eftimis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 γεια σε ολους ...καταρχας να πω οτι το pc μου αποτελειταια απο ( ati shaphire 5850,corsair xms 3 4GB .500 gb HDD,core i5 2500,) λοιπον το προβλημα ειναιι οτι ενω παιζω παιχνιδια στο pc μου εμφανιζει πολλεσ φορεσ την μπλε οθονη που δηχνω στο λινκ http://www.image-share.com/ijpg-1119-20.html κανω restart αλλα παλυ τα ιδιαα ....μηπως ξερετε τι φταιει ?
aserprince Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Κανε ενα τεστ της ram σου η βγαλε μια απο τις ram και δες αν το κανει παλι. πρεπει να εχει προβλημα μια απο της ram.
eftimis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 πιο test να κανω αυτο των windows ?
vlahoskwn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 κατεβασε το memtest γραψτω σε ενα dvd και μετα ρυθμισε το bios να μπουταρει απο το dvd και 3-4 ωρες
eftimis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 επειδη δεν εχω ευκαιρο dvd υπαρχει κανα αλλο testaki ?
aserprince Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 καλυτερα δεν ειναι να βγαλει μια ram και να δοκιμαση παρα να περιμενει 3-4 ωρες. (φυσικα αν μπορει να βγαλει τις ram).
eftimis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 αυτο θα κανω απλα δεν μπορω να το κανω τωρα επειδη δεν εχω το pc στα χερια μου .....το googlara λιγο το προβλημα και ιδα οτι εχει εμφανιστει σε πολλους αλλα δεν μπορεσα να βρω μια λυση !!!!
vlahoskwn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 οτι μπορεις να κανεις απλα με το τεστ θα εκανε για ολες την μνημες
eftimis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 οκκ ....κανεις αλλος καμια ιδεαα ? καπου διαβασα οτι μπορει να θελειι κανενα update ...λετε να βοηθησει ??? βρηκα και ενα προγραμα το blue screen viw τοχει δοκιμασει κανεισ ???? κανει fix το προβλημα ?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι προβλημα με την μνημη σου αυτο οπως σου εχουν πει τα παιδια.Η θελει λιγο παραπανω αυξηση της τασης της η οντως εχει προβλημα καποιο stickακι. Εαν δεν θελεις να το κανεις με το Memtest δοκιμασε μεσω το διαγνωστικο των windows 7.οταν ξεκιναει το Pc πατα πολλες φορες το F9 και θα σου το βγαλει σαν επιλογη. Αν και καλυτερα με memtest86,ειναι πιο αξιοπιστο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 επειδη δεν εχω ευκαιρο dvd υπαρχει κανα αλλο testaki ? Μemtest USB installer
eftimis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 με βολευει με usb αλλα πιο απολα κατεβαζω ?
eftimis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι απο το παιχνιδι που επεζα .λοιπον χρονο γεια το τεστακι δεν ειχα απο δευτερα.εκανα ομως το τεστ των windows και μουβγαλε οτι υπαρχει προβλημα .δοκιμασα μια μια τις ραμ στην μια εβγαζε παλυ μπλε οθονη στην αλλη επεζε μια χαρα.λετε ναχει προβλημα η μια τελικα ??ουτε μηνα δεν τις εχωωωω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα