Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντοινννννν!!! Άσχετοοοο!!! Εενα μου άρεσε η acer μόνο λόγω καλού συνδιασμού επιδόσεων και τιμής! Παρόλα αυτά είχαν αρκετά προβλήματα..Προσωπικα αν είχα λ7 για Ultrabook με τίποτα δεν θα έπαιρνα της Acer....Από την άλλη μπορεί η Packard Bell (θηγατρική της acer) να κρατήσει την πολιτική των φθηνών laptop...Οπότε κάπως σώζεται...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αγορά των netbook έχει κορεσθεί και αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από τα tablets. Όσο οι πιο αξιόπιστοι κατασκευαστές Lenovo, Sony, Apple σνόμπαραν τα netbooks, εταιρείες σαν την Acer, Asus κ.τ.λ. είχαν κέρδη σε αυτόν τον τομέα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Υπάρχει τρομερή ποικιλία και οι παίκτες είναι πολλοί. Το καινούριο φρούτο είναι τα ultrabooks. Με τους solid state δίσκους και τους εξελιγμένους επεξεργαστές της intel όλοι μπορούν να τους κατασκευάσουν. Εκτός από το μικρό μέγεθος στο βάρος τα ultrabooks δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τα κοινά netbooks. Από την άλλη η αυτονομία είναι σίγουρα μεγαλύτερη λόγω πιο ακριβών και αποδοτικότερων επεξεργαστών.

Επειδή έχω αγοράσει δύο φορές acer υπολογιστή δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής τους. Από την πείρα μου και από φίλους Acer και Asus είναι best value for money αλλά μέχρι εκεί. Τα πλαστικά της είναι άθλια και οι οθόνες πολύ δεύτερες ακόμα και στα ακριβότερα μοντέλα. Για κάτι της προκοπής δίνεις λίγα φράγκα παραπάνω και αγοράζεις από μία πιο σοβαρή εταιρεία.

Η Acer έχει μεγάλες πωλήσεις στις ασιατικές χώρες και γιαυτό κατέχει καλό μερίδιο στην αγορά παγκοσμίως. Εφόσον τα windows 8 έχουν κάποιες ιδιαίτερες λειτουργίες για netbooks και ultrabooks η κίνηση της Acer πιθανόν να αποδειχθεί σωστή.

Δημοσ.

Η αγορά των netbook έχει κορεσθεί και αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από τα tablets. Όσο οι πιο αξιόπιστοι κατασκευαστές Lenovo, Sony, Apple σνόμπαραν τα netbooks, εταιρείες σαν την Acer, Asus κ.τ.λ. είχαν κέρδη σε αυτόν τον τομέα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Υπάρχει τρομερή ποικιλία και οι παίκτες είναι πολλοί. Το καινούριο φρούτο είναι τα ultrabooks. Με τους solid state δίσκους και τους εξελιγμένους επεξεργαστές της intel όλοι μπορούν να τους κατασκευάσουν. Εκτός από το μικρό μέγεθος στο βάρος τα ultrabooks δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τα κοινά netbooks. Από την άλλη η αυτονομία είναι σίγουρα μεγαλύτερη λόγω πιο ακριβών και αποδοτικότερων επεξεργαστών.

Επειδή έχω αγοράσει δύο φορές acer υπολογιστή δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής τους. Από την πείρα μου και από φίλους Acer και Asus είναι best value for money αλλά μέχρι εκεί. Τα πλαστικά της είναι άθλια και οι οθόνες πολύ δεύτερες ακόμα και στα ακριβότερα μοντέλα. Για κάτι της προκοπής δίνεις λίγα φράγκα παραπάνω και αγοράζεις από μία πιο σοβαρή εταιρεία.

Η Acer έχει μεγάλες πωλήσεις στις ασιατικές χώρες και γιαυτό κατέχει καλό μερίδιο στην αγορά παγκοσμίως. Εφόσον τα windows 8 έχουν κάποιες ιδιαίτερες λειτουργίες για netbooks και ultrabooks η κίνηση της Acer πιθανόν να αποδειχθεί σωστή.

Απο ποτε η Asus δεν εχει καλα υλικα; :S

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως όσο παράδοξο και αν ακούγεται έχει λογική.

Βλέπετε τα ips από τα tn panel έχουν μόλις $35 διαφορά για τους κατασκευαστές ενώ η χρήση αλουμινένιου πλαισίου αντί των πλαστικών που χρησιμοποιούνται κυρίως σήμερα άντε να ανεβάσει την διαφορά στα $100, αν λοιπόν αρχίσουν να τα πουλούν $200 πιο ακριβά σε σχέση με τα tn πλαστικά σήμερα προφανώς και θα έχουν μία αύξηση στα κέρδη τους αφού πολύς κόσμος παρά την κρίση θα τα προτιμήσει, εξάλλου ένα φορητό τον αγοράζει κάποιος και τον κρατάει συνήθως για πολλά χρόνια.

Από την άλλη ας μην ξεχνάμε ποιο είναι το καταναλωτικό κοινό πλέον σε αυτό τον χώρο. Αν θεωρηθούν τα laptop τεχνολογία "ξεπερασμένη" από την μόδα, τότε πολλοί θα αγοράσουν τα "νέα" ultrabooks, βέβαια όσο μικρότερος γίνεται ο όγκος, τόσο ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες που σημαίνει ότι πέρα από τα πολύ χαμηλότερα tdp που απαιτούνται θα πρέπει να σχεδιαστούν έτσι ώστε να ψύχονται ευκολότερα χωρίς να χαλάνε τον κόσμο τα ανεμιστηράκια τους, προσωπικά πάντως το θεωρώ αδιανόητο να δίνεται τόση έμφαση στον "καλλωπισμό" και στην εξωτερική εμφάνιση μίας συσκευής σε βαθμό τέτοιο που να δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία τους.

Αν τους ενδιαφέρει κάποιους πραγματικά η φορητότητα σε σχέση με την μεγάλη επεξεργαστική ισχύ ας απομονώσουν τον επεξεργαστή, την μνήμη, το αποθηκευτικό μέσο και την μπαταρία σε μία μικρότερη αφαιρούμενη συσκευή στην οποία θα έχουμε ασύρματα πρόσβαση από το συγκριτικά αδύναμο smartphone/tablet μας όταν θα είμαστε σε κίνηση, αλλά πραγματικά πόσοι χρειάζονται σήμερα μεγάλη επεξεργαστική ισχύ όταν μετακινούνται;;;

Υ.Γ. Πάντως στο θέμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας που πολλοί λένε ότι δεν έχουν τα μηχανήματα της Acer, προσωπικά έχω ακριβώς την αντίθετη εικόνα, όσα μηχανήματα γνωρίζω και έχω προτείνει έχουν βγει σκυλιά στην αντοχή ακόμα και μετά από πολύ κακομεταχείριση σε αντίθεση με συσκευές άλλων εταιριών με "γνωστότερα" ονόματα και "δυνατότερα" brands που είτε βγήκαν off είτε παρουσίαζαν προβλήματα υπερθερμάνσεων.

Επεξ/σία από digekas
Δημοσ.

Καλά τι άκυρο είναι τώρα αυτό?! Όλος ο κόσμος ξέρει την Acer για

φθηνά λάπτοπ,

με εξαιρετικές για την τιμή τους επιδόσεις,

και ενίοτε μερικά προβλήματα σε κάποιες σειρές.

Και τώρα τι θα κάνει,

ακριβά λάπτοπ,

με χαμηλες για την τιμη τους επιδόσεις,

και ενίοτε μερικά προβλήματα σε κάποιες σειρές.

Α, επίσης θα προσπαθήσει να τα κάνει και λεπτα...

Νομίζω πολύ καλή στρατηγική... Θα πιάσει σίγουρα. Είναι σαν να πάει η Hyundai να παίξει στην αγορά της Audi και Mercedes... όλος ο κόσμος θα τρέξει να δώσει 35.000 για ένα Hyundai...

Δεν την παλεύει ο κόσμος... :-(

Αν και εκτος θεματος αλλα δεν φταιω εγω εσυ το ξεκινησες.Ειμαι Ελληνας και εδω και τρια χρονια μενω στη Βοστωνη ειμαι δυστηχως κατοχος audi a4 και ετοιμαζομαι να το πουλησω γιατι το εχω σιχαθει με της αδικιολογητες ζημιες που μου εχει βγαλει.. Και τη θελω να παρω? για ανοιξε τα ματια σου και μην κολλας οπως ολοι οι εξυπνοι οι νεοπλουτοι στην ελλαδα που νομιζουν οτι περνωντας audi bmw και mercedes οτι αγορασανε αμαξι που αξιζει τα λεφτα του.. μπουρδες υπερτιμημενοι αναξιοπιστοι κουβαδες με ροδες ειναι Εδω στην Αμερικη απο την ημερα που κυκλοφορησε Το hyundai Genesis to hyundai i40 και το kia optima εχει πεσει κατακορυφα η ζητηση των προαναφερθεντων γερμανικων κουβαδων απλα μπες youtube δες και διαβασε τα παγκοσμια σχολια για τις επιδοσεις την τεχνολογια, για το τι αμαξαρες ειναι, ποσο εχουν και ξεκολλα και συ και ολοι οι συμπατριωτες μου

Δημοσ.

Πλέον ο κόσμος έχει κορεστεί από τα φθηνιάρικα, "μισο-ψημένα" και κακο-αντιγραμμένα μηχανάκια που κυκλοφορούν. Η μόνη που καταφέρνει να διαφοροποιηθεί αυτή τη στιγμή είναι η Apple που προσφέρει το τρίπτυχο (1) μοναδική σχεδίαση (2) επαναστατική καινοτομία και (3) κορυφάια ποιότητα κατασκευής. Γι' αυτό και γίνεται της τρελής παγκοσμίως με τα προΐόντα της και κερδίζει απίστευτα πουλώντας σε premium τιμές ακόμα και σε εποχές κρίσης. Από την άλλη υπάρχει και ένα τεράστιο ποσοστό καταναλωτών παγκοσμίως που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ούτε το baseline μοντέλο ενός imac ή macbook pro/air ή ένα iphone ακόμα κι αν το ήθελαν. Γι' αυτούς υπάρχουν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές που όμως -παρ' όλο που προσφέρει απίστευτο αριθμό μοντέλων- ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Το παιχνίδι εκεί παίζεται μόνο στο σκότωμα τιμών και όλοι είναι μισο-δυσαρεστημένοι. Στα 1000 ευρώ π.χ. είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα laptop για τη μοναδικότητα του. Όλα είναι ίδια με μερικές διαφορές στα πλαστικά του σασί τους. Ο καταναλωτής καταλαβαίνει ότι αγόρασε κάτι αναλώσιμο που θα μοιάζει παρωχημένο την επόμενη χρονιά, ενώ οι κατασκευαστές βγάζουν δεν βγάζουν κέρδος από τα "σκοτωμένα" προϊόντα τους.

Μήπως αυτό κατάλαβε ο κινέζος τυπάς; Δεν ξέρω τί ακριβώς έχουν κατά νου να κάνουν, αλλά να θυμίσω ότι η Acer συνήθως ακολουθεί τις εξελίξεις και δεν τραβάει μπροστά σε νέες τεχνολογικές τάσεις. Ακόμα και στα Ultrabook που αναφέρει, ενώ η Asus προσπάθησε να φτιάξει κάτι πιο ποιοτικό (Asus Zenbook U21/U31), η Acer έφτιαξε το πιο αδιάφορο μοντέλο. Ας ελπίσουμε όντως να έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε διαφορετική ρότα.

Δημοσ.

Αυτο το νεο στρατηγικο πλανο της Acer θα εφαρμοστει και στην θυγατρικη της Packard Bell? Η αυτα θα παραμεινουν φτηνα?

Δημοσ.

http://www.slashgear.com/acer-aspire-3951-ultrabook-leaks-09170469/

Τέτοια θα πουλάει κύριοι, γιατί μπρος στην πόζα τι είναι η τιμή?!?

Όμως εάν διαβάσετε αυτό http://www.channelregister.co.uk/2011/12/07/acer_restructuring/

και ειδικά το μέρος που λέει για την αγορά της ΑΓΓΛΙΑΣ

>The Taiwanese giant remains the largest player in UK retail PCs, accounting for roughly one in four machines sold according to GfK data, but is a relative bit part player in the professional markets.

θα δείτε ότι είναι αναγκασμένοι να το κάνουν.

Δημοσ.

Καλα, μολις συνειδητοποιησα οτι μιλαμε για ΝΟΤΕΒΟΟΚ! εγω νομιζα μονο για τα ΝΕΤΒΟΟΚ!!! Εξυπακουεται οτι μια τετοια κινηση ειναι η υπογραφη της θανατικης καταδικης της... Εκτος και αν οντως συνεχισει αυτον τον ρολο τα πακαρντ!

Δημοσ.

θα μπορουσε απλα να δωσει 4-5 χρονια εγγυηση και ολοι θα παιρναν αυτα τα acer(καλο value τιμης/αποδοσης αλλα με καμμια εμπιστοσυνη).προς το παρον ειναι ρισκο να δωσεις λιγα και να περιμενεις οτι θα χαλασει εντος ή εκτος εγγυησης!

Δημοσ.

Επιτέλους.... φτάνει ποια με τα γκουμουτσολαπτοπ των 400-500 ευρώ και την αθλια κατασκευη. Μονο ζημια κάναν στο Image της. Αν κρίνω απο το S3 που έχει βγάλει είναι σε πολύ καλό δρόμο και σε αρκετά λογική τιμη. Αν φροντίσει και το aftersales support θα πάει μια χαρά. Πάντως και απο άλλα προιόντα της που έχω δουλέψει... οπως το Α500 (ταμπλέτα android) κάνει πολυ καλή δουλειά και έχει καλή υποστήριξη σε software updates.

Δημοσ.

Επιτέλους.... φτάνει ποια με τα γκουμουτσολαπτοπ των 400-500 ευρώ και την αθλια κατασκευη. Μονο ζημια κάναν στο Image της.

Από μόνη της όμως έφτιαξε ένα image με φτηνά και σχετικά καλά μηχανήματα. Ήξερες τί έπαιρνες και τί πλήρωσες. Αν ξαφνικά τα ακριβύνει επειδή αποφάσισε να γίνει και καλά high-end ποιός αγοραστής θα πειστεί μετά από τόσα χρόνια που η εταιρία έχει αυτό το προφίλ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...