monkey90 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Με ποιά εντολή στη C++ μπορώ να πάρω ένα γράμμα από 1 char? πχ από την ακολουθία τακης με μια for να πάρω με μια for ένα ένα τα γράμματα; Προσπάθησα να κάνω κάτι του στυλ name αλλά δεν λειτουργεί.
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Διάβασε λίγο εδώ... θα το βρεις. Κάνει ΜΠΑΜ. http://www.cplusplus.com/reference/string/string/
monkey90 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό είναι για string εγω για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω αμα χρησιμοποιήσω string βγάζει error.(πχ πάνω που δηλώνω τις συναρτήσεις άμα βάλω ως όρισμα string λέει ότι δεν το έχω δηλώσει). void name(string ); Η δήλωση που έχω κάνει πάνω και μου εμφανίζει τα παρακάτω σφάλματα: variable or field 'name' declared void 'string' was not declared in this scope σημείωση: suggester alternative
CtrlFreak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Η μεταβλητή char δεν μπορεί να περιέχει παραπάνω από έναν χαρακτήρα. Για γράψε τον κώδικά σου εδώ... Εδώ είναι ο κώδικας δοκιμασμένος, άνοιξε το όταν βρεις την άκρη μόνος σου ή κολλήσεις. Μην κλέβεις!! #include <iostream>using namespace std; int main() { string x = "abc"; unsigned int i; cout << x << endl; for (i=0; i < x.length(); i++) { cout << x << endl; } return 0; }
monkey90 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Έβαλα string αλλά μου βγάζει τα σφάλματα που ανέφερα...
defacer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Έβαλα string αλλά μου βγάζει τα σφάλματα που ανέφερα... Χωρίς παρεξήγηση: δεν μπορείς να καταφέρεις να φτιάξεις ένα std::string και συνεχίζεις με άλλα σα να μη συνέβη τίποτα; Αυτό θα πει "δεν ιδρώνει το αυτί μου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα