Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους ...καταρχας να πω οτι το pc μου αποτελειταια απο ( ati shaphire 5850,corsair xms 3 4GB .500 gb HDD,core i5 2500,)

λοιπον το προβλημα ειναιι οτι ενω παιζω παιχνιδια στο pc μου εμφανιζει πολλεσ φορεσ την μπλε οθονη που δηχνω στο λινκ http://www.image-share.com/ijpg-1119-20.html

κανω restart αλλα παλυ τα ιδιαα ....μηπως ξερετε τι φταιει ? cry.png

Δημοσ.

αυτο θα κανω απλα δεν μπορω να το κανω τωρα επειδη δεν εχω το pc στα χερια μου .....το googlara λιγο το προβλημα και ιδα οτι εχει εμφανιστει σε πολλους αλλα δεν μπορεσα να βρω μια λυση !!!!

Δημοσ.

οκκ ....κανεις αλλος καμια ιδεαα ? καπου διαβασα οτι μπορει να θελειι κανενα update ...λετε να βοηθησει ??? βρηκα και ενα προγραμα το blue screen viw τοχει δοκιμασει κανεισ ???? κανει fix το προβλημα ?

Δημοσ.

Ειναι προβλημα με την μνημη σου αυτο οπως σου εχουν πει τα παιδια.Η θελει λιγο παραπανω αυξηση της τασης της η οντως εχει προβλημα καποιο stickακι.

Εαν δεν θελεις να το κανεις με το Memtest δοκιμασε μεσω το διαγνωστικο των windows 7.οταν ξεκιναει το Pc πατα πολλες φορες το F9 και θα σου το βγαλει σαν επιλογη.

Αν και καλυτερα με memtest86,ειναι πιο αξιοπιστο.

Δημοσ.

Ειναι απο το παιχνιδι που επεζα .λοιπον χρονο γεια το τεστακι δεν ειχα απο δευτερα.εκανα ομως το τεστ των windows και μουβγαλε οτι υπαρχει προβλημα .δοκιμασα μια μια τις ραμ στην μια εβγαζε παλυ μπλε οθονη στην αλλη επεζε μια χαρα.λετε ναχει προβλημα η μια τελικα ??ουτε μηνα δεν τις εχωωωω!!!!

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...