GEO2004Z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω ένα ρούτερ της conn-x και ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα. Πρόσφατα, συνέδεσα έναν δεύτερο Η/Υ με καλώδιο LAN Ethernet και από τότε άρχισε να με πετάει έξω 3-4 φορές την ημέρα. Εννοώ δηλαδή ότι σβήνει το ρούτερ και ανάβει μόνο του, κάτι σαν αυτό-επανεκκίνηση. Αποφάσισα να το κάνω reset, να το ξανά ρυθμίσω μέσω του δικού μου Η/Υ και μόλις ξανά συνέδεσα το δεύτερο Η/Υ πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω αν είναι χρήσιμες πληροφορίες αλλά θα πω ότι το router είναι Thomson TG585, η σύνδεση των δύο Η/Υ γίνεται με καλώδιο ethernet στις θύρες 2 και 3. Στην τέταρτη θήρα LAN γράφει πάνω STB (Set Top Box), οπότε υπέθεσα ότι δε συνδέω εκεί τίποτε. Το πρώτο καλώδιο είναι ενός μέτρου και το δεύτερο 20m. Γνωρίζει μήπως κανείς τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2011 από GEO2004Z
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Πρώτον ναι στην stb δεν συνδέσεις κατι. Απο εκει και πέρα το πρόβλημα με την επαννεκίνη ειναι με το που βάλεις τον 2ο υπολογιστή επάνω στο router ? δηλαδη με κανονικό surfing και οι 2 το router αρχίζει επανεννεκινήσεις η μήπως κατεβάζεις και απο τους 2 και κάνει restart ? Τα 20 μέτρα ειναι λίγο πολλά αλλα και πάκι δεν εχει να κάνει με restart του router. Αν βάλεις τον 2ο υπολογιστή μονο του αυτον με 20 μέτρα η και τον 1ο παλι κάνει restart ?
rfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Θες αλλο firmware στο τομσον. ποιο εχεις τωρα?
GEO2004Z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα με την επανεκκίνηση άρχισε μόλις συνέδεσα τον 2ο Η/Υ. Όχι, δεν κατεβάζω και από τους δύο ταυτόχρονα ποτέ, νομίζω στο απλό surfing παθαίνει το πρόβλημα. Όσο για το firmware...δε γνωρίζω ούτε ποιο έχω ούτε πως θα μπορέσω να το αναβαθμίσω.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 τα 20 μετρα δεν ειναι πολλα για Utp. α.το firmware το γραφει με το που μπεις μεσα στον ρουτερ. β.στην stb δεν βαζεις κατι. γ.κλεισε το Upnp απο το ρουτερ .θα το βρεις στο toolbox και στο game and application sharing. δ.εδω θα βρεις πιο νεα firmware που να ειναι generic http://leoforeia.gr/thomson/ θες και το wizard που δινει για να περασειs το firmware.
GEO2004Z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Χάρη στο φίλο poulino, βρήκα το firmware....ελπίζω δηλαδή. Έγραφε software: 8.2.1.5 Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αξίζει τον κόπο να αλλάξω firmware.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 εφοσον δεν εχεις connex tv θα ελεγα να βαλεις το τελευταιο περα απο το να κλεισεις μετα το Upnp κτλ. to v7 thomson εχεις η το v8.απο κατω το γραφει και ναι αξιζει να αλλαξεις firmware για ναλυθει το θεμα.αν και μπορει να ειναι και αλλο θεμα.Upnp,παλιοι drivers στην καρτα.upnP στο pc.για αρχη ξεκινα με firmware meta upnp το κλεινεις και μετα drivers στην καρτα.αν μπορεις καντα ολα βεβαια.
GEO2004Z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Έχω το v7, άλλαξα και τον τίτλο για να ξέρουμε για τι ρούτερ μιλάμε. Ωραία λοιπόν!! Θα προσπαθήσω να αλλάξω firmware και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να βρω ένα καλό firmware και σωστέ οδηγίες εγκατάστασης. Σας ευχαριστώ ξανά όλους σας!
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 firmware http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/ to generic wizard http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Upgrade_Wizards/Windows/ tou 2010 me καλωδιο η αναβαθμιση.κλειστα firewall κτλ
GEO2004Z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ, Τα κατέβασα και σε λίγο πηγαίνω για δοκιμές!!
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 οκ αφου περασεις to firmware κανε hard reset και σεταρε το απο την αρχη.δεν μπορεις να το brickareis.
GEO2004Z Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν...εντόπισα το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Να πω την αλήθεια firmware δεν άλλαξα ακόμη, δεν κατάφερα να τρέξω ποτέ τον wizard. Ας αναφέρω όμως πωε δημιουργείται το πρόβλημα. Μόλις ο δεύτερος Η/Υ μπαίνει στο msn...τότε κάνει reset το router από μόνο του, δηλαδή σβήνει και ανάβει. Λέτε να είναι τίποτε άλλο και να μη φταίει το firmware?
rfc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τριτη φορα δε θα στο πω. Αλλαξε firmware, βρες το τροπο. Για να βγεις γρηγορα απο το προβλημα στο λεω αυτο φιλε. Κανε πρωτα ρεσετ, κλεισε αντιβαιρους και firewall, τρεξε το wizard και περιμενε να περαστει το firmware. user: Administrator (A κεφαλαιο) pass: κενο
GEO2004Z Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πάρα πολύ τους poulinos και rfc για την επιμονή τους. Τελικά το update του firmware δεν ήταν τίποτε, απλή διαδικασία. Λοιπόν, έχω πλέον τον 8.2.6.5. Θα σας ενημερώσω για το αν έχει λυθεί το πρόβλημα.
rfc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πάρα πολύ τους poulinos και rfc για την επιμονή τους. Τελικά το update του firmware δεν ήταν τίποτε, απλή διαδικασία. Λοιπόν, έχω πλέον τον 8.2.6.5. Θα σας ενημερώσω για το αν έχει λυθεί το πρόβλημα. Μπραβο φιλε, χαρηκα και πες μας νεα γιατι μας ενδιαφερει αν δε κανω λαθος εχει βγει και το 8,2,7,7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα