Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως εδώ και 6 ώρες κάνω stress tests την έχω λίωσει λίγο :P

Πάλι καλά που έχω βρει 2 stable ρυθμίσεις.

875/1080 stock v

910/1120 1.20 v

Λέω να την αφήσω στα 910/1120 είδα βελτίωση στην απόδοση της στα παιχνίδια :)

Εμ είδες που σε έπιασα; :P

Αστην και αύριο πάλι φρέσκα κουλούρια ^_^

μάνο στα 900 με 910 αλλά δεν είναι σταθερή.

Κάθε chip έχει άλλα κόλπα ρε συ ;)

Αφού πιάνει σταθερό 910 με 1.2v ίσως παίξει και 920-25 με 1.24-5..

Βέβαια για bench καταστάσεις αυτά γιατί για 24/7 δεν λέει να την βαράς έτσι την καρτούλα αφού και με το στοκ 875-80 είσαι μια χαρά! (σε κρατάει και το cpu λίγο πίσω)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο oblivion πχ που παίζει ο αδερφός μου είδα +8-10 frames.

Στο trixx είδα στο settings μια επιλογή "disable ULPS" λέτε αυτό να παίζει ρόλο που δεν με αφήνει να ανεβάσω πάνω απο 1,25v απ ότι βρήκα στο google αυτό κάνει εξοικονόμηση ενέργειας..

Δημοσ.

Στο oblivion πχ που παίζει ο αδερφός μου είδα +8-10 frames.

Στο trixx είδα στο settings μια επιλογή "disable ULPS" λέτε αυτό να παίζει ρόλο που δεν με αφήνει να ανεβάσω πάνω απο 1,25v απ ότι βρήκα στο google αυτό κάνει εξοικονόμηση ενέργειας..

Δοκίμασε και αυτό αν και χλωμό το βλέπω..ποτέ δεν ξέρεις!

Σου είπα όμως ε...οχι 24/7 αυτά ;)

Δημοσ.

Αν την έχω 910/1120 24/7 θα πάθει τπτ ;

Δεν νομίζω ότι ζορίζεται τόσο πολύ εκεί ώστε να μην αντέχει καθημερινή χρήση.

Δημοσ.

Αν την έχω 910/1120 24/7 θα πάθει τπτ ;

Δεν νομίζω ότι ζορίζεται τόσο πολύ εκεί ώστε να μην αντέχει καθημερινή χρήση.

Eντάξει μέχρι ~1.2v είναι καλά..απο εκεί και πάνω λεω!

Αλλα και πάλι δεν θα δείς μεγάλη διαφορά πχ απο τα 890 στα 900...Το καλύτερο είναι να βρείς που παίζει top σταθερά, με στόκ τάση και να την έχεις εκεί 24/7 ;)

Δημοσ.

Καλυτερα κανε αυτο που λεει ο Μανος απο πανω.

Δεν θα δεις διαφορες και ας ειναι στην κανονικη ταση της η καρτα.Μην σου μεινει και στο χερι (λεμε τωρα).

Δημοσ.

Stable με το stock ρεύμα είναι στα 875/1080.

Σήμερα το πρωί που άνοιξα το pc βρήκα άλλο πρόβλημα, το trixx δεν κρατάει τις ρυθμίσεις του oc μετά από επανεκκίνηση εψαξα στο google και βρήκα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος πάλι τα ίδια.

Πήγα στο msi AB και εκεί με το που ανεβάζω τα ρολόγια και πατάω "apply" για να τα πάρει τα γυρίζει πίσω στα stock 775/1000 .Το μόνο που δουλεύει ειναι το overdrive στο CCC που δεν πάει πάνω απο 850 core :/

Και κάτι ακόμα χθες που έπαιξα το μετρο είδα max temps 70 βαθμούς .Ειναι φυσιολογικό ;

idle ειμαι 37-43

gaming 50-70 (αναλόγως το game)

furmark 80 max

Δημοσ.

Stable με το stock ρεύμα είναι στα 875/1080.

Σήμερα το πρωί που άνοιξα το pc βρήκα άλλο πρόβλημα, το trixx δεν κρατάει τις ρυθμίσεις του oc μετά από επανεκκίνηση εψαξα στο google και βρήκα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος πάλι τα ίδια.

Πήγα στο msi AB και εκεί με το που ανεβάζω τα ρολόγια και πατάω "apply" για να τα πάρει τα γυρίζει πίσω στα stock 775/1000 .Το μόνο που δουλεύει ειναι το overdrive στο CCC που δεν πάει πάνω απο 850 core :/

Και κάτι ακόμα χθες που έπαιξα το μετρο είδα max temps 70 βαθμούς .Ειναι φυσιολογικό ;

idle ειμαι 37-43

gaming 50-70 (αναλόγως το game)

furmark 80 max

Εντάξει είναι οι θερμοκρασίες..

Αυτά τα έχεις τικάρει έτσι;

post-214348-0-58668500-1323527002_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι καμιά φορά μετα το restart κράταει μόνο το memory στα 1080 αλλά το core το γυρίζει στα 775 άλλες φορές όμως γυρίζει και τα 2 στο default.

Δημοσ.

Ναι καμιά φορά μετα το restart κράταει μόνο το memory στα 1080 αλλά το core το γυρίζει στα 775 άλλες φορές όμως γυρίζει και τα 2 στο default.

Πιστεύω πως τρέχεις μόνο την μία εφαρμογή και όχι και τις 2 μαζί ε; Trixx-AB

Δημοσ.

Ναι μόνο το TriXx η μόνο το ΑΒ ,αυτή τη στιγμή έχω μόνο το TriXx εγκατεστημένο.

Kάνε ένα uninstall-install μήπως έφαγε φρίκη μαζί με το AB γιατί μου έχει τύχει και εμένα και πες μας!

Δημοσ.

Το έχω κάνει reinstall πόσες φορές , έχω δοκιμάσει παλαιότερες εκδόσεις του triXx , τα ίδια πάλι.

Δες τώρα τι μου κάνει το AB ...

Αρχίζω και πιστεύω ότι κατι παίζει με τα drivers .

http://www.youtube.com/watch?v=KIOZ-nud70g&feature=youtu.be

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...