Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Tελικα μηπως γνωριζει κανεις τα nike που ειναι φτιαγμενα Ταιβαν - Ινδονησια η Κινα ?

Tελικα μηπως γνωριζει κανεις τα nike που ειναι φτιαγμενα Ταιβαν -Βιενταμ- Ινδονησια η Κινα ?

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω αγοράσει τα Nike airmax alpha 2011 και αφού τα έκανα αλλαγή γιατί η μια αεροσολα ήταν μαλακοτερη απο την άλλη και μετα τα ξαναάλλαξα γιατί τσακιζε το διχτάκι μπροστά (ναι είμαι λίγο περίεργος μη βαρατε) βρηκα ένα καλο ζευγάρι ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Τωρα, ένα μήνα μετά οι αεροσολες τρίζουν όπως γίνεται και στα αλλα airmax μου, τα μιλλενιουμ που τα έχω 2 χρόνια... Πιο πολυ τρίζει το αριστερό στο σημείο που είναι η θήκη για το τσιπάκι της apple κάτω απο τη σόλα, αλλα τωρα έχει πρόβλημα και το δεξί και όσο παει χειροτερεύει. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Αν ναι πείτε μου τι να κάνω... Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υ.Γ. όχι δεν είναι μαϊμού :Ρ

εκτος απο περιεργος εισαι και γκαντεμης! και γω περνω παπουτσια αθλητικα με 150 ευρω το πολυ και τα κραταω 3-4 χρονια και καθε χρονο ενα ζευγαρη για καθε μερα με κανα 50ευρω!

φετος για καθημερινα πηρα fila και μπορω να πω οτι ειναι πιο ανετα και απο τα nike!(και στο περπατημα και στην οδηγηση)

118866007-260x260-0-0_fila+dsl+loop+men.jpg

δε κανω διαφημιση απλα προσωπικα καταλαβα οτι τα 100ευρα διαφορα τα δινω για το ονομα!

Δημοσ.

Απο γνωστο online μαγαζι πηρα nike 70ε κ μου λεει οτι ειναι απο VIETNAM :-D ,διαβαζω αλλα ειναι απο Ινοδνησια αλλα απο Κινα αλλα απο... μαλλον ειναι πολλα τα εργοστασια κ πολλα τα μουφα..

Δημοσ.

Απο γνωστο online μαγαζι πηρα nike 70ε κ μου λεει οτι ειναι απο VIETNAM :-D ,διαβαζω αλλα ειναι απο Ινοδνησια αλλα απο Κινα αλλα απο... μαλλον ειναι πολλα τα εργοστασια κ πολλα τα μουφα..

Nike has contracted with more than 700 shops around the world and has offices located in 45 countries outside the United States.[24] Most of the factories are located in Asia, including Indonesia, China, Taiwan, India[25], Thailand, Vietnam, Pakistan, Philippines, and Malaysia

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά κάτι nike που είχα αγοράσει ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια τα έχω...Μπορεί και 4-5 με καθημερινή απλή χρήση θα έλεγα.Ακόμα φοριούνται βέβαια,αλλά επειδή ήθελα ένα καινούριο αθλητικό πήρα τα nike airmax 2011, 90 ευρώ απο duty free...Ελπίζω να μου κρατήσουν όπως και τα προηγούμενα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ποια ειναι η αποψη σας, αξιζουν τα αθλητικα να εχουν αεροσολες ή οχι;

Επισης, αν ξερει κανεις: η αεροσολα, ειναι μονο στο πισω μερος του παπουτσιου(προς τη φτερνα), ή και προς τα μπροστα, δηλαδη προς τα δαχτυλα;

Δημοσ.

Τα nike είναι πολύ ακριβά και κακής ποιότητας. Να μην πω και πολύ κακόγουστα οπτικά τα μοντέλα που βγάζουν τα τελευταία χρόνια.

Ναι'να καλά η διαφήμιση που έχουν από τους αστέρες του ΝΒΑ,

• Moderators
Δημοσ.

μεντορα δεν αξιζει! αν θες αθλητικο παπουτσι δες adidas,mizuno,saucony,new balance(αν και αυτα δεν ειναι τοσο καλα οσο τα αλλα) και δεν θυμαμαι αλλες μαρκες τωρα. οπως και να χει ναικ ειναι μοστρα και μονο! 

Δημοσ.

Υπερτιμημενα ε?

Κακα δεν τα λες νομιζω, αλλα οχι οτι ειναι και τα καλυτερα μαλλον.

Τελικα ποια ειναι η αποψη σας, αξιζουν τα αθλητικα να εχουν αεροσολες ή οχι;

Επισης, αν ξερει κανεις: η αεροσολα, ειναι μονο στο πισω μερος του παπουτσιου(προς τη φτερνα), ή και προς τα μπροστα, δηλαδη προς τα δαχτυλα;

Εχει κανεις ιδεα γι'αυτο;

Δημοσ.

Για να τα λεμε ολα... Μια χαρα ποιοτικα παπουτσια ειναι τα nike. Συγκεκριμενα τα air max απλά δεν προτεινονται ως running. Ειναι πιο πολυ γυμναστηριου αλλα και μοδας, για καποιους.

οσο για την αεροσολα κατι ακουσα προσφατως οτι προτεινεται σε ατομα με ορθοπαιδικα προβληματα αλλα ΔΕΝ παιρνω ορκο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...