locoangel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα...!!Μενω στο αιγαλεω στην περιοχη λιουμη,και εδω και περιπου εναν χρονο εχω συνδεση connex 24αρι...Λογο του οτι μου κοβει τν κωλο,σκεφτομαι να κάνω μια συνδεση στη Hol 24αρι,με απεριοριστη σταθερη τηλεφωνια..!!Εχω ακουσει απο πολλουσ,οτι δεν είναι καλή αλλα κ το connex που έχω οταν το μετρησα,μου εβγαλε 9 mbbs..Πειτε μου καμια γνωμη..
fsbmaniac Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εαν με ΟΤΕ ειχες 9 τα ιδια και χειροτερα θα εχει με οποιαδηποτε αλλη εταιρια ...Μπορει να εισαι μακρια μπορει να μην εχει "Καθαρη διακοπη " το δικτυο σου μεχρι το ραζιμ του κατανεμητη ...κτλ κτλ..ρωτα κανα γειτονα ...τι εχει να τα δεις πως πανε.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα...!!Μενω στο αιγαλεω στην περιοχη λιουμη,και εδω και περιπου εναν χρονο εχω συνδεση connex 24αρι...Λογο του οτι μου κοβει τν κωλο,σκεφτομαι να κάνω μια συνδεση στη Hol 24αρι,με απεριοριστη σταθερη τηλεφωνια..!!Εχω ακουσει απο πολλουσ,οτι δεν είναι καλή αλλα κ το connex που έχω οταν το μετρησα,μου εβγαλε 9 mbbs..Πειτε μου καμια γνωμη.. Εαν με ΟΤΕ ειχες 9 τα ιδια και χειροτερα θα εχει με οποιαδηποτε αλλη εταιρια ...Μπορει να εισαι μακρια μπορει να μην εχει "Καθαρη διακοπη " το δικτυο σου μεχρι το ραζιμ του κατανεμητη ...κτλ κτλ..ρωτα κανα γειτονα ...τι εχει να τα δεις πως πανε. τα ιδια και χειροτερα αλλα μπορει τα ιδια και καλυτερα.εξαρτατε το target margin της καθε εταιρειας.πχ η forthnet δινει 6 margin.καλο θα ηταν να μας γραψεις μια και τα χαρακτηρηστικα της γραμμης μεσα απο τον ρουτερ.
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εγω θα σου ελεγα να πας παντως στη hol, σκεψου και το οικονομικο , ποσα θα γλυτωνεις τον μηνα.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 σε οποια εταιρεια και να παει θα γλυτωσει λεφτα .θα σταματησει να πληρωνει τα μαμισιατικα παγεια του οτε.
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σωστο , εγω εφυγα και ησυχασα Και μεχρι τωρα δεν το εχω μετανοιωσει..
lefteris210 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ουτε εγω ουτε εγω ζητω η HOL !!! χαχα
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 +1 και για μενα.βρηκα την ηρεμια μακρια απο τον οτε και ως τωρα κανενα θεμα με την γραμμη μου
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μην ξεχναμε βεβαια οτι και ο ΟΤΕ εχει και τις πιο ακριβες τιμες, ισως ηταν αλλιως αν εκανε και αυτος προσφορες.
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ αυτο που σκευτόμουν οταν έφυγα τελείως απο οτε ειναι κατα ποσο οι ενναλακτικοί θα έχουν θέμα με την σταθερή τηλεφωνία και ειμουν λίγο μαγκωμένος , τελικά ομως τελος καλο ολα καλα και στο τηλέφωνο ΟΤΕ no more
krypton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 όπου και αν πας, σε χαμηλότερη τιμή θα πας. δυστυχώς, όσον αφορά το δίκτυο, είναι όπως τα λένε τα παιδιά παραπάνω. μπορείς να μας στείλεις και τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. με forthnet υπάρχει περιπτωση να πάρεις 1-2 mbps παραπάνω λόγω του snr που δίνει
Marria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ αυτο που σκευτόμουν οταν έφυγα τελείως απο οτε ειναι κατα ποσο οι ενναλακτικοί θα έχουν θέμα με την σταθερή τηλεφωνία και ειμουν λίγο μαγκωμένος , τελικά ομως τελος καλο ολα καλα και στο τηλέφωνο ΟΤΕ no more Εμενα πιο πολυ το ιντερνετ με ενοιαζε, τηλεφωνα δεν κανω και πολλα. Α και κατα ποσο θα ημουν offline μεχρι να γινει η μεταφορα στον εναλλακτικο.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μην ξεχναμε βεβαια οτι και ο ΟΤΕ εχει και τις πιο ακριβες τιμες, ισως ηταν αλλιως αν εκανε και αυτος προσφορες. ο οτε απαγορευται απο την eett να εχει πιο χαμηλες τιμες απο τους εναλακτικους για να μην θεωρειται αθεμιτος ανταγωνισμος αλλιως την ειχαμε κατσει την βαρκα. Εγώ αυτο που σκευτόμουν οταν έφυγα τελείως απο οτε ειναι κατα ποσο οι ενναλακτικοί θα έχουν θέμα με την σταθερή τηλεφωνία και ειμουν λίγο μαγκωμένος , τελικά ομως τελος καλο ολα καλα και στο τηλέφωνο ΟΤΕ no more πολλοι φοβουνται και καποιοι δικαιολογημενα.ειναι και θεμα τυχης το ποσο μακρια εισαι απο τον οτε κτλ. όπου και αν πας, σε χαμηλότερη τιμή θα πας. δυστυχώς, όσον αφορά το δίκτυο, είναι όπως τα λένε τα παιδιά παραπάνω. μπορείς να μας στείλεις και τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. με forthnet υπάρχει περιπτωση να πάρεις 1-2 mbps παραπάνω λόγω του snr που δίνει σωστα.δινει 6 margin οποτε κερδιζει κανα Megabit με βαση το 9 Margin του οτε και τον αλλων. Εμενα πιο πολυ το ιντερνετ με ενοιαζε, τηλεφωνα δεν κανω και πολλα. Α και κατα ποσο θα ημουν offline μεχρι να γινει η μεταφορα στον εναλλακτικο. αυτο λενε σχεδον ολοι.οκ για τηλεφωνα εχουμε το κινητο.το ιντερνετ ομως...δεν αντιθαθιστατε
locoangel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες τλκ εκανα ετηση στην hol...γυρω στς του μηνα θα εχει μπει...!!Θα σας ενημερωσω....μακαρι να ειναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα