CyberCr33p Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Είμαστε στα 639 ευρώ και έχουμε ανοίξει 21 πακέτα hosting.
kostastnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά η προσφορά όντως ισχύει Την χρησιμοποιήσα και αξίζει γιατί και σέρβερ παίρνουμε και βοηθάμε συνανθρώπους μας! Καλή επιτυχία στον στόχο σας Cretaforce!
in2dark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Θα μπω και εγω αυριο. Θελω να σηκωσω ενα site σε κανα μηνα και θα το εκανα μεσω παπακι απο οπου και εχω αγορασει το ονομα αλλα μιας και βοηθαμε ετσι ερχομαι σε σας
CyberCr33p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε φτάσει στο ποσό των 764 ευρώ και έχουμε ήδη ανοίξει 26 πακέτα hosting. Παιδιά η προσφορά όντως ισχύει Την χρησιμοποιήσα και αξίζει γιατί και σέρβερ παίρνουμε και βοηθάμε συνανθρώπους μας! Καλή επιτυχία στον στόχο σας Cretaforce! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είμαστε πλέον κοντά στο στόχο των 1000 ευρώ. Θα μπω και εγω αυριο. Θελω να σηκωσω ενα site σε κανα μηνα και θα το εκανα μεσω παπακι απο οπου και εχω αγορασει το ονομα αλλα μιας και βοηθαμε ετσι ερχομαι σε σας Ωραία μόλις κάνεις τη δωρεά, σε περιμένει το hosting σου
snik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 δικιά μου ήταν η τελευταία, πολύ καλή κίνηση και ελπίζω να πιάσουν τόπο τα χρήματα παιδιά!
in2dark Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι δεν μπορω να κανω donate? μου βγαζει error απο το paypal ενω προχθες εκανα αλλου πληρωμη χωρις προβλημα... Κανεις αλλος; Update Μετα απο 3 προσπαθειες το πηρε Ισως κατι εκανα λαθος;;;;
CyberCr33p Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ όσους έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής. Έχουν μαζευτεί 839 ευρώ.
CyberCr33p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Έχουν μαζευτεί 944 ευρώ, οπότε μένουν άλλα 2 πακέτα hosting να δώσουμε. Όποιος ενδιαφέρετε για hosting ας κάνει την δωρεά του άμεσα.
CyberCr33p Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν. Το ποσό μαζεύτηκε και έγινε η κατάθεση στον ταμεία του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Την απόδειξη είσπραξης μπορείτε να την δείτε στο: http://astegos.ggirtsou.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα