DreadKnight Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα! Πριν καμια 'βδομαδα ανοιξαμε το pc του αδελφου μου να το καθαρισουμε απο σκονες. Τελος παντων η ψυκτρα του επεξεργαστη απο τοτε κανει ενα τσικ τσικ.. (με πινελακι την καθαρισα). Μπορειτε να μου προτεινετε μια ψυκτρα απ το eshop μεχρι 15-20 ευρω? (Εχω ενα υπολoιπο 10 ευρω στο eshop)Με OC δεν ασχολουμαστε απλα θελω να κανει καλα την δουλεια της. Ο επεξεργαστης ειναι ο INTEL CORE 2 DUO E8500. Ευχαριστω
kostisstam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κοίταξε για αυτή ή αυτή τι έχω και τις δυο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
blitzNikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Η ZALMAN είναι επαρκέστατη για τον Ε8500 και είναι και βολική από άποψη χώρου ... Την έχω και εγώ, και μάλιστα σε quad core, και είναι μια χαρά!
doommaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 για την συγκεκριμένη zalman που προτείνει ο φίλος να προσέξεις γιατί είναι πάρα πολύ φαρδιά και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φτάνει και να σπρώχνει την κάρτα γραφικών. αν δεν θες να το ρισκάρεις διάλεξε μια "κάθετη" ψύχτρα.
kanellich Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα.Στον Ε8400 μου έχω την COOLERMASTER HYPER TX3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Εκτός από αθόρυβη(PWM),κρατάει χαμηλά την θερμοκρασία και σε στοκ ρολόγια που τον έχω συνήθως και στα 3.6 Ghz που τον έχω τεστάρει. Το Eshop έχει την TX3 EVO με την μόνη διαφορά που εντόπισα είναι στα πτερύγια και δεν αξίζει τα 11 ευρώ παραπάνω. Πιστεύω πως με Αυτή θα είσαι εντάξει.
Luciddream Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα! Πριν καμια 'βδομαδα ανοιξαμε το pc του αδελφου μου να το καθαρισουμε απο σκονες. Τελος παντων η ψυκτρα του επεξεργαστη απο τοτε κανει ενα τσικ τσικ.. (με πινελακι την καθαρισα). ελπίζω να μην ακουμπάει κανα καλωδιάκι στον ανεμιστήρα και κάνει τσικ τσικ
DreadKnight Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ελπίζω να μην ακουμπάει κανα καλωδιάκι στον ανεμιστήρα και κάνει τσικ τσικ Οχι ειναι ελεγμενο
nikoskon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εχω μια Xigmatek Scorpio. Εκτός από αθόρυβη και pwm, ψύχει εξαιρετικά. Την προτείνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα