Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι διάβασε κανείς σας ότι η εταιρεία μπαίνει μέσα;

Η λύση είναι να συνεχίσει να πουλά τα ίδια προϊόντα και να συνεχίσει να μπαίνει μέσα μέχρι να βαρέσει κανόνι;

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+

Intel HD Graphics 3000 (σαπίλα)

i5 στα 1.60 GHz

2 usb

με 800 ευρώ?????????? όχι ευχαριστώ με 800 ευρώ παίρνω λαπτοπ με @@

Ναι αλλά με πλαστικά που δεν γυαλίζουν/αστράφτουν όπως το αλουμίνιο... :rolleyes:

Αυτό έλεγα σε προηγούμενο ποστ, αλουμινένιο πλαίσιο και ips πάνελ σημαίνει κόστος περί τα $100 επιπλέον για τους κατασκευαστές, τσιμπάνε την τιμή των πλαστικών tn φορητών κατά $200 (δλδ +$100 κέρδος) και πουλάνε στις κουρούνες!!!

Πιο απλά είδαν τις πωλήσεις των pc να μειώνονται, των tablets/smartphones να ανεβαίνουν, στα τελευταία hardware των 150 ευρώ να πωλούνται 600 και είπαν να στραφούν σε κάτι "διαφορετικό" που στα μάτια των πολλών θα δικαιολογήσει την διαφορά στην τιμή.

Στα 800 που λες παίρνει κάποιος σήμερα i7, gt525m (και άνω), 8GB DDR3@1333Mhz, 500+ GB δίσκο, usb3, αλλά τι να τα κάνει αυτά;;; Φορητό ήδη έχει, με υποδεέστερο hardware το οποίο τον καλύπτει ή καλύτερα δεν αξιοποιήθηκε ποτέ (μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα κατά πολύ διευρυμένο σύνολο που καμία σχέση δεν έχει με αυτό της προηγούμενης 10ετίας ή έστω 5ετίας) οπότε αν είναι να αγοράσει κάτι θα είναι είτε tablet που την διαφορά την κάνει το touch, είτε ultrabook για να κάνει σήματα σαν τον Τσάκωνα στο μάθε παιδί μου γράμματα... :lol:

Δημοσ.

το πλαισιο εδω και καμια βδομαδα εφερε αυτο: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-S3-951-2464G34iss-LX-RSF02-036.htm

Εκτος απο το housing της οθονης το υπόλοιπο συμπεριλαμβανομενου και του καδρου της, ειναι πλαστικουρα -κουρα -κουρα βαμμενη σε brushed aluminum look-alike
Δημοσ.

Εκτος απο το housing της οθονης το υπόλοιπο συμπεριλαμβανομενου και του καδρου της, ειναι πλαστικουρα -κουρα -κουρα βαμμενη σε brushed aluminum look-alike

Χίλια χρόνια θα ζήσεις!!! :-D

Δεν έχει σημασία το τι είναι αλλά το τι φαίνεται... :rolleyes:

Να δείτε που θα αρχίσουν τα φαναρτζίδικα να βάφουν laptop... :lol:

Δημοσ.

Απο ποτε η Asus δεν εχει καλα υλικα; :S

Από την εμπειρία μου το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή μετά από έξι μήνες έκανε απελπιστικό θόρυβο και ο μεντεσές στο καπάκι της οθόνης κολλούσε και έτριζε. Ο υπολογιστής λειτουργεί αλλά αυτές οι λεπτομέρειες είναι εκνευριστικές.

Δημοσ.

Πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι η acer σκοπεύει να ρίξει τα ultrabook στα 500€ μέσα στο '12 και στα 350€ μέσα στο '13. Αν δηλαδή τα ultrabook αντικαταστήσουν τιμολογιακά τα netbook στο κοντινό μέλλον και η Acer γίνει μοχλός σε αυτό τότε κακός γκρινιάζουμε ;)

Επίσης επειδή πέρασαν από τα χέρια μου και netbook και laptop, το 1kg διαφορά που έχουν έχει τεράστια σημασία στη φορητότητα. Πιστεύω πως η χρυσή τομή είναι οι 13 ίντσες και το 1,2kg.

Δημοσ.

Κάπου ποιο πάνω διάβασα ότι το ULTRA στα ULTRAbooks αναφέρεται στο πιο λεπτοί και πιο ελαφροί από τα υπόλοιπα NETbooks.

Πρέπει να διαφωνήσω, επειδή τα ULTRAbooks έχουν τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες NOTEbooks / LAPtops. Άρα δεν πρέπει να συγκρίνουμε με τα NETbooks θα πρέπει να συγκρίνουμε με Laptops. Όταν ένα Laptop έχει π.χ. 700 € με Ίντελ Ι5 (με μηχανικό σκληρό δίσκο) και ένα Ultrabook με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με SSD και αυτό το THIN and LIGHT Design λογικό μου ακούγετε ότι έχει 900- 1000 €! (άρα 200 -300 € παραπάνω).

On Topic: Καλά κάνει; Δεν κάνει; Εγώ ξέρω, ότι το HardWare θα είναι ΙΝΤΕΛ επεξεργαστής, και MSI Motherboard, Kingston η μνήμες και SAMSUNG o SSD και HDD. To design θα είναι APPLE και το αυτοκόλλητο ACER. AAAA Θα βάλλουν και ένα πρόγραμμα ACER Recovery.........

Εγώ βλέπω ότι ΠΑΛΛΗ έβγαλε η Apple (η οποιαδήποτε εταιρία) κάτι, και όλη προσπαθούν να ανέβουν στο τρένο και να πάρουν και αυτή το μερίδιο τους. Και δυστυχώς, αντί να κάνουν τρελό ανταγωνισμό με καλές τιμές, μου έρχονται με χάλια μηχανήματα στα 100 € λιγότερα (αναφέρομαι στον συνδυασμό SSD/ HDD, πλαστικά αντί αλουμίνιο κλπ.) (και αν έβγαλε κάποια εταιρία πριν την apple, τότε ειρωνικά συγχαρητήρια στο τμήμα διαφήμισης και μάρκετινγκ.)

Άντε να δούμε κάτι πρωτοποριακό - όχι πάλη μόνο αντιγραφές!!!! Έλεος...

Δημοσ.

Διαβάζω όλα τα post που έχετε κάνει και θέλω να σας πω το παράδειγμά μου για να επισημάνω την χρηστικότητα των ultrabook και το μέλλον τους.

Καταρχήν λόγω του ότι είμαι τεχνικός Η/Υ και μηχανογράφος χρειάζομαι πολύ συχνά υπολογιστή παντού.

Σκεφτόμουν για netbook που είναι μικρό και ελαφρύ.Όμως δεν έχει δυνατά χαρακτηριστικά και οθόνη (μεγαλύτερη από 12,1).Χρειάζομαι κάπως καλό επεξεργαστή γιατί τρέχω πολλές εφαρμογές μαζί και έχω και sql server φορτωμένο πάντα και επίσης επειδή κάνω remote support (απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω internet) δεν μπορώ να δουλέψω με κάτω από 14-13,3 ίντσες οθόνη.

Σκεφτόμουν για notebook/laptop που έχει τα προηγούμενα που ζητάω όμως...Δεν κρατάει η μπαταρία τους και δεν είναι τόσο μικρά και ελαφριά (πχ κάτω από 2 κιλά )

Η τέλεια λύση είναι τα ultrabook που για εμένα το κυριότερο είναι η μπαταρία που κρατάει πάνω από 4-5 ώρες χρήσης και τα χαρακτηριστικά ενός καλού H/Y.Επίσης έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και παίζω και παιχνίδια (call of duty 3 lan) όποτε θέλω.Αυτό δεν μπορούσα να το βρω σε κανένα φορητό πλην ultrabook ή mac.

Σε όποιον έχω δείξει το ultrabook μου που παρεμπιπτόντως είναι και 2 ετών από τότε που κυκλοφόρησε μου λένε ότι το επόμενο που θα πάρουν θα είναι κάποιο παρόμοιο.To laptop μου είναι το ACER 4820tg timelineX αγορασμένο 699ευρώ από το Plaisio με +80 ευρώ επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια και + 70 ευρώ 2η μπαταρία(με 2 μπαταρίες έχω κάνει ταξίδι σε πλοίο 8 ώρες και άλλες 4 ώρες στο τρένο χωρίς να τελειώσω την δεύτερη μπαταρία πλήρως...όταν οι άλλοι ψάχνανε πρίζα).

Αυτό που πιστεύω είναι ότι τα ultrabooks είναι το μέλλον των φορητών.Η κίνηση της acer είναι απλά να φτιάχνει φτηνά και καλά ultrabook που έχουν περισσότερο κέρδος για αυτούς γιατί κάτι αντίστοιχο σε άλλη εταιρία όπως samsung,sony,apple(εξαιρώ την Asus γιατί έχει καλά και φτηνά ultrabook) έχει 200-300 ευρώ πιο ακριβά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...