Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα.

Απλά παίζει απ το πρώτο 10λέπτο με τον 955 OC. Αν και δε νομίζω να έχει σχέση αυτό.

Είναι λόγος να ζητήσω αντικατάσταση αυτό το πράγμα; Την έχω απ τον Απρίλη.

Οχι να μην την αντικαταστησεις μονο γι΄αυτο το λογο.Ετσι κανουν ολες οι AMD (ειναι μια λειτουργια την οποια αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι πως την λενε,θα ψαξω ενα πολυ χρησημο ποστ του Ahristos και θα το ποσταρω).Και η δικια μου ετσι κανει.Δινω απο bios 1.350,στο cpu-z βλεπω 1.375 και full load βλεπω 1.382.Ψαξτην λιγο και θα την μαθεις.Προσωπικα δεν με πειραζει.Ξερω οτι για τα 4 Ghz ο 955 θελει 1.385.Αυτο θα το παρει αν δωσω απο bios 1.350,απλα πραγματα.

Δημοσ.

θα ψαξω ενα πολυ χρησημο ποστ του Ahristos και θα το ποσταρω)

Θεϊκό :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οπως και να έχει εγώ την παρήγγειλα μιας και δεν με καίει τόσο το OC!

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχα... οντως ηταν περιεργο...:P ρε ειναι πολυ καλεσ οι ασροκ... μην αγχωνεσε... κ επειδη μιλαμε για φτηνεσ μητρικες με τισ ασροκ θα μεινεισ υπερευχαριστημενοσ λογω των υποδοχων που σ δινει...

Δημοσ.

Axa...το μονο - είναι οτι δεν εχει SATA 3 και σκευτόμουν για SSD οι οποιοι ειναι SATA 3... με sata 2 μιτρικη αξίζει να βαλω SSD ?

Δημοσ.

απο οσο ξερω κολοαξιζει ο σσδ... δεν εχω προσωπικα αλλα ολοι λενε οτι τα σπαει... απο σατα 2 σε σατα 3 δεν θα δεισ τρελεσ διαφορες... απλα μπορεις να παρεισ σατα 3 σσδ κ να το συνδεσεις σε σατα 2 κ αν καποια στιγμη αλλαξεισ μητρικη τον κουμπωνεις πανω... πριν κανεις οτιδηποτε περνα μια βολτα απο τισ μοναδες αποθηκευσης κ ρωτα ολες σου τις αποριες να σ προτεινουν κ την καλητερη επιλογη...;)

Δημοσ.

Όντως αξίζει πολύ ο SSD, αρκεί να υπάρχει το χαρτί...

Εγώ πάντως, αν και είχα τραυματική εμπειρία με έναν SSD, κάποια στιγμή θα ξαναπάρω.

Όσο για το sata2 ή 3, ότι είπε ο από πάνω.

Δημοσ.

το χαρτι??? φιλαρακι για σσδ μιλαμε οχι για εκτυπωτη...:P ενταξει εχεισ δικιο αλλα με 100 ευρω παιρνεις 60γβ(δεν θα το προτεινα) κ με 150-200 ευρα παιρνεις 120γβ που αν εχεις κατι για αποθηκουλα ειναι υπερκομπλε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...