newtech Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειναι κατι με πανω απο -50€ διαφορα μαλλον ειναι. Ειδικα απο μικρο μαγαζι. Τους ρωτας χυμα, κοιτας το κουτι αν εχει ευρωπαικα στοιχεια, μετα ελληνικα manual κλπ. Αν και καλα "δε ξερουν" & ειναι κατι επιφοβο (π.χ φτηνο κινητο) ή πολυ ακριβο, το ανοιγεις εκει (αλλα χλωμο να το δεχτουν). ´Η google τον κωδικο απ το κουτι. Αν βγει σε αμερικανικα, ρωσικα κλπ site... Και ψωνιζεις απο μαγαζι να δεχεται ανετα επιστροφες/αλλαγες. +1 Για αυτο οταν βλεπουμε χαμηλες τιμες 1)ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑΜΕ 2)ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Η ατακα "και τι σε νοιαζει εσενα απο που το πηρα" ειναι ολα τα λεφτα
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα της παραεισαγωγής, εφόσον το προϊόν είναι επώνυμο και έχει επίσημο support. Είναι λίγο οξύμωρο στο ένα thread να μιλάμε για αποφυγή της αγοράς προϊόντων παραεισαγωγής λόγω προβληματικού support, και στο άλλο thread να πέφτουμε με τα μούτρα στα κινέζικα tablets και GPS.
The_Judas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Οι αποκωδικοποιητές mpeg4 αξίζουν τον κόπο;
k_dinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω η καλύτερη προσφορά του newsletter είναι η τούρτα που έχει στο τέλος!
lionheart75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως με περίπτωση αγοράς κινητού απο παραεισαγωγή (Nokia N86) πρόπερσι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όταν χρειάστηκα αντικατάσταση στην πρόσοψη του κινητού που είχε πρόβλημα απο κατασκευής απο την Νokia Ελλάδος. Το πήγα στα κεντρικά της Nokia και η αντικατάσταση της ελαττωματικής πρόσοψης έγινε κανονικά βάση εγγύησης μέσω imei χωρίς να μου δημιουργήσουν κανένα απολύτως θέμα. Το κινητό αγοράστηκε τότε στην χαμηλότερη τιμή για Ελλάδα απο online shop και ήρθε με φωτοτυπημένες τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά, απο κεί κατάλαβα και ότι ήταν παραεισαγωγή.
esertas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα της παραεισαγωγής, εφόσον το προϊόν είναι επώνυμο και έχει επίσημο support. Είναι λίγο οξύμωρο στο ένα thread να μιλάμε για αποφυγή της αγοράς προϊόντων παραεισαγωγής λόγω προβληματικού support, και στο thread να πέφτουμε με τα μούτρα στα κινέζικα tablets και GPS. Όντως με τα Κινέζικα, αλλά στα λάπτοπ ας πούμε δεν θα έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και windows.
lionheart75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 To Ελληνικό πληκτρολόγιο και τα windows δεν είναι και κανα σπουδαίο πρόβλημα. Πολλοί είναι αυτοί (συμπεριλαμβανομένου και εμού) που δεν προτιμούν τα Ελληνικά windows. Απο κεί και πέρα το αγγλικό πληκτρολόγιο είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Αν γράφεις αρκετά δεν έχεις πρόβλημα να ψάχνεις τα πλήκτρα αφού είναι στην ίδια διάταξη με τα Ελληνικά. Αν μιλάμε για Γερμανικό αλλάζει το πράγμα. Γράφω με αγγλικό πληκτρολόγιο και δεν έχω κανένα θέμα. Όσο αφορά τα windows αν κάποιος καίγεται μπορεί να κατεβάσει και να εγκαταστήσει το πακέτο με τα Ελληνικά. Πάλι δεν υπάρχει θέμα λοιπόν.
Ntinaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα της παραεισαγωγής, εφόσον το προϊόν είναι επώνυμο και έχει επίσημο support. Είναι λίγο οξύμωρο στο ένα thread να μιλάμε για αποφυγή της αγοράς προϊόντων παραεισαγωγής λόγω προβληματικού support, και στο thread να πέφτουμε με τα μούτρα στα κινέζικα tablets και GPS. το προβλημα ειναι οτι το eshop δεν εχει και τη καλυτερη φημη με το rma και οταν ειναι και παραεισαγωγης,σημαινει οτι βασιζεσαι μονο στο eshop για εγγυηση.
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως με περίπτωση αγοράς κινητού απο παραεισαγωγή (Nokia N86) πρόπερσι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όταν χρειάστηκα αντικατάσταση στην πρόσοψη του κινητού που είχε πρόβλημα απο κατασκευής απο την Νokia Ελλάδος. Το πήγα στα κεντρικά της Nokia και η αντικατάσταση της ελαττωματικής πρόσοψης έγινε κανονικά βάση εγγύησης μέσω imei χωρίς να μου δημιουργήσουν κανένα απολύτως θέμα. Το κινητό αγοράστηκε τότε στην χαμηλότερη τιμή για Ελλάδα απο online shop και ήρθε με φωτοτυπημένες τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά, απο κεί κατάλαβα και ότι ήταν παραεισαγωγή. Μπορει το κινητο σου να ηταν απο ευρωπη ομως. Οταν εκανες update ειχες ελληνικα? Βασικα με τα ebayΗ.Κ κινητα εχουν προβλημα. επισης μηπως ηταν τοτε με την alpha copy? Εδω αλλοι αρνουνται και να πληρωσεις το σερβις να παραλαβουν, και σε κινητα και λαπτοπ. Πχ HTC εχουν παιχτει τρελλα σκηνικα, κινητα των 500€ να καταληγουν στα σκουπιδια. Το expansys νομιζω οσα κινητα δινει εκτος ΕU το γραφει καπου στα ψιλα οτι εχεις εγγυηση μονο μεσω αυτων. Επισης καποια γερμανικα shop το γραφουν με bold οταν πουλανε παραεισαγωγή -για να μην εχουν γκρινιες μετα.
prometheas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Οι αποκωδικοποιητές mpeg4 αξίζουν τον κόπο; Κοιταξε τον Crystal Audio που παρηγγειλα εγώ δεν τον εχω βρει κατω από 46 Ευρώ πουθενα, τουλάχιστον τον τελευταιο καιρό που ψάχνω. Αν η τιμη ισχυσει κανονικά και ερθει (γιατί ποτέ δεν ξέρεις..) νομιζω οτι ειναι καλα. Το μηχάνημα ειναι αστέρι (το ιδιο ισχυει και για τοn Horo που εχει προσφορά). Ε, στις κατηγορίες αυτές μην περιμενουμε και τιποτα το φοβερό, ενα δεκάρικο μαξιμουμ πάνω κατω ειναι η διαφορά τιμής σε ομοειδή προιόντα. Οσο για κινδυνο παραεισαγωγής, .. ολοι οι αποκωδικοποιητές αυτοί ειναι Κινεζιές δεν τρέχει και τιποτα, αρκει να υπάρχει εγγυηση στο προιόν
chsam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παραεισαγωγη ειδικα στα κινητα κανουν και μεγαλες αλυσιδες, Οχι μονο μικρα καταστηματα.Θυμαμαι μια φουρνια νοκια απο ουγγαρια(τα εκανες αναβαθμιση και εχαναν τα ελληνικα) και ειχαμε προβλημα με τα επισημα σερβις,δεν τα καλυπταν μονο με ειδικη συνεννοηση ενα σερβις μας εκανε την δουλεια
Constantine_raz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες μια ερωτηση,απο τους αποκ/ποιητες να παρω τον digital world ή τον xoro?? (τον micro hd τον εχω ηδη.)
vasilis1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εχω βαλει τον xoro σε 10+συγγενεις λόγω switch off ακαρνανικών.Απιστευτος δεκτης (μεταλλικος), το απιστευτος δεν εχει σχεση με την παρενθεση αλλα με δυνατοτητες και ποιοτητα εικονας, με ενα και μοναδικο αρνητικο,αργη αναζητηση καναλιων. Αν τον παρεις τελικα και δεν εχει ελληνικα PM me
JohnnyX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 αν ενδιαφερεστε σημερα για dvb-t παρτε τον xoro..Πολυ καλη περιπτωση σε πολυ καλη τιμη ..εχω τον 7600 που ειναι σχεδον ιδιος με τον 7500 (υποθετω οτι ο 7520 ειναι καλυτερος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα