Προς το περιεχόμενο

Online Shopping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους είναι καινούριος στο ονλινε ψωνισμα και θα ηθελα να μου προτείνεται ονλινε κατάστήματα που να συμφέρουν στις τιμές ..καταστήματα που να πουλούν οτιδήποτε

Δημοσ.

online μαγαζί για οτιδήποτε δεν υπάρχει. Άλλο να πουλάς βιβλία, άλλο να πουλάς hardware, άλλο να πουλάς παντόφλες. Γίνε πιο συγκεκριμένος για το τι ζητάς. Επίσης αν θες απο Ελλάδα ή εξωτερικό.

... στο ονλινε ψωνισμα ...

Μόνο εγώ έχω βρώμικο μυαλό;

Δημοσ.

Γιατι τα ρουχα στο amazon ειναι τοσο φθηνα; Βρισκεις μποξερακια calvin klein με 5-10 ευρω το ενα, ενω στο yoox.com το θφηνοτερο που βρισκεις ειναι στα 20 ευρω! Μουφα ειναι στο amazon;

Δε πιστευω να ειναι μουφα και τα ρολογια και οι ηλεκτρικες συσκευες που εχει..

Δημοσ.

Γιατι τα ρουχα στο amazon ειναι τοσο φθηνα; Βρισκεις μποξερακια calvin klein με 5-10 ευρω το ενα, ενω στο yoox.com το θφηνοτερο που βρισκεις ειναι στα 20 ευρω! Μουφα ειναι στο amazon;

Δε πιστευω να ειναι μουφα και τα ρολογια και οι ηλεκτρικες συσκευες που εχει..

οχι βεβαια!original ειναι ολα

Δημοσ.

online μαγαζί για οτιδήποτε δεν υπάρχει. Άλλο να πουλάς βιβλία, άλλο να πουλάς hardware, άλλο να πουλάς παντόφλες. Γίνε πιο συγκεκριμένος για το τι ζητάς. Επίσης αν θες απο Ελλάδα ή εξωτερικό.

Μόνο εγώ έχω βρώμικο μυαλό;

δεν ενοω ενα που να τα πουλαει ολα...οτι ξερεται ενα πυ να πουλαει το ενα αλλο που να πουλαει αλλα οτι γνωριζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...