polonos1313 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παίδες. Έχω τον ένα σκληρό μου χωρισμένο σε 3 partitions.Στον C , D και E. Θέλω από τον Ε να μεταφέρω 20 giga στον D και δεν μπορώ να το κάνω.Ο Ε έχει περίπου 26 γιγα ελεύθερα και από αυτά θέλω τα 19-20 να τα πάω στον D αλλά δεν γίνεται με τίποτα.Έχω βγάλει τα 20 γιγα απο τον Ε και δεν μπορώ να τα βάλω στον D αλλά ούτε να τα ξαναβάλω στον Ε.Μπορεί να με βοηθήσει κανείς ???
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Με κανα πρόγραμμα του στυλ Paragon Partition Manager δοκίμασες; Αν και ποτέ δεν έχω χάσει data με resize των partitions, γενικά προτείνεται το backup των δεδομένων.
polonos1313 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εχω το MiniTool Partition Wizard και έχω και εκεί το ίδιο πρόβλημα.Δεν μπορώ να κάνω resize τον D αλλά ούτε να κάνω merge τον D με τον F (είναι ο τόμος με τα 20 γίγα). Τι διάολο ???
karmen1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 γνώμη μου πάρε τα αρχεία σου σε ένα άλλο δίσκο από τον Ε. Μετά κάνε delete τον E και μετά πάρε τα 20GB που θες και βάλε τα στον D. Επαναφέρεις τα αρχεία απο το back up στο δίσκο και είσαι οκ. Εξάλλου καλού κακού ένα back up θα το κάνεις
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Απ όσο θυμάμαι για τέτοιες δουλειές παίζουν ρόλο καν 2 πραγματάκια. Θα πρέπει να χεις αρκετό ελεύθερο χώρο στα partitions που θες να κάνεις merge (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) και θα πρέπει να είναι συνεχόμενα σε φυσικό επίπεδο, δηλ. πάνω στον δίσκο. Το ότι πχ το ένα είναι το Α και το άλλο το Β δε σημαίνει πως είναι διαδοχικά και στον δίσκο. Ίσως κάτι απ αυτά τα δύο σ εμποδίζει να τα κάνεις merge ή να δώσεις παραπάνω χώρο. Αν πχ θες να δώσεις απ τον Α->Β 20GB, και το πρόγραμμα δε σου δίνει τέτοια δυνατότητα, ίσως να πρέπει να δώσεις απ τον Α->Γ και μετά απ τον Γ->Β. edit: Το πιο απλό είναι αυτό που λέει η Karmen. Στην τελική πήγαινε όλα τα data προσωρινά στον G που χεις χώρο, παίξε με τα partitions όπως θες και μετά βάλε και πάλι τα δεδομένα στην θέση τους. Το resize των partitions με data παίρνει χρόνο. Το delete και create γίνεται στιγμιαία.
polonos1313 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 γνώμη μου πάρε τα αρχεία σου σε ένα άλλο δίσκο από τον Ε. Μετά κάνε delete τον E και μετά πάρε τα 20GB που θες και βάλε τα στον D. Επαναφέρεις τα αρχεία απο το back up στο δίσκο και είσαι οκ. Εξάλλου καλού κακού ένα back up θα το κάνεις To έκανα έτσι όπως είπες και όλα οκ !!!! Thanks !!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα