Konstantin77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ξερει κανεις τελικα αν κανει downmix;
kondoras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 99,99% όχι. Βασικά δεν ξέρω (πλην του γνωστού crypto) άλλο δέκτη που - να κάνει DTS downmix to stereo - να κοστίζει λιγότερα από 100 ευρώπουλα - να πωλείται στην Ελλάδα, ταυτόχρονα.
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στο avclub διαβασα οτι μαλλον ο xoro ειναι κλωνος ενος απο ΜΜarkt που στα 33€ εχει και 2χρονια εγγυηση.
nek4d Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα της παραεισαγωγής, εφόσον το προϊόν είναι επώνυμο και έχει επίσημο support. Είναι λίγο οξύμωρο στο ένα thread να μιλάμε για αποφυγή της αγοράς προϊόντων παραεισαγωγής λόγω προβληματικού support, και στο άλλο thread να πέφτουμε με τα μούτρα στα κινέζικα tablets και GPS. Μα αυτο ειναι το προβλημα, εαν εχει επισημο support ή όχι! Μου χει τυχει για παραδειγμα, φωτογραφικη canon, αγορασμενη απο ιντερνετικο μαγαζι εξωτερικου, να μην την καλυπτει η επισημη αντιπροσωπεια εδω (intersys). Η παγκοσμιοποιηση κ το ιντερνετ εχουν προκαλεσει τρελλο πονοκεφαλο στις εμπορικες σχεσεις κατασκευαστων-αντιπροσωπειων... Για την αλλη παρατηρηση, δικιο έχεις, απλά σε καθε περιπτωση καλο ειναι να γνωριζουμε απο πριν ωστε να παιρνουμε το οποιο ρισκο συνειδητα. ευχαριστω! Πως καταλαβαίνω αν αγοραζω προϊον παραεισαγωγης; Ελπιζω οχι παθαινοντας και μαθαίνοντας... Ρωτας το μαγαζι. Το σιγουρο βεβαια ειναι να ρωταγες την αντιπροσωπεια για το μαγαζι... το προβλημα ειναι οτι το eshop δεν εχει και τη καλυτερη φημη με το rma και οταν ειναι και παραεισαγωγης,σημαινει οτι βασιζεσαι μονο στο eshop για εγγυηση. Ετσι ειναι. Γι'αυτό και εδινε (ισως ακομη, δεν παρακολουθω) διετή εγγύηση στα notebooks. Κλασσική ελληνικα παγιδα. Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εχει κανει από τον Μαιο, αιτηση πτωχευσης κ ανα πασα στιγμη "εξαφανιζεται".
talos_2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ο XORO κάνει dts downmix ; Όχι. Μόνο ο Crypto 250 και απ'ότι διάβασα σε άλλο θέμα στο insomnia και ο Axil RT0406HD. Κλώνος του «γερμανικού» Xoro 7520 είναι ο «ελληνικός» F&U 2301, που έχει ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση. Όσοι έχετε τον Crypto 250, καλό είναι να βάλετε το firmware 1.0.2 που θα βγει σε λίγες ημέρες στο site της.
Kill_bill2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Απο τους 3 ψηφιακούς δέκτες του eshop newsletter το xoro είναι το καλύτερο;
vrwmiaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 να χτυπησω το ps3 η να περιμενω λιγο ακομη?
gtsamour Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μεταξύ του Xoro και του Crystal Audio ποιόν να πάρω για καλύτερο? Με ενδιαφέρει να έχει σταθερότητα στο σήμα και να μην το χάνει πανεύκολα και να κάνει γρήγορο άλλαγμα μεταξύ καναλλιών. Δεν με ενδιαφέρει σαν media player, έχω το Live για τετοια.
jokerakias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 αν ενδιαφερεστε σημερα για dvb-t παρτε τον xoro..Πολυ καλη περιπτωση σε πολυ καλη τιμη ..εχω τον 7600 που ειναι σχεδον ιδιος με τον 7500 (υποθετω οτι ο 7520 ειναι καλυτερος) ερώτηση παίζει ταινίες με υπότιτλους ξεχωριστούς??
gtsamour Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τι λέει ρε παιδιά, μεταξύ του Xoro και του Crystal Audio τελικά ποιόν να πάρω για καλύτερο?
zacharis1955 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα της παραεισαγωγής, εφόσον το προϊόν είναι επώνυμο και έχει επίσημο support. Είναι λίγο οξύμωρο στο ένα thread να μιλάμε για αποφυγή της αγοράς προϊόντων παραεισαγωγής λόγω προβληματικού support, και στο άλλο thread να πέφτουμε με τα μούτρα στα κινέζικα tablets και GPS. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα