mentoras99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μας διαβαζουν και γυναικες, να προσεχουμε πως μιλαμε!
itsgosu Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μας διαβαζουν και γυναικες, να προσεχουμε πως μιλαμε! ρε μήπως έχεις τα ψηλά και όχι τα low?
mentoras99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν ξερω καν για ψηλα και χαμηλα. Αυτα εχω: Τι ειναι αυτα? Η γλωσσα με εχει (πονεσει) και προβληματισει πολυ.
itsgosu Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν ξερω καν για ψηλα και χαμηλα. Αυτα εχω: Τι ειναι αυτα? Η γλωσσα με εχει (πονεσει) και προβληματισει πολυ. ωραία τα χαμηλά έχεις. δες αυτό το βίντεο πάντως μόλις το τράβηξα. η γλώσσα δεν είναι τόσο σκληρη όσο νομίζεις. μήπως σε ενοχλούν τα πλάγια της γλώσσας; (αυτά όντως ειναι λίγο σκληρά)
mentoras99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αυτο που κανεις στο βιντεο βοηθαει? Δεν καταλαβα να ενοχλουν ειδικα τα ακρα. Ολη η γλωσσα και τα ακρα. Σαν να ειναι ψηλα η γλωσσα, βρισκει το ποδι μου εκει. Και δεν ειμαι και ο τυπος που θα τα δεσει σκληρα. Αλλα δεν γινεται να ειναι και εντελως χαλαρα, βγαινουν πισω. Ισως να κατεβασω τα κορδονια μια τρυπα κατω?
itsgosu Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αυτο που κανεις στο βιντεο βοηθαει? Δεν καταλαβα να ενοχλουν ειδικα τα ακρα. Ολη η γλωσσα και τα ακρα. Σαν να ειναι ψηλα η γλωσσα, βρισκει το ποδι μου εκει. Και δεν ειμαι και ο τυπος που θα τα δεσει σκληρα. Αλλα δεν γινεται να ειναι και εντελως χαλαρα, βγαινουν πισω. Ισως να κατεβασω τα κορδονια μια τρυπα κατω? το βίντεο το ανέβασα για να σου αποδείξω ότι η γλώσσα δεν ειναι σκληρή. δεν ξέρω τι να σου πω δεν ειχα ποτέ πρόβλημα ρε ψηλέ μου.
mentoras99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Κατεβασα τα κορδονια μια τρυπα παρακατω, καλυτερα ειναι τωρα. Αλλα οχι οτι δεν ειναι παλι σκληρη η γλωσσα, ή αν το χαλαρωσω δεν βγαινει. Απλα τωρα η γλωσσα δεν πιεζει τοσο.
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δηλαδη στα nike πολλοι λετε οτι δεν ισχυει το 'οτι πληρωνεις παιρνεις'; Ειναι overpriced ετσι, χωρις λογο, μονο λογω 'ονοματος';
DiV92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Να επαναφέρω στην επικαιρότητα το θέμα μετά από 10 χρόνια. Έχω αγοράσει πριν κάποιους μήνες τα Nike Winflo 9. Τα φοράω μόνο ΣΚ λόγω του ότι στη δουλειά μου πάω με παπούτσια ασφαλείας. Τα παπούτσια μετά από 2 βδομάδες χρήσης άρχισαν να τρίζουν. Εδώ και αρκετό καιρό τρίζουν ακόμα και αν περπατάω σε χαλί. Εκτός του θορύβου, δημιουργούν και άσχημη αίσθηση στο πόδι. Τα παπούτσια εμφανισιακά είναι σε άριστη κατάσταση, μου αρέσουν πολύ και θα ήθελα να λύσω το πρόβλημα. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα