ktsolkas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Επισυνάπτω το κείμενο απο το μαιλ μόλις μου ήρθε απο cretaforce. >Αγαπητοί συνεργάτες, Συνήθως κάθε Δεκέμβριο, σε συνεργασία με διάφορα blogs και forum, κάνουμε κάποιες κληρώσεις και δίνουμε στους νικητές δωρεάν hosting για ένα έτος. Φέτος αποφασίσαμε αντί για κληρώσεις, να βοηθήσουμε στην πρωτοβουλία του Γιώργου Γκίρτσου ( www.ggirtsou.gr ) για να μαζέψουμε λεφτά που θα γίνουν δωρεά στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο: http://astegos.ggirtsou.gr/ Με τη δωρεά ποσού 25 ευρώ ή και περισσότερο θα σας δώσουμε δωρεάν ένα νέο πακέτο hosting του 1GB για ένα έτος, που κανονικά το χρεώνουμε 50 ευρώ. Μόλις ολοκληρώσετε τη δωρεά σας μπορείτε να παραγγείλετε το νέο πακέτο σας από τη σελίδα http://www.cretaforce.gr/services/shared και στο πεδίο Πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσετε το Paypal Transaction ID της δωρεάς σας ώστε να μπορούμε να κάνουμε επιβεβαίωση. Και επειδή δεν ξεχνάμε και όσους έχουν ήδη πακέτο φιλοξενίας από εμάς και δεν χρειάζονται κάποιο επιπλέον, σε λίγες ημέρες έρχεται και το δικό σας δώρο. Με εκτίμηση, Χρήστος Χατζαράς Φαντάζομαι θα μπεί και κάποιος υπεύθυνος της εταιρίας να το επιβεβαιώσει.
bloodlessz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ήρθε και σε μένα το e-mail. Πάντως μπράβο γι αυτήν την κίνηση. Μπορεί να μην είναι απο τα πιο φθηνά hosting αλλά έχει πολύ καλή υποστήριξη.
jmallen3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εγω θελω να κατοχυρωσω ενα νεο domain για ενα σαιτ που ετοιμαζω παιδια,το hosting που ειναι εδω στην προσφορα τι παραπανω μου προσφερει??
ArisG88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Έναν σταθερό server, γρήγορο και χωρίς προβλήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Cretaforce κανα 2 χρονια που ειμαι πελάτης
snik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μια απο τα ιδια και εγω, εχω πανω απο 5 site στην cretaforce και οποτε ειχα προβλημα το ελυνα αμεσως μιας και τα παιδια εκει βοηθουν αρκετα.
CyberCr33p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Φαντάζομαι θα μπεί και κάποιος υπεύθυνος της εταιρίας να το επιβεβαιώσει. Ναι ισχύει.
jmallen3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εχω φτιαξει ενα σαιτ μεσω αυτου του σαιτ http://www.weebly.com/, θα μπορω να χρησιμοποιησω το hosting της προσφορας εδω??
ArisG88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αν μπορείς να πάρεις backup το site σου, μπορείς
jmallen3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 εννοεις μια επιλογη που εχει να το κατεβασω σε μορφη .zip??
ArisG88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κάπως έτσι, εξαρτάται τι site έχεις, με database ή html απλό
CyberCr33p Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις άνοιξα και το 6ο πακέτο hosting. Είμαστε στα 229 ευρώ. Όποιος μπορεί ας το διαδώσει. Αν βοηθήσουμε όλοι πιστεύω θα μαζευτεί το ποσό πριν αλλάξει ο χρόνος.
CyberCr33p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 459 ευρώ και έχουμε ανοίξει 15 πακέτα hosting.
ArisG88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Για τους ηδη πελατες σας δεν θα γινει τιποτα;
CyberCr33p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέχρι στιγμής έχει μαζευτεί το ποσό των 534 ευρώ, κάναμε το μισό δρόμο. Για τους ηδη πελατες σας δεν θα γινει τιποτα; Κάτι θα κάνουμε Θα στείλουμε e-mails αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα