Chris92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το itunes.Προσπαθω να εγκαταστησω μια καινουργια εκδοση του αλλα μου βγαζει δεν μπορει να ολοκληρωθει η εγκατασταση.Εντωμεταξυ η παλιοτερη εκδοση του itunes που εχω στον υπολογιστη δεν λειτουργει,και επιπλεον δεν μπορει να απεγκατασταθει για αγνωστο λογο.Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να διαγραφει εφαρμογες απο τον υπολογιστη?
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 αν μιλαμε για windows pc τοτε δοκιμασε το revo uninstaller
Chris92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ναι συγγνωμη ξεχασα να το αναφερω,windows xp sp3. αν μιλαμε για windows pc τοτε δοκιμασε το revo uninstaller οκ θα το δοκιμασω,ευχαριστω πολυ κατι αντιστοιχο για ati drivers?Το παραπανω προγραμμα κανει και για drivers?(προσπαθω να γλιτωσω το φορματ)
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασε το driver sweeper απο safe mode! θα σου λεει AMD display θα πατησεις analyze και μετα clean και θα σου πεταξει ο,τι εχει το συστημα μεσα.
accipio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Για απεγκατάσταση ATI drivers, το Driver Sweeper δεν προτείνεται ως καταστροφικό για το σύστημα, και αντ' αυτού προτείνεται το Atiman Unistaller. Δεν είναι δική μου γνώμη, αλλά έτσι έχω διαβάσει. Επίσης για απεγκατάσταση προγραμμάτων και drivers μπορείς να δοκιμάσεις το Comodo Programs Manager.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα