gazp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα. Επεσαν στα χερια μου αυτος ο ενισχυτης http://www.ebay.com/itm/JVC-JR-S100-Mark-II-Vintage-Stereo-AM-FM-Receiver-Amp-/250901696100 μαζι με 2 μεγαλα ξυλινα ηχεια (τα ειχε αγορασει η μητερα μου το 1978(?) αν θυμαμαι καλα). Τα ηχεια αυτα σημερα ειναι εξαιρετικα δυσευρετα, καθως ενα χρονο μετα την αγορα τους σταματησε η εταιρια να τα βγαζει ξυλινα, διοτι δεν την συνεφερε. Μου μπηκε λοιπον η ιδεα να τα συνδεσω στο Desktop της υπογραφης μου. Τι θα χρειαστω? Ειναι κατι δυσκολο? το πισω μερος με "επεξηγηση" καθως στις φωτογραφιες του link δεν φαινεται τι ειναι τι,οποτε φωτογραφισα τον δικο μου ενισχυτη εκει που μπαινουν τα καρφακια: http://imageshack.us/photo/my-images/249/pc090052p.jpg/ Δεν εχω αγορασει extra καρτα ηχου,εχω αυτην της μητρικης μου (Asus P5Q-EM). Εαν γινεται να συνδεθει,μπορω να "μετατρεψω" σε cd τους δισκους βινυλιου που εχω? Thanks!
nick#18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτονικα και ζητας καλωδιο απο καρφι σε 2 rcr. Μετα συνδεεις τα rcr στο aux που εχει ο ενισχυτης, το καρφι στην καρτα ηχου σου και εισαι ετοιμος... Αλαζεις και απο μπροστα το input σε aux και παιζεις Επισης τα ηχεια εχουν καλωδια που πανε στον ενισχυτη? Αν οχι ζητα 2πλο καλωδιο για ηχεια...
tsakonass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Τα rcr που του προτεινεις ουδεμια σχεση εχουν με αυτο που τα θελει. RCA to 3.5mm jack χρειαζεται.
gazp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 τελικα τι θα χρειαστω? Οσον αφορα το δευτερο σκελος (μετατροπη δισκων σε cd) γινεται?
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 τελικα τι θα χρειαστω? Οσον αφορα το δευτερο σκελος (μετατροπη δισκων σε cd) γινεται? Ενα τετοιο καλωδιο Link δηλ αυτο που λεει ο tsakonass.Το κοκκινο και ασπρο βυσμα τηα μπουν στον ενισχυτη στην υποδοχη aux(το ασπρο πανω και το κοκκινο κατω) και το μαυρο στην πρασινη υποδοχη στον πυργο
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Οσον αφορα το δευτερο σκελος (μετατροπη δισκων σε cd) γινεται? Ολα γινονται Πχ http://oktabitos.wordpress.com/2008/03/14/sony-usb-stereo-turntable-ps-lx300usb/ Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα , απλως για να παρεις μια ιδεα (υπαρχουν διαφορες μαρκες μοντελα , τιμες κλπ ) Αλλα εσυ προφανως θελεις να συνδεσεις το ηδη υπαρχουν πικαπ σου ετσι ? Ποιο ειναι ?
Sarandis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Line out δεν βλέπω να έχει ο ενισχυτής, εκτός αν μου διέφυγε.
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ολα γινονται Πχ http://oktabitos.wor...le-ps-lx300usb/ Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα , απλως για να παρεις μια ιδεα (υπαρχουν διαφορες μαρκες μοντελα , τιμες κλπ ) Αλλα εσυ προφανως θελεις να συνδεσεις το ηδη υπαρχουν πικαπ σου ετσι ? Ποιο ειναι ? Μα δεν ζητησε να κανει καμια μετατροπη.Απλα θελει να συνδεσει τον ενισχυτη στον υπολογιστη σαν ηχεια.
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ΚΕαν γινεται να συνδεθει,μπορω να "μετατρεψω" σε cd τους δισκους βινυλιου που εχω?Thanks! τελικα τι θα χρειαστω? Οσον αφορα το δευτερο σκελος (μετατροπη δισκων σε cd) γινεται? Μα δεν ζητησε να κανει καμια μετατροπη.Απλα θελει να συνδεσει τον ενισχυτη στον υπολογιστη σαν ηχεια.
nick#18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Τα rcr που του προτεινεις ουδεμια σχεση εχουν με αυτο που τα θελει. RCA to 3.5mm jack χρειαζεται. Ποια η διαφορα rca με rcr? Νομιζω καμια... Eπισης λεω "απο καρφι σε 2 rcr" Ειναι η απλουστερη επεξηγηση για καποιο που δε ξερει...
gazp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 θα βαλω ενα πικαπ pioneer...μην ρωτατε μοντελο,βαριεμαι να ψαχνω βραδιατικα μες το χαμο
Sarandis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Έχει τελικά lineout ο ενισχυτής; Αν ναι τραβάς καλώδιο απο εκεί στο line in του pc και τα κάνεις έτσι mp3.
garrythesnail Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στο βύσμα για τα ηχεία που έχει ο ενισχυτής μπορείς να βάλεις καλώδιο για να το συνδέσεις με το line in ή το mic της κάρτας ήχου.
mikevchq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Line out δεν βλέπω να έχει ο ενισχυτής, εκτός αν μου διέφυγε. Εχει το REC του tape. Απο κει παλι θα παρει την εξοδο με 2πλο RCA και καρφι stereo και θα την συνδεσει στην μαυρη υποδοχη της καρτας ηχου (line in). Με ενα καλο προγραμματακι για sound editing θα γινει σωστο rip-αρισμα βινυλιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα