Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιησα 2 εργαλεια το Dmt tool και το orbmt (thanx mindmaker) για να δω αρχικααν εχω gap (δεν εχω).

http://imageshack.us/photo/my-images...211053740.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/266/62737519.png/

εχω γραμμη isdn connex με ρουτερ speedtouch 585 v6 firmware 8.2.7.7.0

vivodi pstn οταν ειχα κλειδωνα στα 13.5. τωρα κλειδωνω στα 7μιση. ξερω οτι με το isdn κλειδωνεις πιο χαμηλα, αλλα ειναι πολυ πιο κατω...

επισης το Orbmt δειχνει οτι δεν εχω fastpath ενω μου ειχαν πει οτι μου το εβαλαν. τελικα εχω ή δεν εχω? τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι καλα? το snrm πρεπει να το κατεβασω? και αν ναι ποσο? και πως? ή να παρω τον οτε να το κατεβασουν εκεινοι? (θα το κανουν?)

αν το κατεβασω με προγραμμα πρεπει το προγραμμα να τρεχει συνεχεια? ή γινεται μια φορα και ειμαι κομπλε?

θα βελτιωθει και το πινγκ μου με αυτον τον τροπο ή οχι?

επισης ειδα οτι ειμαι σε adsl2+. οσον αφορα το ping να μεινω σε αυτο ή να πω να με βαλουν σε adsl2 σκετο? (εκτος και αν στο adsl2 δεμπορουν να βαλουν φαστπαθ)

πολλες ερωτησεις. σορρυ και ευχαριστω

Δημοσ.

η μια φωτο δεν ανοιγει η αλλη ειναι μικρη.7 mbit Με 32 attenuation ειναι λιγο λιγο το αν εισαι fast path το βλεπεις και μεσα απο τον ρουτερ.αν εισαι τοτε η γραμμη συγχρονιζει λιγο λιγοτερο επισης το isdn συγχρονιζει λιγοτερο απο το Pots αλλα λιγο λιγοτερο οχι 5 mbit.μπορει να μην εβαλαν fast path.αν εχεις margin 9 Ο οτε δεν θα στο ριξει πιο κατω.και να το ριξεις εσυ δεν θα βελτιωσει το Ping.θα βελτιωθει μονο με fast path και καποιες φορες ελαχιστα με adsl2 η g.dmt.με το dmt Το κατεβαζεις σε μερικα ρουτερ νομιζω πρεπει να το κανει ςκαθε φορα που κανει Reboot το ρουτερ σε αλλα νομιζω γινεται απο telnet και σωζεται/λογικα fasth path μπορει να μπει παντου.β.δεν λες ποτε σε Isp να σε βαλει adsl2 η g.dmt το κανεις εσυ απο τον ρουτερ παντα

Δημοσ.

μιλησα με οτε. μου ειπαν πως με ειχαν φαστ παθ. απλα ακουνε κα ιενα θορυβο απο την γραμμη μου και πρεπει να αλλαξω το σπλιτερακι, πρεπει να τα εχει φτυσει. ξερουμε καποια καλη μαρκα σπλιτερακιου να παρω? γιατι μου ειπαν οτι μπορει να βοηθησει γενικα τη γραμμη μου ενα καλο σπλιτερακι

Δημοσ.

speedtouch,zyxel ειναι μερικα απο τα καλα splitterakia.απλα ζητας adsl over isdn οχι Over pots.κατα τα αλλα σπανια εχω δει splitter να κανουν βλακειες η να μην ειναι καλα ποιοτικα.

Δημοσ.

το dmt tools σου λεει οτι εχεις fast path?γιατι να σου εχει βαλει ο οτε fast path και να μην το δειχνει στο orbmt λιγο παραξενο.δεν ξερω αν εχεις κανα αλλο ρουτερ να βαλεις πανω που να σου λεει αν εχεις fast path η interleave γιατι κατι παραξενο μου μυριζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...