του υποτιτλισμού στο U 3, οπότε δεν έχω γνώμη για το αν είναι πολύ καλό. Αν είναι να ρίχνουν 4 σειρές υπότιτλους (όπως στο youtube video παραπάνω) επιτρέψτε μου να διατηρώ αμφιβολίες. 

Δημοσ.

'Η το ένα θα είναι ή το άλλο. Μεταγλωττισμένο σημαίνει να έχουν ηχογραφήσει ελληνικές φωνές, όχι να έχει "έστω" υπότιτλους. Οπως και να έχει, δεν έχω δει την ποιότητα του υποτιτλισμού στο U 3, οπότε δεν έχω γνώμη για το αν είναι πολύ καλό. Αν είναι να ρίχνουν 4 σειρές υπότιτλους (όπως στο youtube video παραπάνω) επιτρέψτε μου να διατηρώ αμφιβολίες. 

Στο UC3 έγινε πολύ καλή δουλειά με τους υπότιτλους. Είναι καλύτεροι και από srt υπότιτλους που βρίσκεις στο internet. Εφάμιλλοι σε ποιότητα με τους υπότιτλους που θα βρεις σε blu-ray θα έλεγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...