Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μηχανικοι ανεβηκαν λογω της πλημμυρας.

Εμείς περιμένουμε να πέσουν οι SSD δίσκοι ώστε να πάρουμε μεγάλο SSD ή περιμένουμε να πέσουν οι κλασικοί σκληροί για να μην πληρώσουμε αυτούς διπλά τώρα?

Το δευτερο...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ok thanks είμαι κομπλε τώρα το κατάλαβα τι παίζει.

Για αυτό όταν ρώτησα στο πλαίσιο τον πωλητή σχετικά με το πότε θα πέσουν οι τιμές των SSD και μου απάντησε 2013 και βλέπουμε τον κοίταζα σαν χάνος ! Νόμιζα πως περιμένουμε λίγες βδομάδες για μεγάλο SSD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok παρήγγειλα.

Intel Core i5-2500K [bX80623I52500K]

Corsair Enthusiast Series 650W [CMPSU-650TXV2]

Arctic Cooling Freezer 13 High Performance CPU Cooler

SuperCase LX-803 Black Case

Dell U2312HM Ultrasharp 23¨ Wide LED (Rev.A01)

Samsung SH-222AB

OCZ 60GB Agility 3 Series 2.5¨ SATA III [AGT3-25SAT3-60G)

Gigabyte Z68MA-D2H-B3

Kingston 8GB HyperX Genesis Limited Edition 1600MHz (Kit of 2) [KHX1600C9D3X1K2/8GX]

Κάρτα γραφικών θα πάω για την 6950 2 gb τελικά. Mouse, πληκτρολόγιο, λειτουργικό θα χρησιμοποιήσω αυτά που έχω τώρα (win 7 64 bit) ενώ θα κάνω το ίδιο και με τα ηχεία.

Νομίζω πως δεν λείπει κάτι? Μπορώ να κάνω καμιά διόρθωση αν χρειάζεται ακόμα δεν με πήραν τηλέφωνο κλπ.

Για σκληρό κοίταζα http://www.msystems.gr/index.php?category=2018&product=13270. Νομίζω είναι ο σκληρός που πρότεινε και ο Timos πιο πάνω.

^^^ Από εξυπηρέτηση πελατών multirama μόλις μου ειπαν Τετάρτη η Πέμπτη θα την έχω την κάρτα γραφικών οπότε κυριλέ.

Επεξ/σία από balander10
Δημοσ.

O 60άρης ssd παρεπιπτόντως δεν είναι λιγό μικρός?

Θα άξιζε να βάλω τον 120άρη? 70 ευρώ διαφορά έχουν για να έχω όλα τα βασικά παιχνίδια στον ssd σκέφτομαι.

Δημοσ.

Παιχνίδια στον ssd δεν θα έχεις μια και διαφορά στα games Πέρα απο το φόρτωμα δεν θα δεις

Λειτουργικό, πρόγράμματα που χρησιμοποιείς και τα αρχεία που ανοίγεις συχνά. Αυτά θα έχεις στον ssd

Δημοσ.

βοήθεια :/

Μου ήρθε ο υπολογιστής πριν από λίγο συναρμολογημένος και λείπει το dvd και ο HDD σκληρός και τώρα που το κατάλαβα αυτοί κλείσανε τι να κάνω :(

Αν τυχων κανένας από την εταιρεία msystems διαβάζει και μπορεί να επικοινωνήσει είναι η παραγγελία που έγινε από δερβενακίων 20.

Δημοσ.

Ως που να βάλω την κάρτα γραφικών σαν nobas που είμαι δεν κοίταξα το κουτι... Εκανα μια ώρα να βάλω την κάρτα... Το σύνδεσα πήγα να βάλω λειτουργικό και το κοίταζα σαν ηλίθιος δεν υπάρχει dvd. μετά πρόσεξα πως λείπει και ο σκληρός είχα βάλει ενα 500αρι hdd πέραν του ssd. Εχω απόδειξη οκ αλλά μεγάλη πίκρα πως και πως το περίμενα σήμερα :/

Ναι πλήρωσα μετρητά έχω την απόδειξη αλλά έχω αγχωθεί πολύ τώρα... Δεν μου φέραν καν τα άδεια κουτιά για hdd και dvd οπότε μάλλον το ξέχασαν. Θα πάω να πάρω ένα φτηνό dvd από την γωνία για να έχω κάτι να κάνω σήμερα δεν την παλεύω απλά να το κοιτάω.

συνδεση monitor me pc vga ή το άλλο καλώδιο παρεπιπτόντως?

26 ευρώ πήγε τελικά το εξτρα dvd. τουλάχιστον θα έχουμε backup

Δημοσ.

Δεν μπορούσα νε περάσω το νέο dvd και εβαλα το μισό μέσα στο κουτί και το άλλο μισό κρέμεται απέξω σαν τσαμπί χαχα

τουλάχιστον πέρασα windows κλπ τώρα κάνω update και αρχίζω να περνά προγράμματα. Ωραίο φαίνεται το σύστημα και οκ τι στο καλό θα τα βρούμε αύριο. Τους έστει\ιλα και mail αμέσως μόλις το είδα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάπου βρίσκει όταν παω να το σπρώξω. Το dvd αν θυμάμαι καλά από το παλιό μου pc μπαίνει από την μπροστινή μεριά το κουτιού ναι?

Δημοσ.

ναι απο μπροστά. Εχω το ίδιο case και μου ακούγεται περίεργο να μην μπαίνει.

Δοκίμασες να βγάλεις την πρόσοψη του case Αν και εγώ το έβαλα χωρίς να την βγάλω

edit:

Ωπα ώπα... Γύρισες τα στρογγυλά που έχει στις θέσεις των 5,25?

post-204649-0-53464900-1323883982_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...