Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια! Σημερα αποκτησα το πρωτο μου σετακι απο 5.1 ηχεια! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, χρησιμοποιω την καρτα ηχου της μητρικης, συνδεσα τα ηχεια οπως πρεπει, ρυθμισα απο τον driver της realtek να βλεπει 5.1 ηχεια, το τσεκαρα και απο τις ιδιοτητες των windows, επελεξα και απο τις ιδιοτητες γεμισμα ηχειων, περιβαλλον δωματιο και ισοσταθμιση και ισοσταθμιση ηχηροτητας. Χρειαζεται να κανω καποια αλλη ρυθμιση? Τα mp3 δεν αξιοποιουν το 5.1 ηχεια? Παντως μου λειτουργουν και μου παιζουν και τα 5 ηχεια με την ρυθμιση συμπληρωση ηχειων.

Δημοσ.

5.1 για ποια ειναι? ταινιες και παιχνιδια μονο το αξιοποιουν? Με την συμπληρωση ηχειων δουλευουν και τα 5 ηχεια στα mp3, αλλα φανταζομαι θα ψευτολειτουργουν μιας και δεν το υποστηριζουν το 5.1......σωστα?

Δημοσ.

...Με την συμπληρωση ηχειων δουλευουν και τα 5 ηχεια στα mp3, αλλα φανταζομαι...

Που ακριβως ειναι αυτη η επιλογη?

Δημοσ.

πινακας ελεγχου, στους ηχους, με δεξι κλικ πανω στα ηχεια πατας ιδιοτητες και στις βελτιωσεις το κλικαρεις....συμπληρωση ηχειων και παιζουν και τα 5 σε ολους τους ηχουν, ανεξαρτητως αμα υποστηριζουν 5.1 ή στερεοφωνικα......

Δημοσ.

πινακας ελεγχου, στους ηχους, με δεξι κλικ πανω στα ηχεια πατας ιδιοτητες και στις βελτιωσεις το κλικαρεις....συμπληρωση ηχειων και παιζουν και τα 5 σε ολους τους ηχουν, ανεξαρτητως αμα υποστηριζουν 5.1 ή στερεοφωνικα......

ok,ευχαριστω πολυ.Το βρηκα.

Δημοσ.

σε ταινιες που ειναι 5.1 παιζουν τα 5 ηχεια σωστα.... απλα μετα απο τη βελτιωση παλι παιζουν μονο τα δυο σε τραγουδια κ ταινειεσ απλης μορφης...

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις το "περιβαλλον".Στο 'γενικο' και σε εμενα δεν παιζουν(παρα μονο τα δυο μπροστα).

edit:

Εκανα λαθος,στο <Κανενα> δεν ακουγονται(παρα μονο τα δυο μπροστα).

Στο 'γενικο' ακουγονται καπως περιεργα(...καπως με αντιλαλο...).

Στο 'δωματιο' ακουγονται κανονικα-ολα.

Δημοσ.

Ο ισοστάθμιση ηχηρότητας τι ακριβώς κάνει, γιατί όταν την ενεργοποιώ πέφτει η ένταση του ήχου αλλά και έχω την εντύπωση ότι είναι "θαμπός"....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...