Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας!!Πριν λιγες μέρες οταν ανοιξα το λαπτοπ που ειδα το μηνυμα SMART Hard Drive detects imminent failure κλπ κλπ και αφου εκανα ολα τα τεστ και οτι αλλο μπορουσα να κανω κατεληξα στο συμπερασμα οτι χρειάζομαι καινουργιο σκληρο,ομως αποφασισα να τον αλλαξω οταν τα φτυσει εντελως περιμενοντας να πεσουν οι τιμες των δισκων που βρισκονται σε τρελα επιπεδα.Το ερωτημα μου ειναι αν θα με συνεφερε εκτος απο τον σκληρο να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον υπολογιστη μου η αν θα πρεπει να αγορασω αλλον(πραγμα κομματακι δυσκολο αλλα τεσπα)Το λαπτοπ μου ειναι:HP COMPAQ PRESARIO CQ61-220SV

Με Επεξεργαστή

Intel Pentium Dual Core T4200 2.00 GHz

Κάρτα Γραφικών

NVIDIA GeForce G 103M με αποκλειστική μνήμη 512 MB

Σκληρός Δίσκος: 250GB SATA στις 5400 rpm

Μνήμη: 4096MB (2 x 2048MB) DDR2

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μια καλη αναβαθμιση θα ηταν να εβαζες καποια στιγμη ssd δισκο.

Και ναι, θα εβλεπες διαφορα.

Ραμ, επεξεργαστης, καρτα γραφικων ειναι μια χαρα για απλη-καθημερινη χρηση.

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως η καρτα γραφικων δεν αλλαζει και η ραμ ειναι υπεραρκετη.

Να αλλαξεις επεξεργαστη δεν χρειαζεται, αφου δεν ειναι και τοσο παλιος.

Οποτε μονο ο δισκος μενει. ;)

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας!!Πριν λιγες μέρες οταν ανοιξα το λαπτοπ που ειδα το μηνυμα SMART Hard Drive detects imminent failure κλπ κλπ και αφου εκανα ολα τα τεστ και οτι αλλο μπορουσα να κανω κατεληξα στο συμπερασμα οτι χρειάζομαι καινουργιο σκληρο,ομως αποφασισα να τον αλλαξω οταν τα φτυσει εντελως περιμενοντας να πεσουν οι τιμες των δισκων που βρισκονται σε τρελα επιπεδα.Το ερωτημα μου ειναι αν θα με συνεφερε εκτος απο τον σκληρο να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον υπολογιστη μου η αν θα πρεπει να αγορασω αλλον(πραγμα κομματακι δυσκολο αλλα τεσπα)Το λαπτοπ μου ειναι:HP COMPAQ PRESARIO CQ61-220SV

Με Επεξεργαστή

Intel Pentium Dual Core T4200 2.00 GHz

Κάρτα Γραφικών

NVIDIA GeForce G 103M με αποκλειστική μνήμη 512 MB

Σκληρός Δίσκος: 250GB SATA στις 5400 rpm

Μνήμη: 4096MB (2 x 2048MB) DDR2

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Vista έχει επάνω ; Back up παίρνεις τα δεδομένα σου ; Κατέβασε αυτό και πες μας τι σου λέει !!

:rolleyes:

http://www.hdsentinel.com/

Δημοσ.

Nαι vista home basic,τωρα το κατεβάζω και θα σας πω σε λίγο τα αποτελέσματα!!

Αφού έχει vista είναι ώρα να βρεις τα xp pro για να δεις διαφορά στο φορητό σου !! :rolleyes:

Δημοσ.

Αφού έχει vista είναι ώρα να βρεις τα xp pro για να δεις διαφορά στο φορητό σου !! :rolleyes:

Xp pro;οχι τα windows7;Αυτο ηταν το αποτέλεσμα...Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads.

Failure Predicted - Attribute: 196 Reallocation Event Count, Count of sector remap operations. Number of all (successful and failed) remap operations.

There are 1877 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.

Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps.

9306 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible.

Δημοσ.

0% λέει!!!Τα save μου στο fm τα κρατησα οπότε τα αλλα δεν με πολυ ενδιαφερουν...!Κριμα και ηλπιζα να αντεξει μεχρι τον Ιανουαριο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...