Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το καταπληκτικο Samsung Omnia 2.Ωραια εως εδω.Εχω προσπαθησει πολλακις να περασω το Htc Sense αλλα υπαρχει ενα φαινομενο που δεν το περιμενα.Καθως το κανω εγκατασταση παταω στην Εσωτερικη μνημη (8gb) αλλα αν και εχει 6700mb ελευθερα δεν μπορει να συνεχιστει η εγκατασταση.Γιατι αραγε.

Δημοσ.

Samsung Omnia 2, αυτό με τα Windows Mobile 6.5 σωστά?

Αρχικά το HTC Sense σε αυτά είναι ported. Λογικά θες να περάσεις το "Manilla 2D", την έκδοση sense δηλαδή που έχει το HTC Diamond με "όλα σε ένα" αρχείο .cab .

Αν θυμάμαι καλά από το δικό μου Omnia 1, το αρχείο είναι ~12mb αλλά για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα φάει ~25mb σίγουρα.

Τι συμβαίνει αν το Omnia 2 έχει ίδιο σετάρισμα με το δικό μου Omnia 1:

Μπορεί η εσωτερική μνήμη να είναι 8GB.. ωστόσο το κινητό την αντιλαμβάνεται ως μονάδα αποθήκευσης ή κάρτα.

Η πραγματική εσωτερική μνήμη του λογισμικού αναφέρεται ως "Αποθηκευτικός Χώρος" στο μενού "Ρυθμίσεις -> Μνήμη" και σχετικά είναι μικρή.

Όλα τα προγράμματα, μέρος δεδομένων το περνάνε εκεί και μέρος (όταν το ζητάς) το πετάνε στην μεγάλη των 8GB.

Μερικά τα οποία περιέχουν σοβαρά δεδομένα για την λειτουργία του κινητού (όπως το sense) ακόμη και να επιλέξεις την μνήμη των 8GB, εγκαθίστανται στην ολόκληρα στην μικρή.

Οπότε αν είναι σχετικά γεμάτη δεν θα γίνει η εγκατάσταση.

Οπότε, τσεκάρεις τον "αποθηκευτικό χώρο".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...