hallara Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα,θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας,εχω μι9α καινουργια 6950 εχω εγκαταστησει σωστα τους drivers της και εχω μια lg E2241 στην οποια οταν κανω αναπαραγωγη πχ ταινιας η οτιδηποτε αλλο δεν εχει κανενα προβλημα,οταν ομως κανω παραλληλη αναπαραγωγη με την SAMSUNG 43 ιντσων σε ταινια η οτιδηποτε αλλο μου κανει ανα αλλαγη σκηνης εκεινο το σχεδιο σαν κυμα γραμμης που συνηθως το βλεπουμε πχ σε μια κακογραμμενη παλια ταινια η κυριως ταινιες πολυπαιγμενες σε μορφη κασσετας που περναμε εμεις οι παλαιοτεροι απο βιντεο club.ελενξα μηπως ειναι το καλωδιο αλλα δοκιμασα και 2 και κανει ακριβως το ιδιο,πριν ειχα μια gts 450 2gb και δεν ειχα κανενα θεμα,τι πρεπει να κοιταξω παιδια?αν ηταν η καρτα δεν θα μου το εκανε και στην οθονη του pc το ιδιο?υπαρχει κανενα ειδος τεστ που να κανω που θα μου βρει την λυση? Επισης να προσθεσω οτι σε σταθερη εικονα δεν εμφανιζει κατι ,σε αλλαγη καρε συνηθως,εναλλαγη εικονας θα ελεγα περισσοτερο
Doc1355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα,θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας,εχω μι9α καινουργια 6950 εχω εγκαταστησει σωστα τους drivers της και εχω μια lg E2241 στην οποια οταν κανω αναπαραγωγη πχ ταινιας η οτιδηποτε αλλο δεν εχει κανενα προβλημα,οταν ομως κανω παραλληλη αναπαραγωγη με την SAMSUNG 43 ιντσων σε ταινια η οτιδηποτε αλλο μου κανει ανα αλλαγη σκηνης εκεινο το σχεδιο σαν κυμα γραμμης που συνηθως το βλεπουμε πχ σε μια κακογραμμενη παλια ταινια η κυριως ταινιες πολυπαιγμενες σε μορφη κασσετας που περναμε εμεις οι παλαιοτεροι απο βιντεο club.ελενξα μηπως ειναι το καλωδιο αλλα δοκιμασα και 2 και κανει ακριβως το ιδιο,πριν ειχα μια gts 450 2gb και δεν ειχα κανενα θεμα,τι πρεπει να κοιταξω παιδια?αν ηταν η καρτα δεν θα μου το εκανε και στην οθονη του pc το ιδιο?υπαρχει κανενα ειδος τεστ που να κανω που θα μου βρει την λυση? Επισης να προσθεσω οτι σε σταθερη εικονα δεν εμφανιζει κατι ,σε αλλαγη καρε συνηθως,εναλλαγη εικονας θα ελεγα περισσοτερο Με τι την συνδέεις στην tv;
hallara Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 με hdmi λοιπον να προσθεσω καποιες επιπλεον πληροφοριες,συνδεοντας την tv με το play ολα μια χαρα,τρεχω μετα furmark και στην παραλληλη αναπαραγωγη συνεχιζει νε εμφανιζει εκεινο το κυμα μονο στην tv ομως χωρις να μου βγαζει καποιο προβλημα το furmark,θα τρελλαθουμε
Doc1355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 με hdmi λοιπον να προσθεσω καποιες επιπλεον πληροφοριες,συνδεοντας την tv με το play ολα μια χαρα,τρεχω μετα furmark και στην παραλληλη αναπαραγωγη συνεχιζει νε εμφανιζει εκεινο το κυμα μονο στην tv ομως χωρις να μου βγαζει καποιο προβλημα το furmark,θα τρελλαθουμε Aπο κάπου έχεις παρεμβολή.. Αν το pc είναι δίπλα στην tv δοκίμασε να το απομακρίνεις (όπως μου είχε πει ένα παιδί σε παρόμοιο θέμα μου) μπας και..!
hallara Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 οχι ειναι στο ιδιο σημειο που το ειχα και πριν,δοκμαζοντας αλλο καλωδιο hdmi εφερα την tv διπλα αλλα παλι τα ιδια.πολυ κουφο παντως και με στεναχωρει γιατι ετσι βλεπω τις ταινιες.εκανα επανεγκατασταση τους driver,εβγαλα εβαλα ξανα την καρτα ,εβγαλα και το κουμπακι της mobo αλλα τιποτα,δεν νομιζω να φταιει η καρτα γραφικων παντως αλλα το κακο ειναι δεν ξερω τι να κανω τελικα κατι αρχισε να φενεται στον οριζοντα,οταν γινετε παραλληλη αναπαραγωγη κανει τα ιδια ενω οταν αλλαζω και βαζω επιλογη αναπαραγωγης της tv πεζει μια χαρα..που θα πει θα βρουμε ακρη,ελπιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα