Kotsos87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα θελω να αγορασω ενα pc τωρα δεν ξερω με την τιμη που μπορω να διαθεσω δηλαδη μεχρι 500ευρω αν θα ειναι καλυτερα να παρω λαπτοπ ή σταθερο ..? Αν τελικα καταληξω σε σταθερο θα ελεγα για συνθεση ενος pc...μενω αθηνα, θα ηθελα να μου τον συναρμολογισουν στο καταστημα γτ δεν ξερω, ηχεια, πληκτρολογιο,ποντικη εχω καποια πολυ παλια αλλα ισως βολευτω με αυτα για καποιο διαστημα λογω του οικονομικου...., για οθονη τωρα, εχω παλι μια πολυ παλια απο τις χοντρες να το πω ετσι της παλια μορφης ακομα ποθ ισως και αυτη τη χρησιμοποιησω για αρχη παλι λογω οικονομικου...., ο πυργος θα ηθελα να γινει με συνθεση μεχρι 500 ευρω, με τα καλυτερα πραγματα που μπορω να βαλω τα πιο best σε αυτη την τιμη για ενα pc κυριως για gaming, να ειναι οσο πιο καλος για gaming με αυτο το ποσο δλδ.....αα ξεχασα να πω οτι αν ειναι να γλιτωσουμε καποια λεφτα απο το κουτι και να βαλουμε κατι παραπανω με αυτα που θα χαλαγαμε για το κουτι στο hardware διοτι εχω ενα παλιο pc και αν ηταν να κρατησω το κουτι...(γινετε???)..αυτα αν υπαρχει κατι που δν ειπα εδω ειμαστε...θα ηθελα βοηθεια για να επιλεξω το καλυτερο σε αυτη την τιμη για gaming...ευχαριστω εκ των προτερων!!!
efo355 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για gaming με κλειστά μάτια σε desktop ειδικά στα λεφτά που δίνεις. Βασίσου Σε αυτή τη σύνθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα