Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα γέρικο υπολογιστή με τα εξής χαρακτηρηστικά..

p4-3ghz

p5gd2-x mobo

2,5gb ddr2 ram

nvidia 6200 te

θέλω ν αλλάξω τη κάρτα γραφικών για να παίζω κάποια παλιά παιχνίδια ανθρώπινα π.χ oblivion,total war κλπ

Δε μπορω να βγάλω άκρη ποια κάρτα ταιριάζει στι σύστημα και ποιά όχι.

Αυτη για παράδειγμα κάνει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513474

Προτείνετε κιόλας αν θέλετε

Δημοσ.

οχι αυτη που διχνεις δεν ειναι για παιχνιδια.. ποιο τροφοδοτικο εχεις(μαρκα και watt)?επισης μεχρι ποσα δινεις?

καταλαβαινεις οτι με αυτο το συστημα θα πας σε κατι μεταχειρισμενο ωστε να μπορει να παιζει παιχνιδια αν και γνωμη μου θα ηταν να μαζευες λευτα και να εστηνες καινουργιο συστημα

Δημοσ.

οχι αυτη που διχνεις δεν ειναι για παιχνιδια.. ποιο τροφοδοτικο εχεις(μαρκα και watt)?επισης μεχρι ποσα δινεις?

καταλαβαινεις οτι με αυτο το συστημα θα πας σε κατι μεταχειρισμενο ωστε να μπορει να παιζει παιχνιδια αν και γνωμη μου θα ηταν να μαζευες λευτα και να εστηνες καινουργιο συστημα

Το τροφοδοτικό είναι 420 watt,αλλά μάρκα δε θυμάμαι.To pc gaming δεν μ ενδιαφέρει.Αυτό που θέλω είναι παιχνίδια του 2006-2008 να τα παίζω με medium kai πανω γραφικά.Δεν μ ενδιαφέρει να παίζω τα τελευταία παιχνίδια,μιας κι έχω xbox.

Σάφώς θα πάω για μτχ γιατι τόσο παλιές κάρτες δε νομιζω να κυκλοφορούν.Ποιά όμως να κοιτάω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...