agnwstosX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήθελα την βοήθεια σας. Στο PC ενός φίλου μου βάλαμε το Need for Speed Run, να δούμε πως είναι αυτό το πολύ συζητημένο παιχνίδι. Το εγκαταστήσαμε στο PC και όταν πήγαμε να το τρέξουμε, μας λέει πως χρειάζομαστε την DirectX 10 και όχι την 9. Από το everest όμως, πρόσεξα πως το PC έχει εγκατεστημένο το DirectX 11. Κάνω κάτι λάθος? Τι μπορεί να φταίει και δεν παίζει το παιχνίδι? Έχω κατεβάσει του τελευταίους driver από το site της NVidia.
nikos1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήθελα την βοήθεια σας. Στο PC ενός φίλου μου βάλαμε το Need for Speed Run, να δούμε πως είναι αυτό το πολύ συζητημένο παιχνίδι. Το εγκαταστήσαμε στο PC και όταν πήγαμε να το τρέξουμε, μας λέει πως χρειάζομαστε την DirectX 10 και όχι την 9. Από το everest όμως, πρόσεξα πως το PC έχει εγκατεστημένο το DirectX 11. Κάνω κάτι λάθος? Τι μπορεί να φταίει και δεν παίζει το παιχνίδι? Έχω κατεβάσει του τελευταίους driver από το site της NVidia. η καρτα γραφικων ειναι αρχαια για το παιχνιδι και υποστηρίζει direct x 9 και ας εχεις εσυ εγκαταστηση το 11 στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα