Stavrakas13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ξερει κανεις να χρησιμοποιει τα προγραμματα αυτα? Εχω κολλησει και μου εχει σπασει τα @@. Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει να το χρησιμοποιει ας μου πει να του στειλω καποιο πμ κλπ. Συγγνωμη αν ποσταρα στο λαθος thread αλλα θεωρησα πως ουτε στο thread του προγραμματισμου ταιριαζε
Christos75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά είναι για να γράφεις κείμενα κλπ σε Latex. Έχεις καθόλου υπόψη σου τι είναι αυτά? Σε ποιο σημείο σου κόλλησε?
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τα χρησιμοποιω ως μαθηματικο κειμενογραφο,βεβαια μετα απο 2 μερες καταφερα να βγαλω ακρη αλλα εχω καποια μικροπροβληματα ακομη αλλα πιστευω θα την παλεψω θενκς
timekeeper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τα χρησιμοποιω ως μαθηματικο κειμενογραφο,βεβαια μετα απο 2 μερες καταφερα να βγαλω ακρη αλλα εχω καποια μικροπροβληματα ακομη αλλα πιστευω θα την παλεψω θενκς Χρησιμοποιώ xelatex και Miktex/Texmaker σχεδόν καθημερινά. Τι ακριβώς σε παιδεύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα