Gbax13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά έχω αγοράσει τα Nike airmax alpha 2011 και αφού τα έκανα αλλαγή γιατί η μια αεροσολα ήταν μαλακοτερη απο την άλλη και μετα τα ξαναάλλαξα γιατί τσακιζε το διχτάκι μπροστά (ναι είμαι λίγο περίεργος μη βαρατε) βρηκα ένα καλο ζευγάρι ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Τωρα, ένα μήνα μετά οι αεροσολες τρίζουν όπως γίνεται και στα αλλα airmax μου, τα μιλλενιουμ που τα έχω 2 χρόνια... Πιο πολυ τρίζει το αριστερό στο σημείο που είναι η θήκη για το τσιπάκι της apple κάτω απο τη σόλα, αλλα τωρα έχει πρόβλημα και το δεξί και όσο παει χειροτερεύει. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Αν ναι πείτε μου τι να κάνω... Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. όχι δεν είναι μαϊμού :Ρ
pOLoS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Υ.Γ. όχι δεν είναι μαϊμού :Ρ πως είσαι σίγουρος , από που τα πήρες ;
tsifotis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εχει πεσει η ποιοτητα στα nike απο πολλα πολλα χρονια. Τιποτε δεν αφησε στο περασμα του το outsourcing και η κριση.
Luxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τα asics ειναι καλυτερα; Ψαχνω να κανω δωρο στη κοπελα μου αθλητικα παπουτσια. Τι λετε για το νεο μοντελο, το gel kinetic 4; Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο ASICS GEL NIMBUS 13. Η διαφορα τους ειναι στα 40 ευρω περιπου. Ποιο ειναι καλυτερο;
evabb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 πιο σκατοπαπουτσο απο το Nike δεν υπαρχει. μου διαλυθηκαν μεσα σε δυο χρονια. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 και πόσο ήθελες να σου κρατήσουν, καμιά 15αριά; 2
Adon1s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 σωστά. εξάλλου μιλάμε για αθλητικό παπούτσι και όχι για το σκαρπίνι που θα βάλεις σε κανα γάμο / βαφτιση μια στις τόσες ..
koslibpro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ελα ρε παιδια,πανω απο 1 χρονο δεν εχω κρατησει παπουτσι αθλητικο/καθημερινο..
Gbax13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 πως είσαι σίγουρος , από που τα πήρες ; nike καλλιθέας τα πρώτα και nike athens' heart η αλλαγη. Το πρόβλημα είναι η αερόσολα, κατά τα άλλα μια χαρά ποιοτικά παπούτσια φτιάχνουν. πάντως έχω ακούσει ότι της Nike Oregon είναι πολύ καλύτερα, αυτά που φέρνουν εδώ είναι made in taiwan...
Haldol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και ρωτάς για Asics, πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Και σαν ποιότητα και σαν «λειτουργία». Ακόμα έχω τα Asics GT-2140 που είχα πάρει το καλοκαίρι του '09. Καθημερινή χρήση σχεδόν μέχρι πριν ένα μήνα. Τώρα σκίστηκε το υφασματάκι στο πλάι, αλλιώς ακόμα θα τα φόραγα. Θα πάρω τα ίδια. Ή την «αναβάθμισή» τους, όποια είναι αυτή.
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 και πόσο ήθελες να σου κρατήσουν, καμιά 15αριά; 2 ζευγαρια αντιντας που ειχα κρατησαν το καθενα 5 χρονια, συνολο 10 δλδ, κι οταν τα πεταξα δεν ηταν στα χαλια που ηταν τα nike.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξέρω τι συνεβη στη δική σου περιπτωση, αλλά 2 χρόνια ειναι αρκετά εκτός του life span για αθλητικό παπούτσι.
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξέρω τι συνεβη στη δική σου περιπτωση, αλλά 2 χρόνια ειναι αρκετά εκτός του life span για αθλητικό παπούτσι. what the fuck? θα δωσω δλδ 180 ευρω για να τα εχω 6 μηνες; αν ειναι ετσι παιρνω και την αγνωστη μαρκα με 40 ευρω και ειμαι οκ. στην δικη μου περιπτωση οι σολες εγιναν κομματια απο τον πρωτο χρονο κιολας αρχισαν και στα 2 χρονια αποτελειωσαν.
kuzko21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες παπουτσια για τρεξιμο , εννοεις παπουτσια για να τρεχεις οχι για να περπατας... 5 χρονια για παπουτσια με τα οποια τρεχεις (οχι λιγο πριν το καλοκαιρι και λιγο μετα) κανονικα επρεπε να καταλαβεις οτι επεσες σε εξαιρεση και οχι στον κανονα. 2 χρονια για running παπουτσια 2-3 φορες την εβδομαδα ειναι υπεραρκετα. επισης μη δωσεις 180 εαν δεν εισαι μαραθονοδρομος, 80-90 ευρω ειναι ιδανικα , εκτος και εαν σε τουμπαρει ο πωλητης.
green gordon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 what the fuck? θα δωσω δλδ 180 ευρω για να τα εχω 6 μηνες; αν ειναι ετσι παιρνω και την αγνωστη μαρκα με 40 ευρω και ειμαι οκ. στην δικη μου περιπτωση οι σολες εγιναν κομματια απο τον πρωτο χρονο κιολας αρχισαν και στα 2 χρονια αποτελειωσαν. Καλα μιλατε για 1 συγκεκριμενο μοντελο το οποιο παντα ηταν και ειναι υπερτιμημενο.Η nike βγαζει πολυ καλυτερα παπουτσια απο αυτο και πολυ φθηνοτερα. Ρε συ ευα εξωτερικο δεν εχεις γραψει οτι μενεις?Και εκει 180 τα χουνε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα