Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron N5110 15.6" - 599€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή στο e-shop για το συγκεκριμένο λαπτοπ βέβαια το ότι 9 στις 10 προσφορές του crazy sundays λένε "αναμένεται" με κάνει να έχω αμφιβολίες. Εδώ το συγκεκριμένο μοντέλο.

Δημοσ.

'Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit Αγγλικά'.

ή εχει γινει λαθος μιας και δινει εγγυηση αντιπροσωπειας

ή ειναι απο το εξωτερικο. Στο εξωτερικο ομως τα dell εχουν 1 χρονο εγγυηση.

Δημοσ.

'Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit Αγγλικά'.

ή εχει γινει λαθος μιας και δινει εγγυηση αντιπροσωπειας

ή ειναι απο το εξωτερικο. Στο εξωτερικο ομως τα dell εχουν 1 χρονο εγγυηση.

Πηγα και ρωτησα σημερα σε ενα καταστημα eshop,καθως με ενδιαφερει και εμενα αυτο το Laptop.Οχι δεν εχει γινει λαθος.Οντως εχει Windows στα Αγγλικα.Ρωτησα και για την εγγυηση και μου ειπαν οτι εχει 2 χρονια απο το eshop και δεν γνωριζε να μου πει οσον αφορα την εγγυηση απο την αντιπροσωπεια.

Παντως απ' οτι καταλαβα ερχεται μεσω τριτου στο eshop,εξ ου και η χαμηλη τιμη του.

Εσεις τι λετε ? Να προχωρησω στην αγορα του συγγεκριμενου laptop ή δεν αξιζει τον κοπο ?

Δημοσ.

Τι να σου πω;Το κακο ειναι οτι για να μαθεις λεπτομερειες για την εγγυηση απο την ιδια την dell πρεπει να τους πεις τον σειριακο του μηχανηματος.εγω παντως πηρα αυτον, που ειναι πολυ κοντα στις προδιαγραφες του ´δικού´ σου http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596242&catid=010200 και εχει κ δωρο καπακι

Δημοσ.

Μα πως γίνεται να δώσει ένα χρόνο εγγύηση;

Αφού υπάρχει νομοθεσία της Ε.Ε. που επιβάλλει τα δύο χρόνια για ηλεκτρικές κ ηλεκτρονικές συσκευές..

Δημοσ.

Αν ειναι παραεισαγωγης, ενα χρονο εχει εκ των πραγματων γιατι μπορει να το φερουν απο

Αγγλια πχ που εκει ομως εχει 1 χρονο εγγυηση.

Οσον αφορα τα 2 χρονια εγγυηση, εχει γινει τεραστια κουβεντα.

Κανενας δεν ξερει τι ισχυει και τι οχι. Ολοι εχουν μπερδευτει.

Αυτο που εχω καταλαβει προσωπικα ειναι οτι ειναι στην ευχερεια του κατασκευαστη/εταιριας να βαλει οσο χρονικο διαστημα θεωρει ευλογο για το μηχανημα της. Οχι οτι ειναι υποχρεωμενη να δινει 2 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Το παράγγειλα ξημερώματα της Κυριακής που είχε ακόμα περιορισμένο στοκ. Σήμερα το παρέλαβα στην Ρόδο από αυτό σας γράφω. Το πείρα στα 564 λόγω του μειωμένου ΦΠΑ που έχουμε εδώ. Ποιότητα αρκετά καλή. Πληκτρολόγιο περίεργο όσο αφορά τα κλικ αλλά συνηθίζετε. Δεν είχα ποτέ dell οπότε δεν ξέρω. Για την τιμή του αυτά που έχει δεν παίζονται στην αγορά. Επίσης αλλάζουν τα καπάκια. 2 χρόνια εγγύηση eshop αν τυχόν συμβεί κάτι το πάω στο eshop point και το στέλνουν Αθήνα.

Πολύ καλή οθόνη. Ακόμα το ψάχνω το μηχάνημα.

Η εισαγωγή πρέπει να έχει γίνει από Κύπρο από όσα λέει στο κουτί.

Ευχάριστη έκπληξη mcafee securitycenter για 1 χρόνο. Δυσάρεστη έκπληξη το ότι δεν έχει σούκο αλλά μάλλον τον αντάπτορα της Κύπρου. Έβγαλα το καλώδιο και έβαλα το μισό καλώδιο του παλιού λαπτοπ μου και μια χαρά. Αύριο θα πάω από το eshop να ζητήσω να μου δώσουν τον σωστό αντάπτορα.

Γενικά μέχρι στιγμής την θεωρώ πολύ καλή αγορά. Ότι απορίες έχετε ρωτήστε.

Δημοσ.

user3650 σου ειπαν ποσα χρονια εγγυηση εχει απο τη Dell (αντιπροσωπεια) ?

Αν γινεται,σε παρακαλω, checkαρε το στο site της Dell βαζοντας το Serial Number και ενημερωσε μας,γιατι ειχαμε αυτη την απορια :) :-)

Το παρηγγειλα και εγω χτες και μαλλον θα το εχω Παρασκευη ή Δευτερα.Ειναι δυνατο μηχανιμα.

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό το μοντέλο με τον i5 όμως, σε 3 μερες χτυπησε ο σκληρός κ δεν άνοιγε! Πήγα στο καταστημα κ μου το αντικατεστησαν αμέσως χωρίς πολλά πολλά ώστοσο κ στο δέυτερο μου φαίνεται πως ακούγεται κάπως περίεργα ο σκληρός!

Έχεις κανεις καμια παρόμοια εμπειρία ή έχει ακούσει για πρόβλημα γενικα σ αυτή τη σειρά;

Δημοσ.

user3650 σου ειπαν ποσα χρονια εγγυηση εχει απο τη Dell (αντιπροσωπεια) ?

Αν γινεται,σε παρακαλω, checkαρε το στο site της Dell βαζοντας το Serial Number και ενημερωσε μας,γιατι ειχαμε αυτη την απορια :) :-)

Το παρηγγειλα και εγω χτες και μαλλον θα το εχω Παρασκευη ή Δευτερα.Ειναι δυνατο μηχανιμα.

έβαλα μια εικόνα εδώ "Εγγύηση"

η παραγγελία μάλλον για την κύπρο ήταν 17/10 και δείχνει ότι βλέπεις. Μέσα στο pc πρόγραμμα dell support center μου λέει Warranty Valid until 18/10/2014

Τελικά το macaffe έδινε 1 μήνα, με μπέρδεψε το 2012 :P

Το pc πάει μια χαρά μέχρι τώρα. Πήγα και στο eshop και μου παράγγειλαν το σωστό καλώδιο.

Δημοσ.

Κατσε, απο την μαμα dell εχεις 3 χρονια εγγυηση; :whistle:

Συμφωνα με τον σηριακο σου ομως γιατι σου βγαζει 2 διαφορετικες ημερομηνιες;

Δημοσ.

Κατσε, απο την μαμα dell εχεις 3 χρονια εγγυηση; :whistle:

Συμφωνα με τον σηριακο σου ομως γιατι σου βγαζει 2 διαφορετικες ημερομηνιες;

ότι βλέπεις βλέπω

σίγουρα έχω 2 χρόνια από eshop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...