Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τη γνώμη σας για την επιλογή οθόνης.

Στο Πλαίσιο βρίσκω αυτές τις δύο, από τις οποίες η μία έχει IPS panel, ενώ η άλλη είναι με TN, αλλά με το ίδιο σχεδόν κόστος!!! Πως γίνεται αυτό??

TN: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2350D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2350D-PZ.htm

IPS: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-IPS231P-BN-LED-Monitor-23-IPS231P-BN-AEU.htm

Δημοσ.

το tv tuner αυξάνει την τιμή...

ΑΝ θυμάμαι καλά, μέχρι πέρισυ ήθελες 800 ευρώ για ένα ips panel. Τώρα το χεις με 200?????

Είδα ένα Review που λέει πως με 25ms delay δεν κάνει για gaming και την προτείνει μόνο για γραφείο.....!

• Super Moderators
Δημοσ.

ΑΝ θυμάμαι καλά, μέχρι πέρισυ ήθελες 800 ευρώ για ένα ips panel. Τώρα το χεις με 200?????

Είδα ένα Review που λέει πως με 25ms delay δεν κάνει για gaming και την προτείνει μόνο για γραφείο.....!

δεν θυμάσαι καλά, τα 800 euro δεν τα ήθελες ποτέ για 23αρι e-IPS monitor, παρά μόνο για 24αρι ή 27αρι h-ips...

link από το review παρακαλώ...

Δημοσ.

δεν θυμάσαι καλά, τα 800 euro δεν τα ήθελες ποτέ για 23αρι e-IPS monitor, παρά μόνο για 24αρι ή 27αρι h-ips...

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-flatron-ips231p-p10763/test.html

h-ips βάζει η apple στα monitor της?

Δημοσ.

Δε νομίζω να είχαν ποτέ 800€ τα H-IPS. Εγώ θυμάμαι ότι με 500-600 € παίρναμε EIZO με PVA panel, είναι δυνατόν άλλες μάρκες και με υποδεέστερο panel να ζητούσαν παραπάνω;

h-ips βάζει η apple στα monitor της?

Ναι. :)

Δημοσ.

Δε νομίζω να είχαν ποτέ 800€ τα H-IPS. Εγώ θυμάμαι ότι με 500-600 € παίρναμε EIZO με PVA panel, είναι δυνατόν άλλες μάρκες και με υποδεέστερο panel να ζητούσαν παραπάνω;

Ναι. :)

Το PVA panel είναι το καλύτερο? Υποστηρίζει και LED? Ποια οθόνη σήμερα έχει τέτοιο panel?

Δημοσ.

ναι αλλά η ανάλυση είναι μικρή για 27αρι...

αρα δεν λεει? σκεφτομαι και εγω να παω σε 27 αλλα της dell μου φαινεται ακριβη... τελικα ομως με τα πανελ τι ισχυει?ειναι καλυτερο το ips απο το pva?γιατι η συγκεκριμενη 27αρα που εδωσα στο λινκ εχει τεραστια διαφορα τιμης με αντιστιχες 27αρες ips..

Δημοσ.

Ναι, είναι καλύτερο. Τα MVA/PVA/S-PVA/κλπ panels προσφέρουν λίγο καλύτερη αντίθεση αλλά υστερούν αρκετά σε γωνίες θέασης.

Βέβαια για κάποιο λόγο που δε γνωρίζω η τιμή των IPS είναι αρκετά χαμηλότερη από των άλλων.

Δημοσ.

αρα σε συνολικο βαθμο οσο αφορα τα χρωματα,την εμπειρια που προσφερει η οθονη κλπ ειναι καλυτερα τα mva απο τα ips περα απο τις γωνιες θεασης? εχεις να προτεινεις καποια οθονη οπου ειναι ιδιων δυνατοτητων με την dell 27 περα παντα απο τις γωνιες θεασης αλλα σε χαμηλοτερη τιμη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...