Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχουν διαφορές στην πραγματική ταχύτητα κατεβάσματος ανάμεσα στις δύο συνδέσεις; Τώρα, με σύνδεση usb, το ρουτερ μου κλειδώνει στα 11900 και οι πραγματικές ταχύτητες κατεβάσματος είναι μέχρι 700KB/sec. Θα δω 1MB αν το συνδέσω ethernet? Ρωτάω γιατί το ρουτερ μου έχει μόνο μια θύρα ethernet (έχω άλλο πισι εκεί) και αν είναι να μην δω διαφορά να μην αγοράσω άλλο.

Δημοσ.

Η καλύτερη σύνδεση ειναι με ethernet , οσο για αυτο που ρωτάς σύνδεσε το και με ethernet να δεις πως θα πηγαίνει.

Αφού εχει μια θύρα ethernet πάρε ενα switch και σύνδεσε τα ολα επάνω του και ετσι εχει και περισότερες θύρες ethernet να συνδέσεις οτι αλλο θέλεις.

Επίσης πες μας πιο modem/router έχεις και δώσε μας και μερικά στοιχεία για την σύνδεση σου απο το status του router.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχουν διαφορές στην πραγματική ταχύτητα κατεβάσματος ανάμεσα στις δύο συνδέσεις; Τώρα, με σύνδεση usb, το ρουτερ μου κλειδώνει στα 11900 και οι πραγματικές ταχύτητες κατεβάσματος είναι μέχρι 700KB/sec. Θα δω 1MB αν το συνδέσω ethernet? Ρωτάω γιατί το ρουτερ μου έχει μόνο μια θύρα ethernet (έχω άλλο πισι εκεί) και αν είναι να μην δω διαφορά να μην αγοράσω άλλο.

ποτε μα ποτε Usb.συνηθως σε κοβει αρκετα πιο πριν.τα μισα ρουτερ παιζουν σαν usb1 Και βγαζουν κατι 12 mbit στο εικονιδιο συνδεσης.παντα ethernet.Παρε ενα switch οπως ειπε ο spank.θα δεις διαφορα και γλυτωνεις να περνας drivers κτλ.

Δημοσ.

Η καλύτερη σύνδεση ειναι με ethernet , οσο για αυτο που ρωτάς σύνδεσε το και με ethernet να δεις πως θα πηγαίνει.

Αφού εχει μια θύρα ethernet πάρε ενα switch και σύνδεσε τα ολα επάνω του και ετσι εχει και περισότερες θύρες ethernet να συνδέσεις οτι αλλο θέλεις.

Επίσης πες μας πιο modem/router έχεις και δώσε μας και μερικά στοιχεία για την σύνδεση σου απο το status του router.

Το router είναι αυτό: Baudtec T263R1U-A1/B1 Infinity

Τα στοιχεία της γραμμής:

Downstream Upstream

SNR Margin

:

9.2 10.5 db

Line Attenuation

:

24.8 16.9 db

Data Rate

:

11137 657 kbps

Είναι συνδεδεμένο με usb 1.1

YG. Πόσο κάνει το switch?

EDIT: Το σύνδεσα ethernet. Κλείσωσε στα 9535 αλλά είδα 1032ΚΒ/sec. Αυτά είναι!

Δημοσ.

Πάρε ενα switch και εισαι κομπλέ οσο για το baudtec κάποια στιγμή στο μέλλον καλο θα ηταν να το αλλάξεις

Δημοσ.

μια χαρα ειναι και αυτο αν και θα προτιμουσα καμια καλυτερη μαρκα αλλα οτι και να παρεις το ιδιο ειναι.απλα καποια netgear δινουν lifetime warranty

Δημοσ.

Όλες οι συνδέσεις που θα κάνει θα ειναι με καλώδιο ethernet, θα συνδέσεις το router σου με το switch στην θύρα 5 (αν και σε οποια και αν το βάλεις δεν έχεις θέμα τώρα αυτο γιατι το γράφει δεν ξέρω) και απο εκει και πέρα συνδέεις και ολα τα pc που έχεις στις αλλες θύρες με etheret καλώδιο πάντα οποτε αν δεν έχεις πάρε 2 3 ethernet οταν θα πάρεις και το router :)

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα οτι λειτουργικό και να έχεις, ετσι και αλλιώς δεν παίζει ρόλο το software καθόλου.

Δημοσ.

Το router είναι αυτό: Baudtec T263R1U-A1/B1 Infinity

Τα στοιχεία της γραμμής:

Downstream Upstream

SNR Margin

9.2 10.5 db

Line Attenuation 24.8 16.9 db

Data Rate : 11137 657 kbps

Είναι συνδεδεμένο με usb 1.1

YG. Πόσο κάνει το switch?

EDIT: Το σύνδεσα ethernet. Κλείσωσε στα 9535 αλλά είδα 1032ΚΒ/sec. Αυτά είναι!

το αν το συνδεεις ethernet η usb δεν εχει να κανει με το ποσο συγχρονιζεις αλλα με το ποσο κατεβαζεις σε σχεση με αυτο που συγχρονιζεις.η γραμμη σου ειναι λιγο χαμηλα.σιγουρα εχεις φιλτρα παντου και σιγουρα αν εχεις συναγερμο εχεις βαλει φιλτρο???

μπορει οκ να ειναι και θεμα χαλκου απλα ρωταω μην εχεις ξεχασεις κανα φιλτρο μηπως εχεις κανα δεκαμετρο τηλεφωνικο και σου κανει προβλημα

Αυτό με το ρουτερ μου πώς συνδέεται? Γιατί ένα καλώδιο από ethernet σε ethernet έχω.

το ρουτερ πανω στο switch>και τα 2 Pc το καθενα με δικο του καλωδιο πανω στο switch>σαν πολυπριζο ενα πραγμα.

Σ ευχαριστώ πολύ! Μόλις το παρήγγειλα καθώς και καλώδια. Λες να έχει κάποιο πρόβλημα με τα win 7?

εφοσον το Pc σου εχει καρτα δικτυου και την εχει δει το λειτουργικο μετα παιζει σε ολα τα λειτουργικα σε ολα τα Linux γενικα στα παντα αρκει το λειτουργικο να βλεπει την καρτα.αυτο ειναι ενα ακομα πλεονεκτημα .δεν χρειαζεται drivers.γιατι μερικα Modems πχ δεν δινουν drivers για το usb για windows 7 η δεν δινουν για Linux Κτλ.αν και πλεον δεν υπαρχει Usb modem εκει εξω.

Δημοσ.

το αν το συνδεεις ethernet η usb δεν εχει να κανει με το ποσο συγχρονιζεις αλλα με το ποσο κατεβαζεις σε σχεση με αυτο που συγχρονιζεις.η γραμμη σου ειναι λιγο χαμηλα.σιγουρα εχεις φιλτρα παντου και σιγουρα αν εχεις συναγερμο εχεις βαλει φιλτρο???

μπορει οκ να ειναι και θεμα χαλκου απλα ρωταω μην εχεις ξεχασεις κανα φιλτρο μηπως εχεις κανα δεκαμετρο τηλεφωνικο και σου κανει προβλημα

Έχω τρεις τηλεφωνικές συσκευές και έχω και στις 3 φίλτρα. Επίσης το τηλέφωνο είναι δίπλα στο πισι οπότε δεν έχω μεγάλο καλώδιο. Μεγάλο πρόβλημα βλέπεις στην γραμμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...