Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μετα απο πολλα χρονια αποχής απο κονσόλες(SNES :confused: ) σκεφτομαι να αγορασω μια για να παιζω κανενα παιχνιδακι.Βλεποντας τα specs καθε μιας απο τις 2 αυτες κονσολες ειναι εμφανες οτι το PS3 υπερεχει σε θεμα hardware, αλλα δεν ξερω στην πραξη κατα ποσο ισχυει αυτο.Ακομη επειδη δεν θα ηθελα να σκαω ενα σωρο φραγκα για να αγοραζω παιχνιδια, υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να hack-αριστουν αυτες οι κονσολες?Και αν ναι σε ποια απο τις 2 κονσολες ειναι πιο σιγουρος ο τροπος.Για το PS3 απ οτι διαβασα υπαρχει τροπος αλλα μονο εαν η συσκευη εχει firmware κατω απο την εκδοση 3.55.Λογικα αν αγορασω σημερα ενα PS3 φανταζομαι ουτε λογος για hack-αρισμα μιας και θα εχει εκδοση firmware μεγαλυτερη απο αυτην.Σε οτι αφορα το xbox η ποικιλια παιχνιδιων ειναι ικανοποιητικη?Δεν ειμαι κανενας απαιτητικος gamer αλλα θα ηθελα να εχω εναλλακτικες.Αυτα προς το παρον

Δημοσ.

Γενικα εδω δεν νομιζω να βρεις και πολλες πληροφοριες προκειμενου να κανεις κατι παρανομο.. Σαν κονσολες τωρα νομιζω οτι ολοι θα συμφωνισουμε οτι το ps3 ειναι ανωτερο απο αποψη hardware και αρα σε αντοχες σε γραφικα, με μεγαλυτερο χρηματικο κοστος ομως.

android.png

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μετα απο πολλα χρονια αποχής απο κονσόλες(SNES :confused: ) σκεφτομαι να αγορασω μια για να παιζω κανενα παιχνιδακι.Βλεποντας τα specs καθε μιας απο τις 2 αυτες κονσολες ειναι εμφανες οτι το PS3 υπερεχει σε θεμα hardware, αλλα δεν ξερω στην πραξη κατα ποσο ισχυει αυτο.Ακομη επειδη δεν θα ηθελα να σκαω ενα σωρο φραγκα για να αγοραζω παιχνιδια, υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να hack-αριστουν αυτες οι κονσολες?Και αν ναι σε ποια απο τις 2 κονσολες ειναι πιο σιγουρος ο τροπος.Για το PS3 απ οτι διαβασα υπαρχει τροπος αλλα μονο εαν η συσκευη εχει firmware κατω απο την εκδοση 3.55.Λογικα αν αγορασω σημερα ενα PS3 φανταζομαι ουτε λογος για hack-αρισμα μιας και θα εχει εκδοση firmware μεγαλυτερη απο αυτην.Σε οτι αφορα το xbox η ποικιλια παιχνιδιων ειναι ικανοποιητικη?Δεν ειμαι κανενας απαιτητικος gamer αλλα θα ηθελα να εχω εναλλακτικες.Αυτα προς το παρον

http://www.insomnia.gr/topic/428343-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-ps3-%CE%AE-xbox360/. Πηγαινε εκει και θα σου λυθουν ορισμενες βασικες αποριες απ αυτα που ρωτας

Για ΠΣ3 το jailbreak ξεχνα το αν αγορασεις καινουριο. Μου ειπανε απο μαγαζι οτι δεν κυκλοφορουνε πλεον κοσολες στην αγορα με firmware < 3.55. Για xbox jailbreak δεν ξερω αλλα απ οτι εχω ακουσει και καταλαβει υπαρχει το λεγομενο jtag που σπαει ολα τα μοντελα και παιζεις τα backup απο σκληρο (νομιζω ειναι κατι σαν τσιπακι και πρεπει να λυσεις το xbox για να το φλασαρεις- κοστιζει 80 ευρω σε ενα μαγαζι που ακουσα). Δεν εχεις ομως ουτε εκει online play και γενικοτερα ξεχνα το δικτυο σε χακαρισμενες κονσολες τοσο ΠΣ3 οσο και xbox.

To jailbreak δεν ειναι παρανομο καθοτι ο χρηστης εχει δικαιωμα να κανει την κονσολα του οτι θελει απ τη στιγμη που την αγοραζει. Αν ειναι παρανομο το "σπασιμο" τοτε παρτην πετατην απ το παραθυρα και σπαστην στην κυριολεξια. Θα μπορουσε να θεωρηθει παρανομο και αυτο με την ιδια λογικη επειδη κατεστρεψες την κονσολα.

Παρανομο ειναι το να παιζεις backups που δεν εχεις αγορασει και τα εχεις στην κατοχη σου. Το να παιζεις backups απ το σκληρο που εχεις αγορασμενα δεν ειναι καθολου παρανομο. (Το τι κανουμε βεβαια ειναι αλλη ιστορια !!!!!)

Τα exclusives του PS3 δεν θα τα βρεις πουθενα παντως!!!! Αυτο ειναι κανονας.... Και για μενα εκει ειναι η διαφορα.

Οσο για την χρηματικη διαφορα των 2 κονσολων ειναι αμελητεα για μενα καθοτι με το ΠΣ3 παιρνεις και blueray μαζι.

Τα παιχνιδια μπορεις να τα βρισκεις και στις 2 κονσολες με 20-25 ευρω μολις παλιωσουν λιγο οι τιτλοι(2-3 μηνες) αν ξερεις που να ψαξεις (για γνησια παντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...