Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AIR FORCE 1. τα αγοράζω εδώ και κανα 5 χρόνια (αλλαγή στο δίχρονο), πολύ καλό για περπάτημα, άνετο κλπ. γύρω στο 60λιρο.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AIR FORCE 1. τα αγοράζω εδώ και κανα 5 χρόνια (αλλαγή στο δίχρονο), πολύ καλό για περπάτημα, άνετο κλπ. γύρω στο 60λιρο.

Αγορασα κι εγω και φαινεται φοβερο αθλητικο! Κυριως για ανετη καθημερινη χρηση, οχι για σπορ.

Δεν σου δινει λιγο πιο 'σκληρη' αισθηση σε σχεση με τα κλασικα αθλητικα; Εγω πηρα τα δερματινα.

Δημοσ.

ναι είναι σκληρά στην αρχή (για μένα ειναι αυτο σημάδι γερού παπουτσιου) αλλα με το καιρό θα συμοφορθοθούνε.

Δημοσ.

ναι είναι σκληρά στην αρχή (για μένα ειναι αυτο σημάδι γερού παπουτσιου) αλλα με το καιρό θα συμοφορθοθούνε.

Να σε ρωτησω μιας κι εχεις κι εσυ το air force 1.

Ειναι λιγο περιεργο: οταν το δεσω κανονικα το παπουτσι, με χτυπα η 'γλωσσα' στο ποδι, στο σημειο εκεινο που ειναι η κλειδωση, δηλαδη ξεκινα το ποδι.

Αν πω οτι το χαλαρωνω λιγο, δεν με χτυπα μεν εκει, αλλα μου βγαινει πισω!

Ενω ειναι ολα καλα με τα συγκεκριμενα αθλητικα, αυτο δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.

Καταλαβαινεις τι εννοω; Τι θα προτεινες;

Δημοσ.

Να σε ρωτησω μιας κι εχεις κι εσυ το air force 1.

Ειναι λιγο περιεργο: οταν το δεσω κανονικα το παπουτσι, με χτυπα η 'γλωσσα' στο ποδι, στο σημειο εκεινο που ειναι η κλειδωση, δηλαδη ξεκινα το ποδι.

Αν πω οτι το χαλαρωνω λιγο, δεν με χτυπα μεν εκει, αλλα μου βγαινει πισω!

Ενω ειναι ολα καλα με τα συγκεκριμενα αθλητικα, αυτο δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.

Καταλαβαινεις τι εννοω; Τι θα προτεινες;

πο ρε φίλε τι μου το ανέφερες, δεν το είχα πάθει ποτέ και τώρα με ένα καινούργιο ζευγάρι μου έκανε μελανιά (πρώτη φορά).

Τι να κάνεις τώρα δεν ξέρω, θα μαλώσει με το καιρο, προσπαθησε να μην την έχεις και τέντα πάνω και ψιλο-κατέβαστην και λίγο.

Screen_Shot_2014_05_23_at_16_06_59.png

Δημοσ.

Ομοιοπαθης βλεπω!

Πολυ σπαστικό. Να πρεπει να διαλεξεις αν θα 'χτυπαει' απο μπροστά ή αν θα βγαινει απο πισω!

Θα επρεπε να ειναι λιγο πιο χαλαρη η γλωσσα.

Γιατι αν ειναι να το χαλαρωσω το δεσιμο μεν για να μη με χτυπα, αλλα να βγαινει πισω το παπουτσι, ε δεν μπορεις να περπατησεις καλα ετσι!

Θα μαλακωσει λες, μαλακωνει; Αν ειναι ομως να με μελανιασει πρωτα...αστα να πανε.

Εκτος αν παρω το παπουτσι στο χερι και αρχισω να του κανω 'γυμναστικες ασκησεις', να 'σπασω' τη γλωσσα, για να μη με χτυπα.

Τι να πω...

:(

Δημοσ.

κοιτα στη πικ φοράω το παλιο.

τι να σε πω ρε πρωτη φορα μου ετυχε με το καινούργιο το έσφηξα και εγώ  υπερβολικά στην αρχη να πω την αλήθεια και κάνω και αρκετό ποδήλατο αυτό το καιρο, ξελάσκαρε λίγο κορδόνι και θα εισαι μια χαρά.

ότι μαλακώνει μαλακώνει αφου έχω αλλάξει τέσσερα ζευγάρια σε λέω.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω αγοράσει τα Nike airmax alpha 2011 και αφού τα έκανα αλλαγή γιατί η μια αεροσολα ήταν μαλακοτερη απο την άλλη και μετα τα ξαναάλλαξα γιατί τσακιζε το διχτάκι μπροστά (ναι είμαι λίγο περίεργος μη βαρατε) βρηκα ένα καλο ζευγάρι ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Τωρα, ένα μήνα μετά οι αεροσολες τρίζουν όπως γίνεται και στα αλλα airmax μου, τα μιλλενιουμ που τα έχω 2 χρόνια... Πιο πολυ τρίζει το αριστερό στο σημείο που είναι η θήκη για το τσιπάκι της apple κάτω απο τη σόλα, αλλα τωρα έχει πρόβλημα και το δεξί και όσο παει χειροτερεύει. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Αν ναι πείτε μου τι να κάνω... Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υ.Γ. όχι δεν είναι μαϊμού :Ρ

Φίλε μου τα airmax δεν είναι καθαρά για τρέξιμο αλλά ένα all around προπονητικό παπούτσι. Πολύ καλύτερα να αγοράζεις ένα καθαρά running παπούτσι. Αν θέλεις nike καλά είναι το vomero, air Pegasus και τα συγκλονιστικά αλλά ακριβά flyknit. Βασικά πλέον όλες οι εταιρείες έχουν αξιόλογα running παπούτσια και απλά δοκίμασε και δες ποιο σε βολεύει στο πάτημα αλλά και στο στυλ. Μία συμβουλή μόνο, αγόρασε το 1/2 νούμερο μεγαλύτερο

Δημοσ.

κοιτα στη πικ φοράω το παλιο.

τι να σε πω ρε πρωτη φορα μου ετυχε με το καινούργιο το έσφηξα και εγώ  υπερβολικά στην αρχη να πω την αλήθεια και κάνω και αρκετό ποδήλατο αυτό το καιρο, ξελάσκαρε λίγο κορδόνι και θα εισαι μια χαρά.

ότι μαλακώνει μαλακώνει αφου έχω αλλάξει τέσσερα ζευγάρια σε λέω.

Οταν ξελασκαρες το κορδονι, δεν σου εβγαινε απο πισω;

Εχεις κανενα tip να μαλακωσει η γλωσσα ταχυτερα;

Δημοσ.

Και τα stan smith εχουν σκληρη γλωσσα. Αυτο που εχω κανει ειναι να μη περναω τα κορδονια απο τη τελευταια, πανω-πανω, τρυπα. Ετσι τα δενω πιο χαμηλα, και η γλωσσα ειναι χαλαρη

Φίλε μου τα airmax δεν είναι καθαρά για τρέξιμο αλλά ένα all around προπονητικό παπούτσι. Πολύ καλύτερα να αγοράζεις ένα καθαρά running παπούτσι. Αν θέλεις nike καλά είναι το vomero, air Pegasus και τα συγκλονιστικά αλλά ακριβά flyknit. Βασικά πλέον όλες οι εταιρείες έχουν αξιόλογα running παπούτσια και απλά δοκίμασε και δες ποιο σε βολεύει στο πάτημα αλλά και στο στυλ. Μία συμβουλή μόνο, αγόρασε το 1/2 νούμερο μεγαλύτερο

Αγορασα προσφατα τα flyknit max, οντως ειναι το ελαφρυτερο air max που εφτιαξαν ποτε. Εχω και τα air pegasus , τα 29 νομιζω. Κι αυτα αξιολογα παπουτσια σιγουρα!

Οσο για το νουμερο προσυπογραφω.. 40.5 ειναι το pegasus & μ ενοχλει στον διαδρομο οταν το ποδι ερχεται μπροστα. Πηρα 41 τα flyknit και ειναι τζαμι

Δημοσ.

Οταν ξελασκαρες το κορδονι, δεν σου εβγαινε απο πισω;

Εχεις κανενα tip να μαλακωσει η γλωσσα ταχυτερα;

όχι, αλλά τα ψέρνω και ψιλοστενά δλδ, ξέρω οτι θα ανοίξουν.

τι να σου πω... παίξτη με τον χέρι  πέρα δώθε να μαλακώσει; χαχαχαχα  :devil:  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...