Προς το περιεχόμενο

9011515130

nikS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Βλέπω στο λογαριασμό μου (On Telecoms)

4 κλήσεις στο 9011515130, οι οποίες χρεώνονται 2€ η μία.

Ξέρετε τι νούμερο είναι αυτό?

το έψαξα λίγο και το μόνο που βρήκα είναι ότι το αναφέρουν οι πάροχοι - μαζί με άλλα νούμερα από 901 - ξεχωριστά. Δε λένε όμως τι νούμερο είναι αυτό. Ανήκει πάντως στον ΟΤΕ

http://www.cyta.gr/uploads/files/2227.pdf

Πήρα και την εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα αλλά ούτε αυτοί ήξεραν.

Επίσης, δε θεωρώ ότι πρέπει να πληρώσω για κάτι που δεν ξέρω τι είναι και πιθανώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.

Γεια σας.

Βλέπω στο λογαριασμό μου (On Telecoms)

4 κλήσεις στο 9011515130, οι οποίες χρεώνονται 2€ η μία.

Ξέρετε τι νούμερο είναι αυτό?

το έψαξα λίγο και το μόνο που βρήκα είναι ότι το αναφέρουν οι πάροχοι - μαζί με άλλα νούμερα από 901 - ξεχωριστά. Δε λένε όμως τι νούμερο είναι αυτό. Ανήκει πάντως στον ΟΤΕ

http://www.cyta.gr/uploads/files/2227.pdf

Πήρα και την εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα αλλά ούτε αυτοί ήξεραν.

Επίσης, δε θεωρώ ότι πρέπει να πληρώσω για κάτι που δεν ξέρω τι είναι και πιθανώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

είσαι απόλυτα σίγουρος οτι μόνο εσυ εχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο;

Δημοσ.

είσαι απόλυτα σίγουρος οτι μόνο εσυ εχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο;

Πρόσβαση έχει κι η γυναίκα μου.

Δεν ξέρω, ίσως και να έγιναν οι κλήσεις - αν και κανείς μας δε θυμάται τίποτα - αλλά θα βοηθούσε εάν ήξερα τι είναι αυτός ο αριθμός.

Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις τηλ?για να χει 2 ευρω η κληση μαλλον ειναι κατι σε στυλ δωρεα σε ιδρυμα ή συμμετοχη σε κανα διαγωνισμο στην tv.

γι αυτο υπαρχει και σε ολες τις λιστες απο παροχους σταθερης τηλ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή μου ήρθαν και εμένα κάτι τέτοιες κλήσεις θέλω να σε ρωτήσω. Μπορεις να κοιτάξεις στον αναλυτικό λογαριασμό αν οι κλήσεις έγιναν μεταξύ 16:00 - 17:30 το απόγευμα; Γιατί έχω κάτι στο νου μου και θέλω να το τσεκάρω.

Δημοσ.

Καλέστε το ίδιο το νούμερο... με άλλα 2 ευρώ θα σας λυθεί η απορία...

κατα 99% την έλυσα την απορια μου, απλα θέλω να είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Δεν λες και εμας?

Λοιπον μετά από ψάξιμο (μιας και η υπαίτια των χρεώσεων δεν μιλούσε, δηλαδή η mummy μου) και μιας και είχα τι δυνατότητα να δω αναλυτικά το λογαριασμό (για να ξέρω τι ώρες έγιναν, καθώς και τις μέρες) διαπίστωσα ότι οι χρεώσεις έγιναν για κάποιους διαγωνισμούς. Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος οι διαγωνισμοί αυτοί αφορούσαν την περιβόητη εκπομπή "Μιλα" της στεφανίδου. Τεσπα, το λάθος είναι καθαρά σε αυτούς που παίρνουν μέρος σε τέτοιες ηλιθιότητες (για μένα) και χρεώνονται με τέτοια ποσά. ΑΛΛΑ και τις λαμογιές των καναλιών(κατά αυτους εξυπνάδα) να μην αναγράφουν την χρέωση πολλές φορές των κλήσεων αυτών. Επίσης χρησιμοποιείται και το νούμερο: 9011515151!

Επειδή χρησιμοποιεί και η γυναίκα του το τηλέφωνω ας την ρωτήσει αν έπαιρνε μέρος σε τέτοιους διαγωνισμούς. Εδώ υπάρχουν κάποιοι διαγωνισμοί για να τσεκάρει και τις μέρες των χρεώσεων Link Η χρέωση είναι 2,48 ευρώ με ΦΠΑ ενώ η διάρκεια της κάθε κλήσης δεν ξεπερνάει τα 15-17 δευτερόλεπτα! Τουλάχιστον εγώ σιγουρεύτηκα για της δικές μου τις χρεώσεις, αφου δεν μπορουσε πλέον η mummy μου να το κρύψει και μου το πέταξε στο τέλος.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...