gazp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ ολους! Μια τελευταια ερωτηση: "Ανακαλυψα" οτι ο ενισχυτης κανει εναν ηλεκτρικο θορυβο( σαν γρατσουνισμα, οχι συνεχεια,αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα,δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα).Ρωτησα και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι θεμα σκονης στην εξοδο. Μπορω πχ να δοκιμασω να τον βαλω μονο με το δεξι ηχειο, αν κανει προβλημα με το αριστερο για να δω η θα κανω ζημια? Με λιγα λογια, υπαρχει τροπος να αποφυγω να βαλω χερι καθ οτι ασχετος? (ασε που αν παθει κατι θα πρεπει να βγαλω εισητιριο χωρις επιστροφη για Τιμπουκτου για να ξεφυγω απ τη μανα μου )
opera Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ποια η διαφορα rca με rcr? Νομιζω καμια... Eπισης λεω "απο καρφι σε 2 rcr" Ειναι η απλουστερη επεξηγηση για καποιο που δε ξερει... ότι διαφορά έχει ο Νίκος με το Θανάση, RCA είναι η διεθνής ονομασία δε θα την αλλάξουμε εμείς, εκτός και αν μετονομάσουμε τους επεξεργαστές σε dpu τις κάρτες γραφικών σε spu κλπ,κλπ...
mikevchq Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ ολους! Μια τελευταια ερωτηση: "Ανακαλυψα" οτι ο ενισχυτης κανει εναν ηλεκτρικο θορυβο( σαν γρατσουνισμα, οχι συνεχεια,αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα,δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα).Ρωτησα και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι θεμα σκονης στην εξοδο. Μπορω πχ να δοκιμασω να τον βαλω μονο με το δεξι ηχειο, αν κανει προβλημα με το αριστερο για να δω η θα κανω ζημια? Με λιγα λογια, υπαρχει τροπος να αποφυγω να βαλω χερι καθ οτι ασχετος? (ασε που αν παθει κατι θα πρεπει να βγαλω εισητιριο χωρις επιστροφη για Τιμπουκτου για να ξεφυγω απ τη μανα μου ) Το κανει με ολες τις πηγες η μονο με το pickup; Αν ειναι μονο με το pickup μαλλον δεν εχεις συνδεσει την γειωση πανω στον ενισχυτη.
gazp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως γινεται με ολα,ακομα κι αν ακουω ραδιοφωνο.μιλησα με τον πατερα μου και μου ειπε πως θελει ενα ανταλλακτικο το οποιο δεν μπορω πλεον να βρω απο την jvc. ;(.κριμα να παρει...
fotis 65 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ ολους! Μια τελευταια ερωτηση: "Ανακαλυψα" οτι ο ενισχυτης κανει εναν ηλεκτρικο θορυβο( σαν γρατσουνισμα, οχι συνεχεια,αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα,δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα).Ρωτησα και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι θεμα σκονης στην εξοδο. Μπορω πχ να δοκιμασω να τον βαλω μονο με το δεξι ηχειο, αν κανει προβλημα με το αριστερο για να δω η θα κανω ζημια? Με λιγα λογια, υπαρχει τροπος να αποφυγω να βαλω χερι καθ οτι ασχετος? (ασε που αν παθει κατι θα πρεπει να βγαλω εισητιριο χωρις επιστροφη για Τιμπουκτου για να ξεφυγω απ τη μανα μου ) όταν αυξομειώνεις την ένταση στο κάνει ?
gazp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 όταν αυξομειώνεις την ένταση στο κάνει ? Στην αρχη παιζει κανονικα (ειτε κασετα,ειτε δισκο,ειτε ραδιοφωνο). Μετα απο λιγο αρχιζει και κανει αυτο το "χιονισμα" (οπως τα χιονια στην τηλεοραση) το οποιο δεν ειναι συνεχομενο,αλλα γινεται πχ καθε 3-5 δευτερολεπτα.
tsakonass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ποια η διαφορα rca με rcr? Νομιζω καμια... Eπισης λεω "απο καρφι σε 2 rcr" Ειναι η απλουστερη επεξηγηση για καποιο που δε ξερει... έχεις δίκιο, τι να σου κανει ενα γραμμα, καμια απολυτως διαφορα.Συγνωμη που σε αμφισβητησα.Για το λογου το αληθες: RCRRCA
gazp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 όταν αυξομειώνεις την ένταση στο κάνει ? συγγνωμη που...ξεθαβω ενα σχετικα παλιο topic, αλλα εχω μια ερωτηση: Συνδεσα τον ενισχυτη στο pc και δεν ακουγεται ο θορυβος που προανεφερα. Κανει ομως κατι αλλο. Το δεξι ηχειο για να ακουστει ελαχιστα πρεπει να εχω στο τερμα το volume, ενω το αριστερο δεν ακουγεται καθολου (δοκιμασα να βαλω και το δεξι στη θεση του αριστερου αλλα παλι το ιδιο). Ειναι καποια extra ρυθμιση που πρεπει να κανω εγω? Αν χρειαστω ανταλλακτικο, υπαρχει κανα site/μαγαζι που να εχει ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο? Γιατι η JVC δεν βγαζει πια...
Jimgkanaras8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Στις 10/12/2011 στις 2:35 ΜΜ, veteranos123 είπε Ενα τετοιο καλωδιο Link δηλ αυτο που λεει ο tsakonass.Το κοκκινο και ασπρο βυσμα τηα μπουν στον ενισχυτη στην υποδοχη aux(το ασπρο πανω και το κοκκινο κατω) και το μαυρο στην πρασινη υποδοχη στον πυργο Θέλω να κάνω και εγώ ακριβώς αυτή την συνδεσμολογία έναν ενισχυτή με το pc και ένα ηχείο παλιό ξύλινο. Αγόρασα το καλώδιο αυτό rca to jack τα συνδέσω έτσι αλλά όταν βάζω μουσική δεν ακούγεται τίποτα. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος;
lector Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, Jimgkanaras8 είπε Θέλω να κάνω και εγώ ακριβώς αυτή την συνδεσμολογία έναν ενισχυτή με το pc και ένα ηχείο παλιό ξύλινο. Αγόρασα το καλώδιο αυτό rca to jack τα συνδέσω έτσι αλλά όταν βάζω μουσική δεν ακούγεται τίποτα. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος; Δωσε λιγες παραπανω λεπτομερειες για το υλικο και τη συνδεσμολογια που κανεις, ή ακομα καλυτερα βαλε φωτογραφιες για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Jimgkanaras8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Τελικά το βρήκα το λάθος μου ήταν ότι δεν είχαν μπει καλά τα καλώδια aux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα