rikos89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα θελω να αλαξω την καρτα γραφικων μου και τελικα κατελιξα στην 6770(αν εχετε καπια αλλη να μου προτινετε δεκτο). θελω να πεζω παιχνιδια τιπου need for speed το pc μου εχει τα εξης ; intel e5600 gigabyte g41mt 4gb ram windows 7 radeon 5450 (τωρα) και τροφοδοτικο 450w οθονη 20" lg max 720p
Doc1355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Μια χαρά είναι η 6770..μπορείς επίσης αν θες να δείς και στο πράσινο στρατόπεδο, κοίτα σε 550ti!! Το τροφοδοτικό σου τι μάρκα είναι;
rikos89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για το καλοσορισμα το τροφοδοτικο δεν θημαμε και δεν ειμε στο σπιτι για να κοιταξω να σου πω. μπορει να μην φτανει?
Doc1355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για το καλοσορισμα το τροφοδοτικο δεν θημαμε και δεν ειμε στο σπιτι για να κοιταξω να σου πω. μπορει να μην φτανει? Οχι απλά αν δέν είναι κάποιο επώνυμο ίσως να αρχίσει να ζορίζεται!
rikos89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 απ'οτι θυμαμε πρεπει να μην εινε γιατι ηταν μαζι με το κουτι λαι δεν πρεπει να λεει μαρκα επανο μονο τα W και κατι αλλα σοιχεια ευχαριστω πολυ παντος για την γρηγορη απαντιση
Doc1355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 απ'οτι θυμαμε πρεπει να μην εινε γιατι ηταν μαζι με το κουτι λαι δεν πρεπει να λεει μαρκα επανο μονο τα W και κατι αλλα σοιχεια ευχαριστω πολυ παντος για την γρηγορη απαντιση Να΄σαι καλά! Καλό θα ήταν να το κοιτάξεις και αν σε παίρνει χρηματικά να το αλλάξεις καθώς εκτός του ότι είναι απο τις κύριες αιτίες θανάτου παίρνει και άλλα κομμάτια hardware μαζί του στην οδό Αναπαύσεως :P + Του ότι θα σου μείνει και σε μελλοντική γενική αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα