GEO2004Z Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω πως μετά από 24 ώρες λειτουργίας του 8.2.6.5, μπορώ να αναφέρω τις εντυπώσεις μου πάντα με επιφύλαξη. Λοιπόν....κατ' αρχάς το πρόβλημα λύθηκε και συνδέονται δύο Η/Υ με καλώδιο ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, σταμάτησε το πρόβλημα του προηγούμενου firmware, όπου έκανε παύσεις στη σύνδεση ενώ άκουγα online μουσική από ραδιόφωνο του διαδικτύου. Τέλος, μου φαίνεται γενικά πιο σταθερό στην ταχύτητα η οποία κυμαίνεται πάντα σε επίπεδα των 2 Mbps. Για την ώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά πάντα κρατώ επιφυλάξεις αν δεν περάσουν ορισμένες ημέρες χρήσης του.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν...εντόπισα το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Να πω την αλήθεια firmware δεν άλλαξα ακόμη, δεν κατάφερα να τρέξω ποτέ τον wizard. Ας αναφέρω όμως πωε δημιουργείται το πρόβλημα. Μόλις ο δεύτερος Η/Υ μπαίνει στο msn...τότε κάνει reset το router από μόνο του, δηλαδή σβήνει και ανάβει. Λέτε να είναι τίποτε άλλο και να μη φταίει το firmware? πρωτα κανεις firmware update και νεους drivers στην καρτα και μετα τα υπολοιπα.τζαμπα μπαινεις στον κοπο να εντοπισεις ενα προβλημα απο που προερχεται εφοσον δεν ειχες κανει τιποτα αλλαγη στον ρουτερ.και δεν μπορω να καταλαβω που κολλησες και με τον νεο wizard που σου ειπα παλι δεν καταφερες να τον τρεξεις.απο περιεργεια?τι εκανες και ετρεξε τελικα? Reboot ολο το ρουτερ σου εκανε.ενα απο τα γνωστα θεματα του Thomson που συνηθως το κανει οταν καποιος ειναι wireless,σε καποιες περιπτωσσεις το κανει και οταν εχεις ανοιχτο το UpnP για αυτο σου ειπα σε δευτερο Post κλεισε το upno. Τριτη φορα δε θα στο πω. Αλλαξε firmware, βρες το τροπο. Για να βγεις γρηγορα απο το προβλημα στο λεω αυτο φιλε. Κανε πρωτα ρεσετ, κλεισε αντιβαιρους και firewall, τρεξε το wizard και περιμενε να περαστει το firmware. user: Administrator (A κεφαλαιο) pass: κενο to Administrator ειναι μονο για οταν μπαινεις απο Telnet.απο http δεν εχει καθολου οποτε και οταν κανει το firmware update δεν θα του ζητησει.β.100 φορες το ειπαμε οχι μονο 3 για το firmware. τα firmware βγαινουν για ενα λογο και γιατι ολοι φοβουνται να τα περασουν??? Ευχαριστώ πάρα πολύ τους poulinos και rfc για την επιμονή τους. Τελικά το update του firmware δεν ήταν τίποτε, απλή διαδικασία. Λοιπόν, έχω πλέον τον 8.2.6.5. Θα σας ενημερώσω για το αν έχει λυθεί το πρόβλημα. :D :D Μπραβο φιλε, χαρηκα και πες μας νεα γιατι μας ενδιαφερει αν δε κανω λαθος εχει βγει και το 8,2,7,7 ειναι custom της forthnet απο οτι ειδα.δεν το εχω βρει σε Generic. Νομίζω πως μετά από 24 ώρες λειτουργίας του 8.2.6.5, μπορώ να αναφέρω τις εντυπώσεις μου πάντα με επιφύλαξη. Λοιπόν....κατ' αρχάς το πρόβλημα λύθηκε και συνδέονται δύο Η/Υ με καλώδιο ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, σταμάτησε το πρόβλημα του προηγούμενου firmware, όπου έκανε παύσεις στη σύνδεση ενώ άκουγα online μουσική από ραδιόφωνο του διαδικτύου. Τέλος, μου φαίνεται γενικά πιο σταθερό στην ταχύτητα η οποία κυμαίνεται πάντα σε επίπεδα των 2 Mbps. Για την ώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά πάντα κρατώ επιφυλάξεις αν δεν περάσουν ορισμένες ημέρες χρήσης του. δεν θα εχεις προβληματα λογικα.ελπιζω απο εδω και μπρος να κανεις σε οποιο ρουτερ παιρνεις firmware update.παντως εγω προσωπικα ως τωρα οτι παιρνω μια που το αγορασα μια που του περασα νεο firmware.δεν κοιταω ποτε τι αλλαζει απλα το περναω.και ποτε ως τωρα δεν ειχα θεμα να πω οτι κατι επαιζε με πιο παλιο firmware αλλα οχι με πιο νεο.γιατι το ιδιο ρουτερ αμα το αγοραζες 5 μηνες πιο μετα θα ειχα πιο νεο firmware οποτε ποιος ο λογος να μην αλλαξεις το παλιο με καινουριο?αν επαιρνες με καινουριο θα βαζες πιο παλιο πανω???/ειδες ποσα θεματα ελυσες??
GEO2004Z Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 και δεν μπορω να καταλαβω που κολλησες και με τον νεο wizard που σου ειπα παλι δεν καταφερες να τον τρεξεις.απο περιεργεια?τι εκανες και ετρεξε τελικα? Πρώτα απενεργοποίησα antivirus/firewall και τείχος προστασίας. Έπειτα πάτησα το "setup.exe" αλλά δε μου άνοιγε. Είχα το φάκελο του wizard σε ένα δευτερεύοντα σκληρό (έχω χωρίσει το σκληρό σε δύο μέρη). Έπειτα, τον εγκατέστησα στην επιφάνεια εργασίας...πάλι τα ίδια. Απελπισμένος, τρέχω σε ασφαλή λειτουργία τα XP μου και εμπόδιζε την εγκατάσταση η χαμηλή ανάλυση εικόνας και γραφικών που έχει η ασφαλής λειτουργία, έλεος. Τέλος, μεταφέρω ολόκληρο το φάκελο στον C: και όλα πήγαν ρολόι.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πρώτα απενεργοποίησα antivirus/firewall και τείχος προστασίας. Έπειτα πάτησα το "setup.exe" αλλά δε μου άνοιγε. Είχα το φάκελο του wizard σε ένα δευτερεύοντα σκληρό (έχω χωρίσει το σκληρό σε δύο μέρη). Έπειτα, τον εγκατέστησα στην επιφάνεια εργασίας...πάλι τα ίδια. Απελπισμένος, τρέχω σε ασφαλή λειτουργία τα XP μου και εμπόδιζε την εγκατάσταση η χαμηλή ανάλυση εικόνας και γραφικών που έχει η ασφαλής λειτουργία, έλεος. Τέλος, μεταφέρω ολόκληρο το φάκελο στον C: και όλα πήγαν ρολόι. απο την αρχη και σε Pm σου ειπα δυο 3 βασικα πραγματα α.βαλε τον καταλογο στο c η σε αλλο δισκο οχι μεσα στην επιφανεια εργασιας οχι σε paths με 50 καταλογους οχι σε paths με ελληνικους χαρακτηρες.μεχρι και το firmware αμα ειναι σε μεγαλο Path δεν το περναει.και παντα με καλωδιο.προληπτικα καρφωτη ip και επισης κλειστα firewall κτλ γιατι ανοιγει tftp server στην πραξη και θα τον κοψει το firewall. τελος καλα ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα