KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει τροπος να επαναφερω το widescreen layout του insomnia? ειτε μεσω του site ειτε μεσω καποιου userstyle? Η τελευταια αλλαγη,με την σελιδα να ειναι μαζεμενη στο κεντρο της οθονης δεν με βολευει καθολου με την 27αρα οθονη μου. Πως μπορω να το κανω παλι widescreen?
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Scroll τέρμα κάτω.... "Πλήρες μέγεθος forum: On · Off ". Το θέτεις On.
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το βάζω στο on επανέρχεται στο wide αλλα αν κλείσω τον firefox κτλπ επανέρχεται στο off μονο του
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 και εγω το ιδιο προβλημα επανερχεται καθε φορα...
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ωπ ναι.Και εγω τωρα που ξανανοιξα τον Chrome/Firefox επανηρθε παλι στο off. Eπισης γινεται αυτη η αλλαγη να ειναι μεσω του account και οχι μεσω cookie? εχω γυρω στα 10 Firefox/Chrome profiles διασπαρτα σε διαφορες συσκευες,μην καθομαι τωρα να ενεργοποιω το widescreen layout σε καθε συσκευη ξεχωριστα.
Hal9000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι μέσω cookie γι'αυτό μπορεί να υπάρχει και το πρόβλημα. Θα το δούμε Δευτέρα/Τρίτη
SPANK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον για να εξυπηρετεί τα netbook και γενικά μικρότερες αναλύσεις οθονών φαντάζομαι
Hal9000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 νασαι καλα. Εγώ το βάζω στο on επανέρχεται στο wide αλλα αν κλείσω τον firefox κτλπ επανέρχεται στο off μονο του και εγω το ιδιο προβλημα επανερχεται καθε φορα... Ωπ ναι.Και εγω τωρα που ξανανοιξα τον Chrome/Firefox επανηρθε παλι στο off. Eπισης γινεται αυτη η αλλαγη να ειναι μεσω του account και οχι μεσω cookie? εχω γυρω στα 10 Firefox/Chrome profiles διασπαρτα σε διαφορες συσκευες,μην καθομαι τωρα να ενεργοποιω το widescreen layout σε καθε συσκευη ξεχωριστα. Πρέπει να είναι ok τώρα
KilliK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να είναι ok τώρα δουλευει τωρα.αλλα οχι μεσω account οπως ελεγες.μεσω cookie αφου χρειαστηκε να το ενεργοποιησω manually σε ολα τα Profiles μου.
Ntinaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 δουλευει τωρα.αλλα οχι μεσω account οπως ελεγες.μεσω cookie αφου χρειαστηκε να το ενεργοποιησω manually σε ολα τα Profiles μου. ?????????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 browser profiles φαντάζομαι, αλλιώς θα τα έλεγε accounts
gavros10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 πω δεν το αντεχα το καινουργιο "κουρεμα" καλυτερο το παλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα