Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπομονη θελει με αυτα τα πραγματα.σε μερικους ενεργοποιειται σε 10 μερες σε αλλους σε 2 μηνες.

το καλο ειναι οτι μεχρι να παιξεις σε Hol θα εισαι σε connex οποτε δεν θα μεινεις χωρις Net.

Δημοσ.

σωστα.δινει 6 margin οποτε κερδιζει κανα Megabit με βαση το 9 Margin του οτε και τον αλλων.

η hol τι snr δίνει μπας και σώσω έναν φίλο μου που δεν έχει και πολύ καλό download speed

Δημοσ.

η hol τι snr δίνει μπας και σώσω έναν φίλο μου που δεν έχει και πολύ καλό download speed

συνηθως 9 δινουν αλλα οπως λεει και ο φιλος αυτην την στιγμη η Hol φαινεται να εχει πιταρει σε καποιες περιοχες η γενικοτερα οποτε τον φιλο σου το margin θα ειναι το τελευταιο που θα τον νοιαξει.η συγχρονισει πχ με forthnet στα 14 mbit με 6 margin η στα 12,8 με Hol λογω του 9 margin ειναι px 1,2 megabit διαφορα.δεν ειναι κατι το τρελο.απλα σε χαλια γραμμες το 9 μπορει να αποδειχτει πιο σταθερο οποτε σε χαλια γραμμες το 9 ειναι μια λυση για να μειωσει καποιος τα disconnects.βεβαια και στην forthnet αμα καποιος με το 6 εχει προβλημα του το αλλαζουν σε 8 ,11,15.απλα σαν αρχικο δινουν το 6 οποτε καποιος που εχει μια Normal γραμμη να παιξει οσο γινεται πιο γρηγορα.αλλα σε Hol ας μην βαλει τωρα που σουρνεται διοτι θα βριζει.ας παει σε αλλη εταιρεια μεχρι η Hol να φτιαξει τα θεματα της.

Δεν νομίζω να σωθεί με την συγκεκριμένη εταιρία αν το πρόβλημά του είναι το download speed ...

+ και το traffic shaping αμα το εχει ακομα.αν δεν το εχει βλεπω να το ξαναβαζει μεχρι να κανει τα απαραιτητα bandwidth upgrades για να μην σουρνεται.

Δημοσ.

αν και το traffic shaping μπορεί να κάνει καλό όπως τα λες, δεν είναι και το πιο ηθικό προς τους πελάτες της

εννοειται.απλα ισοροπει με αυτο μια κατασταση.οτι αυτοι που σουρνονται και στο surfing θα πανε πιο καλα και απλα αυτοι που κατεβαζουν torrents θα ειναι λιγο πιο χαλια απο το χαλια που ειναι ετσι και αλλιως λογω μικρου bandwidth

Δημοσ.

καλησπέρα και καλή χρονιά!!!

μένω Ν. Κρήνη Θεσσαλονίκης και είμαι στον ΟΤΕ

σκέφτομαι να πάω forthnet.

Ξέρετε εκτιμώμενο χρόνο ενεργοποίησης (και πόσο θα μείνω χωρίς internet;) ή προτείνετε κάτι άλλο για την περιοχή;

Δημοσ.

καλησπέρα και καλή χρονιά!!!

μένω Ν. Κρήνη Θεσσαλονίκης και είμαι στον ΟΤΕ

σκέφτομαι να πάω forthnet.

Ξέρετε εκτιμώμενο χρόνο ενεργοποίησης (και πόσο θα μείνω χωρίς internet;) ή προτείνετε κάτι άλλο για την περιοχή;

οτι ταχυτητα εχεις με τον οτε λιγο παραπανω λογω 6 margin θα εχεις με forthnet.κοντα στις 15-20 μερες υπολογισε.θα μεινεις χωρις ιντερνετ για καμια ωρα εκτος απροοπτου

Δημοσ.

αφού δεν είναι καινούριο νούμνερο, θα συνδεθείς γρήγορα...

εγώ από οτε σε forthnet είχα συνδεθεί μέσα σε 10 ημέρες...

Δημοσ.

αφού δεν είναι καινούριο νούμνερο, θα συνδεθείς γρήγορα...

εγώ από οτε σε forthnet είχα συνδεθεί μέσα σε 10 ημέρες...

συνηθως ειναι κοντα στις 10 εργασιμες.συνηθως γιατι εχω δει οι 10 να γινονται και 30 για διαφορους λογους.

Δημοσ.

Καλορίζικη και μακάρι να μην έχεις προβλήματα.

Δώσε μας και μια εικόνα ποσο συγχρονίζεις κατεβάζεις κτλπ :)

Δημοσ.

παιδια εγινε η συνδεδη...!!ολα φαινονται μια χαρα..!!!Κ πιο καλα και απο τον οτε πιστευω.

Καλορίζικη και μακάρι να μην έχεις προβλήματα.

Δώσε μας και μια εικόνα ποσο συγχρονίζεις κατεβάζεις κτλπ :)

στην Hol πηγες αμα καταλαβα σωστα ε?ελπιζω να μην εχεις τα προβληματα που αναφερουν ολοι τον τελευταιο καιρο οτι σουρνονται τις ωρες αιχμης....και κατεβαζουν με Kilobytes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...