8anos94 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδεία μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω που θα σας φανεί κουφή γίνετε να χρισιμοπισω backtrack σε windows 7 γιατι θέλω να δοσκιμασω κάτι πάνω στο δίκτυο μου?
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αν και ειναι γενικη η ερωτηση σου, ναι γινεται μεσω virtual machine. Αν με το "δοκιμαζω το backtrack" εννοεις "προσπαθω να σπασω το wpa κλειδι μου",γινεται με προυποθεσεις.
Bspus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αν ξεκινησεις απο το backtrack που ειναι live cd δεν εχει σημασια τι λειτουργικο εχει ο δισκος σου. Αν παλι το τρεχεις απο virtual machine παλι δεν εχει σημασια το host λειτουργικο. Ισως η εφαρμογη για το virtual machine να παιζει ρολο αλλα ολες οι γνωστες θα πρεπει να παιξουν κανονικα
8anos94 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 οτα λες live cd που μπορω να το βρω για να το κατευασω ?? και θελω να το δοκιμασω στο wpa2 αν γινετε γιατι δεν το εχω δοκιμασει ποτε..
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 οτα λες live cd που μπορω να το βρω για να το κατευασω ?? και θελω να το δοκιμασω στο wpa2 αν γινετε γιατι δεν το εχω δοκιμασει ποτε.. Απο τη σελιδα του backtrack
8anos94 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 μια ακομα ερωτηση καπου διαβασα οτι χρειαζομαι το handshake τι ειναι αυτο και πως το περω απο το router για το σημα δεν εχουμαι αμφιβολια το εχω διπλα μου (απο κεραια εχω μια της αλφα ειναι συμβατη?)
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 μια ακομα ερωτηση καπου διαβασα οτι χρειαζομαι το handshake τι ειναι αυτο και πως το περω απο το router για το σημα δεν εχουμαι αμφιβολια το εχω διπλα μου (απο κεραια εχω μια της αλφα ειναι συμβατη?) Ξεκινα το διαβασμα του συγκεκριμενου thread και θα σου λυθει καθε απορια
8anos94 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 σε ολο το ποστ που μου εδωσες δεν ελεγε που θενα αν μπορω να καψω μονο το backtrack και να το τρεξω μονο του ..?
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 σε ολο το ποστ που μου εδωσες δεν ελεγε που θενα αν μπορω να καψω μονο το backtrack και να το τρεξω μονο του ..? Διαβασες ~1300 posts και δεν βρηκες ουτε μια αναφορα στο live cd του backtrack? Με ενα google της στιγμης βρηκα μια αναφορα στο #1145 post, του nzeppos. Δυο ακομα, στο #817 και στο #843, παλι του nzeppos. Αν κατσω να το ψαξω διεξοδικα, φανταζομαι θα βρω μπολικες ακομα. Φιλικη συμβουλη, χωρις ιχνος ειρωνειας: Εαν δεν εχεις αποκτησει μια ευχερια στο ψαξιμο/διαβασμα, θα προτεινα να ξεκινησεις απο αυτη, πριν προχωρησεις στο backtrack και τις δυνατοτητες που μπορει να σου προσφερει. Για να σε βοηθησω, ναι, μπορεις να το καψεις σε ενα cd/dvd, να κανεις boot απο αυτο (live cd) και να προχωρησεις σε οποιο εγχειρημα εχεις θεσει ως στοχο.
aserprince Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 δες εδω. http://www.youtube.com/watch?v=jETwvEDaJeQ
Pantelwolf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 για να βοηθήσω λίγο παρακάτω, σε vmware το backtrack, την wifi κάρτα δικτύου, δε θα τη δει σαν wlan0 αλλά σαν eth0, σαν απλή wired εθερνετ δηλαδή, και αυτό γιατί ουσιαστικά το vm βλέπει μόνο τις virtual ethernet που φτιάχνει το ίδιο και κάνουν nat/bridge, δεν έχει πρόσβαση στην κάρτα του host. Η μόνη περίπτωση να δεις wifi απο bt είναι να έχεις κάποιο υποστηριζόμενο usb wifi ( το εχω κανει, δουλεύει) και να το κάνεις connect στο guest, ή, να ξεκινήσεις με Livecd για να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη του λαπτοπ πχ. Αλλά πρέπει και το bt να τη βλεπει χωρις πρόβλημα, και να μπορει να μπει σε Monitor mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα