>-Nosakos<- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα παρατήρησα οτι είχε λίγο σκόνη η οθόνη μ,μια dell ultrasharp 23" U2312HM, οπότε χρησιμοποίησα αυτο εδώ το προϊών για να την καθαρίσω.Με χαρά διαπίστωσα ότι είχε καθαριστεί τέλεια μέχρι π έβαλα να δώ μια ταινία...τώρα παρατηρώ μια πολύ εκνευριστική αντανάκλαση στο κάτω μέρος της οθόνης αμα είμαι σε σκούρο φόντο..το πανάκι ήταν πού απαλό κ το υγρό δεν είχε οινόπνευμα..την κατέστρεψα? Είναι και καινούργια ρε γαμότο
epikthtos1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 To πανάκι ήταν απαλό, αλλά μήπως έβαλες δύναμη κατά τον καθαρισμό της; Για τον αν την κατέστρεψες και για το τι πρεπει να κάνεις, καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος που κατέχει το θέμα....
spartan29gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα παρατήρησα οτι είχε λίγο σκόνη η οθόνη μ,μια dell ultrasharp 23" U2312HM, οπότε χρησιμοποίησα αυτο εδώ το προϊών για να την καθαρίσω.Με χαρά διαπίστωσα ότι είχε καθαριστεί τέλεια μέχρι π έβαλα να δώ μια ταινία...τώρα παρατηρώ μια πολύ εκνευριστική αντανάκλαση στο κάτω μέρος της οθόνης αμα είμαι σε σκούρο φόντο..το πανάκι ήταν πού απαλό κ το υγρό δεν είχε οινόπνευμα..την κατέστρεψα? Είναι και καινούργια ρε γαμότο Δεν νομιζω να την καταστρεψες,μαλλον θα εχει μεινει σταμπα απο το καθαριστικο.Πηγαινε αυριο σε ενα σουπερ μαρκετ και παρε ενα μπουκαλι με απιονισμενο νερο,(το συγκεριμενο δεν αφηνει αλατα)ριξε λιγο πανω σε ενα καθαρο πανακι που εχεις,και το μονιτορ σου θα γινει σαν καινουργιο.Ειχα εγω μια παρομοια περιπτωση σαν την δικια σου σε μια τηλεοραση που ειχα,την ειχα καθαρισει με ενα μπουκαλακι υγρου για οθονες απο την κριστα αουντιο.Δυστυχως αντι να μου καθαριση την οθονη μου, αφησε σταμπες,με αποτελεσμα να ξενερωσω και να μην ηξερα τι να κανω.Εψαξα το θεμα και ειδα σε ενα παλιοτατο ποστ απο εδω μεσα που ενα παλικαρι συνιστουσε για ελσιντι οθονες καθαρισμο μονο με απιονισμενο νερο,πηγα την επομενη μερα αγορασα,εβαλα λιγο σε ενα καθαρο πανακι,και βουαλα,η τηλεοραση εγινε σαν καινουργια,οτι σταμπα ειχε μεινει απο τα καθαριστικοο της πλακας,ειχε εξαφανιστει.
>-Nosakos<- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ φίλε μ!Μ δίνεις ελπίδες. Θα περάσω αύριο να το αγοράσω(το αποσταγμένο φαντάζομαι το ίδιο ειναι). Δεν έβαλα δύναμη κ το καθαριστικό το είχα πάρει απο πλαίσιο κ το είχα τονίσει να μ δώσουν το καλύτερο π είχαν Απλά φοβήθηκα μήπως έφθειρα την επίστρωση. edit: Τελικά φίλε μ είχες δίκιο βρήκα αποσταγμένο σε ένα ντουλάπι, καθάρισα την οθόνη με ένα πανάκι κ η στάμπα έφυγε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα