Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισυνάπτω το κείμενο απο το μαιλ μόλις μου ήρθε απο cretaforce.

>Αγαπητοί συνεργάτες,

Συνήθως κάθε Δεκέμβριο, σε συνεργασία με διάφορα blogs και forum, κάνουμε κάποιες κληρώσεις και δίνουμε στους νικητές δωρεάν hosting για ένα έτος.

Φέτος αποφασίσαμε αντί για κληρώσεις, να βοηθήσουμε στην πρωτοβουλία του Γιώργου Γκίρτσου ( www.ggirtsou.gr ) για να μαζέψουμε λεφτά που θα γίνουν δωρεά στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο:

http://astegos.ggirtsou.gr/

Με τη δωρεά ποσού 25 ευρώ ή και περισσότερο θα σας δώσουμε δωρεάν ένα νέο πακέτο hosting του 1GB για ένα έτος, που κανονικά το χρεώνουμε 50 ευρώ. Μόλις ολοκληρώσετε τη δωρεά σας μπορείτε να παραγγείλετε το νέο πακέτο σας από τη σελίδα http://www.cretaforce.gr/services/shared και στο πεδίο Πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσετε το Paypal Transaction ID της δωρεάς σας ώστε να μπορούμε να κάνουμε επιβεβαίωση.

Και επειδή δεν ξεχνάμε και όσους έχουν ήδη πακέτο φιλοξενίας από εμάς και δεν χρειάζονται κάποιο επιπλέον, σε λίγες ημέρες έρχεται και το δικό σας δώρο.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Χατζαράς

Φαντάζομαι θα μπεί και κάποιος υπεύθυνος της εταιρίας να το επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Ήρθε και σε μένα το e-mail.

Πάντως μπράβο γι αυτήν την κίνηση.

Μπορεί να μην είναι απο τα πιο φθηνά hosting αλλά έχει πολύ καλή υποστήριξη.

Δημοσ.

εγω θελω να κατοχυρωσω ενα νεο domain για ενα σαιτ που ετοιμαζω παιδια,το hosting που ειναι εδω στην προσφορα τι παραπανω μου προσφερει??

Δημοσ.

Έναν σταθερό server, γρήγορο και χωρίς προβλήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Cretaforce κανα 2 χρονια που ειμαι πελάτης

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εγω, εχω πανω απο 5 site στην cretaforce και οποτε ειχα προβλημα το ελυνα αμεσως μιας και τα παιδια εκει βοηθουν αρκετα.

Δημοσ.

Μόλις άνοιξα και το 6ο πακέτο hosting. Είμαστε στα 229 ευρώ. Όποιος μπορεί ας το διαδώσει. Αν βοηθήσουμε όλοι πιστεύω θα μαζευτεί το ποσό πριν αλλάξει ο χρόνος.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχει μαζευτεί το ποσό των 534 ευρώ, κάναμε το μισό δρόμο.

Για τους ηδη πελατες σας δεν θα γινει τιποτα; :rolleyes:

Κάτι θα κάνουμε :-) Θα στείλουμε e-mails αύριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...