Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ενα templates το οποίο έχει ico pdf

το πρόβλημα μου είναι πως ανεβάζω ενα αρχείο pdf έτσι ώστε κάποιος που θα κάνει κλικ επάνω του να κατεβαίνει το pdf?

δλδ στο templates που έχω έχει το εικονίδιο του pdf εκεί θέλω να το ανεβάσω και μετά κάποιος χρήστης να κάνει κλικ εκει και να το κατεβάζει πως το κάνω αυτό μέσα απο την κονσόλα διαχείρισης του joomla?

Δημοσ.

To icon pdf υπάρχει για να σου μετατρέπει το άρθρο που διαβάζεις εκείνη τη στιγμή σε pdf.

Αν θέλει να ανεβάζεις εσύ αρχεία και να τα κατεβάζουν τότε θέλεις κάποια ανάλογη εφαρμογή όπως το http://www.phoca.cz/phocadownload

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου

To icon pdf υπάρχει για να σου μετατρέπει το άρθρο που διαβάζεις εκείνη τη στιγμή σε pdf.

γίνε λίγο ποιο αναλυτικός άμα θες?

δλδ στο άρθρο που θα γράψω και που το templates έχει κάπου ψηλά το icon pdf πως θα το ενσωματώσω σε εκείνο και όχι με λινκ κάπου μέσα στο κείμενο?

δλδ έχω μια κατηγορία με κάποια πράγματα μπλα μπλα που γράφω εκεί μέσα πως θα ανεβάσω το pdf ώστε να μπει στο icon pdf?

διότι το icon pdf είναι κάπου ψηλά στο templates και το κείμενο χαμηλά στην κονσόλα του joomla που γράφουμε δεν φαίνεται το icon pdf

Δημοσ.

Άλλο το ανεβάζω pdf αρχεία για να τα κατεβάζει ο κόσμος, κι άλλο το εικονίδιο pdf που έχει κάθε άρθρο και το ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς μέσα από την διαχείριση των άρθρων.

Αν θέλεις να ανεβάζει αρχεία για να τα κατεβάζουν οι επισκέπτες τότε κοίταξε το link που σου έγραψα ποιο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...