offline Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα στο forum! επεσε στα χερια αυτη η καρτα ηχου και δεν εχω ιδεα πως συνδεεται και την λογικη της.. εχει και firewire αλλα γιατι? εχει και αλλα 5 καλωδια πανω που δεν ξερω τι στο καλο χρησιμευουν και πως συνδεονται! αν την εχει καποιος ας ριξει τα φωτα του!! αξιζει να την δωσω σε εναν φιλο να ηχογραφει η οχι? ευχαριστω! επισυναπτω και φωτο μηπως και διευκοληνουν την κατασταση!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στη θύρα firewire μππορείς να συνδέσεις συσκευές όπως σκληρούς δίκσους κτλ. Κατά τα άλλα αυτή η κάρτα δεν κάνει για ηχογράφηση (όργανα κτλ).
offline Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 χιλια ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα! καλες γιορτες να χεις!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 χιλια ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα! καλες γιορτες να χεις!!! Επίσης φίλε μου! Να ξέρεις πάντως ότι έχεις μια πολύ καλή κάρτα που ήταν αρκετά ακριβή όταν κυκλοφόρησε (2002 νομίζω). Η συγκεκριμένη αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μέχρι eax 3.0 και είναι συμβατή με win7. Για τις συνδέσεις απλά κούμπωσέ την στην pci και τίποτα άλλο.
offline Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 να σαι καλε δεινοσαυρε! δεν περιμενα να ξερει καποιος να απαντησει! εισαι ιδιοφυια φιλε μου! μονο που ειχα μια ελπιδα μηπως ηχογραφουσε και κατι, αλλα μην ζηταω και πολλα! καλες γιορτες!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Καθόλου ιδιοφυία δεν είμαι, απλά έχω την συγκεκριμένη κάρτα 8 χρόνια. Τότε έβγαινε σε 2 εκδόσεις. Η μία η φτηνή χωρίς την θύρα firewire και η δεύτερη η ακριβή με τις επιχρυσωμένες εξόδους κτλ. Οι κάρτες ήχου έχουν και κάτι υποδοχές για να συνδέονται τα cdrom που ίσως σε μπερδεύουν. Δεν χρειάζεται να συνδέσεις εκεί κάτι. Αν εννοείς με το ηχογράφηση να συδέσεις απλά πάνω ένα μικρόφωνο, αυτό γίνεται με όλες τις κάρτες. Όχι τίποτα παραπάνω με την συγκεκριμένη όμως. Μια φτηνή και πολύ καλή κάρτα (δοκιμασμένη) για ηχογραφήσεις είναι αυτή: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Professional-Sound-Cards/M-Audio-Fast-Track-MKII-Sound-Card-MI-EM-000258.htm Mε το cubase μπορεί να κάνει άριστη δουλειά σε οικιακό studio. Καλές γιορτές και σε σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα